Sketch Master

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
133 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Sketch Master uygulamasını kullanarak fotoğraflarınızı Android cihazlarınızda kolayca karakalem çizimlerine dönüştürebiliyorsunuz!

Sketch Master uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarından çektikleri fotoğrafları kolayca karakalem çizim fotoğraflara dönüştürmelerini sağlayan ücretsiz uygulamalar arasında. Fotoğraf düzenleme seçeneklerinin oldukça geniş olması ise uygulamanın en büyük artıları arasında.

Hem karakalem hem de renkli kurşun kalem çizimlerine izin veren uygulama, dilerseniz fotoğrafınızı daha da çizgi film görünümüne sahip hale getirebiliyor. Galerinizdeki fotoğraflardan faydalanabileceğiniz gibi doğrudan çekimler yapmanıza da imkan tanıyan uygulama, çizim resimlerden hoşlananların beğenisini kazanacaktır. Pek çok filtre ve düzenleme opsiyonunu da içerisinde barındırdığını ekleyelim.

Yiğit Ekim Demir

Sketch Master

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
64.3 MB DOSYA BOYUTU

Sketch Master uygulamasını kullanarak fotoğraflarımıza karakalem efektleri katabiliyoruz.

Sketch Master, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir fotoğraflara karakalem efekti katma uygulaması olarak tanımlanabilir.

Hiçbir ücret ödemeden sahip olabileceğimiz bu uygulama özellikle Instagram gibi popüler fotoğraf paylaşım platformları üzerinde farklılık yaratma gayesi taşıyan kullanıcıların dikkatini çekecektir.

Bildiğiniz gibi Instagram'da pek çok filtre seeneği sunuluyor fakat bazı kullanıcılar yeni bir şeyler deneyerek fark yaratmak istiyorlar. Bu tarz kullanıcılara yönelik hazırlanan Sketch Master, bünyesinde barındırdığı filtreler ile ortaya ilginç çalışmalar çıkartabilmemizi sağlıyor.

Sketch Master'da renkli kalem, kara kalem, guaj, kuru boya ve sulu boya efektleri yer alıyor. Bunlara ek olarak fotoğraflarımıza siyah-beyaz efekti de katabiliyoruz. Sketch Master üzerinden fotoğraflarımızı yeniden boyutlandırabilme imkanımız da var. Paylaşım yapacağımız platformun ölçülerine göre 1:1, 4:3, 3:4, 16:9 veya 9:16 oranlarında boyutlandırma yapabilmekteyiz.

Kolay kullanılabilen bu uygulama, fotoğraflarını zahmetsizce düzenlemek isteyen kullanıcıların tercih etmesi gereken seçeneklerden bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sketch Guru

    Fotoğraf ve resimlerinize kolayca karakelem ve çizim efektleri vermek isterseniz Sketch Guru uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Sketch Draw

    Sketch Draw fotoğraflarınıza kara kalem efekti kazandırabilen bir mobil uygulama
  • Sketch Me

    Sketch Me, Android cihazlar için hazırlanmış, fotoğrafları tek tuşla siyah beyaz yapabilen bir mobil uygulamadır.
  • Sketch Free

    Android işletim sistemine sahip eğlenceli bir çizim ve karalama programı.
  • Pencil Sketch

    Android cihazınızla çektiğiniz fotoğrafların karakalem çizim efektine sahip olmasını istiyorsanız bu ücretsiz uygulamayı indirin.
  • AR Draw: Trace to Sketch

    AR Draw: Trace to Sketch içerisinde bulunan dersler ile birlikte yeni teknikler öğrenip, çizimlerinizi yapabilirsiniz.
  • Sketch Online

    Sketch Online arkadaşlarınızla karşılıklı oynayabileceğiniz bir resim tahmin etme oyunudur
  • Adobe Photoshop Sketch

    Adobe Photoshop Sketch, dijital çizim kalemlerini destekleyen eskiz, boyama, çizim uygulaması.