Skateboard Party 3

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
193 TOPLAM İNDİRME
563 MB DOSYA BOYUTU

Skateboard Party 3, Windows cihazlarınızda oynayabileceğiniz en kaliteli grafik ve oynanışa sahip kaykay oyunu.

Skateboard Party 3, arkadaşlarınızla birlikte, dünya genelinde oyunculara karşı veya tek başınıza oynayabileceğiniz farklı oyun modları içeren kaykay oyunu. Ratrod Studio tarafından geliştirilen ve platformun en iyi kaykay oyunu diyebileceğim yapımda profesyonel kaykaycı Greg Lutzka göz çarpıyor.

Ratrod Studio’nun seri haline gelen popüler kaykay oyununun sonuncusunda kapak yıldızı olarak profesyonel bir ismi görüyoruz. Grafiklerin iyileştirildiği, kontrol sisteminin de yenilendiği devam oyununda kariyer yapabiliyor, süre sınırlaması olmaksızın farklı hareketler keşfederek pratik yapabiliyor, online modda arkadaşlarımıza veya tanımadığımız oyunculara meydan okuyabiliyor, kombo hareketler yaparak puan toplamaya çalışıyoruz. Modların her biri ayrı heyecan ve zamanı unutturuyor.

Oyunda 16 kaykaycı arasından seçim yapabiliyoruz. Kaykaycıları lisanslı ürünlerle farklılaştırabilmemiz bildiğiniz üzere Skateboard Party’nin öne çıkan özellikleri arasında. Özelleştirme demişken, kontrol sistemini de kendimize göre değiştirebiliyoruz. Tabii ki bir Windows oyunu olduğundan herhangi bir oyun kontrolcüsüyle oynama seçeneği de sunuluyor.

Erkan Calp

Skateboard Party 3

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME
514 MB DOSYA BOYUTU

Skateboard Party 3 Greg Lutzka, Android cihazınızda oynayabileceğiniz en iyi kaykay oyunu.

Skateboard Party 3, ünlü kaykaycı Greg Lutzka’nın isminin geçtiği popüler kaykay oyununun üçüncüsü olarak Android platformunda yerini alıyor. Telefon ve tablette oynayabileceğiniz en kaliteli grafik ve gerçekçi oynanışa sahip kaykay oyunu diyebilirim.

Mobildeki kaykay oyunları arasında her yönden en başarılısı diyebileceğim Skateboard Party’nin devam oyunu profesyonel kaykaycı Greg Lutzka’nın ismini taşıyor. Serinin üçüncü oyununda yine yeteneklerimizi konuşturabildiğimiz tekil ve online modlar bulunuyor. Belli hareketleri yaparak başarım kazandığımız kariyer modu, herhangi bir sınırlama olmadan tüm becerilerimizi sergilediğimiz serbest stil, ister arkadaşlarımıza istersek te dünya genelinde tanımadığımız oyunculara meydan okuduğumuz çoklu oyuncu modu ve çılgın hareketler yaparak puan topladığımız pratik modu seçeneklerimiz arasında.

Kaykaycıların beğenisine sunulan lisanslı ürünler içeren oyunda özelleştirilebilir kontrol sistemi mevcut. Butonların yerini dilediğimizce değiştirip kendi oynanış stilimize göre ayarlayabiliyoruz. Bu noktada oyunun Nvidia Shield desteği sunduğunu da belirtmek gerek.

Erkan Calp

Skateboard Party 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
631 MB DOSYA BOYUTU

Skateboard Party 3, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi kaykay oyunu.

Skateboard Party 3, profesyonel kaykaycı Greg Lutzka’nın ismini taşıyan popüler kaykay oyunu. iPhone ve iPad’inizde oynayabileceğiniz en gerçekçi oynanış dinamiklerine ve en kaliteli grafiklere sahip kaykay oyunu diyebilirim. Ratrod Studio yine harika bir iş çıkarmış.

Skateboard Party serinin üçüncü oyununda da farklı oyun modları karşımıza çıkıyor. Belli görevleri yerine getirerek ilerlediğiniz, yeni öğe ve yerlerin kilidini açabildiğiniz Kariyer Modu, hiçbir kuralın olmadığı kafanıza göre hareketler yapabildiğiniz Serbest Stil Kaykay ve ister arkadaşlarınıza karşı isterseniz de dünya genelinde oyunculara karşı kapışabildiğiniz Çoklu Oyucu Modu seçenekleriniz arasında. Bunlar haricinde Skateboard Party ile ilk kez tanışacak oyuncular için interaktif öğretici bölümü mevcut.

Oyuna ismini taşıyan Greg Lutzka başka olmak üzere 15 kaykaycı ve aksesuar olarak popüler markaların ürünlerini gördüğümüz oyunda kontrolleri de kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Özelleştirilebilir kontroller sayesinde oyunu iPhone’da da rahatlıkla oynamak mümkün.

Erkan Calp

Skateboard Party 3

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME
278 MB DOSYA BOYUTU

Skateboard Party 3, Windows Phone platformundaki en iyi kaykay oyunu.

Skateboard Party 3, Windows Phone platformunda açık ara en iyi kaykay oyunu. Gerek grafik kalitesi gerek içeriği gerekse de oynanışıyla öne çıkan popüler kaykay oyununun üçüncüsünde profesyonel kaykaycı olarak bildiğimiz Greg Lutzka karşımızda.

Ratrod Studio’nun imzasını taşıyan ünlü kaykay oyununun yenisinde de hem tek başımıza yeteneklerimizi sergileyebildiğimiz hem de arkadaşlarımız ve diğer oyuncularla kapışabildiğimiz birçok oyun modu yer alıyor. 70’den fazla başarım kazandıran kariyer modu, süre sınırlaması olmadan kendimizi geliştirdiğimiz serbest stil kaykay, en iyi hareketleri yapıp puan toplamaya çalıştığımız öğrenme modu ve bence en heyecanlı mod olan çoklu oyuncu modu serinin üçüncü oyununda karşımıza çıkıyor.

Her birini lisanslı ürünlerle özelleştirebildiğimiz 16 kaykaycı ile oynamamıza izin veren oyun kontrol noktasında da oldukça başarılı. İster dokunmatik yüzeyde istersek te kontrolcülerle oynayabiliyoruz ve tuşları istediğimiz şekilde değiştirebiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Skateboard Party 2

    Skateboard Party 2, ister tek başınıza isterseniz de çevrimiçi oynayabileceğiniz 3 boyutlu kaykay oyunudur.
  • Skateboard Party 2 Lite

    Skateboard Party 2 Lite, Xbox kontrolcüsü ile de oynayabileceğiniz ücretsiz bir kaykay oyunudur.
  • Mike V: Skateboard Party

    Mike V: Skateboard Party, tablet ve bilgisayarlarınızda Xbox kontrolcüsü ile de oynayabileceğiniz keyifli bir kaykay oyunudur.
  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.
  • Shuffle Party

    Shuffle Party, diskle oynanan farklı bir bowling oyunu ve Xbox Live desteğiyle geliyor.
  • Snowboard Party

    Snowboard Party, Ratrod Studio tarafından geliştirilmiş oldukça kaliteli bir kar sörfü oyunu.
  • Snowboard Party 2

    Snowboard Party 2, Ratrod Studios'un popüler snowboard kış sporları oyununun ikincisi.
  • Car Crash Couch Party

    Car Crash Couch Party aynı bilgisayar üzerinde arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz eğlenceli bir parti oyunu