Ski Challenge 15

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2,070 TOPLAM İNDİRME
693.51 MB DOSYA BOYUTU

Ski Challenge 15 heyecan dolu bir yarış tecrübesi sunan bir kayak oyunudur

Ski Challenge 15 eğer kayak sporunu seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir yarış oyunu.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Ski Challenge 15'de bize dünya çapındaki kar kayağı turnuvalarına katılan bir sporcu olabilme imkanı veriliyor. Oyunda kendi kayakçımızı yaratarak başlıyoruz ve kayakçımızı farklı ekipmanlarla kişiselleştirebiliyoruz. Sonrasında ise dünya çapındaki gerçek yarış pistlerinin birebir kopyası olan pistlerde yarışlara çıkıyoruz ve şampiyonluğu kovalıyoruz.

Ski Challenge 15'in oynanışının, oyunun sahip olduğu fizik motoru sayesinde gerçekçi bir yapıya sahip olduğu söylenebilir. Oyunun grafikleri tatmin edici bir kalite sunmayı başarıyor ve Ski Challenge 15 düşük konfigürasyona sahip sistemlerde bile akıcı bir şekilde çalışabiliyor. Oyunu dilerseniz tek başınıza, dilerseniz internet üzerinden diğer oyunculara karşı oynayabilirsiniz.

Ski Challenge 15 oynayabilmek için gerekli olan minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • 1.7 GHZ işlemci
  • 2 GB RAM
  • Intel HD Graphics 2000 ekran kartı

Ski Challenge 15

Can Erdil Şentürk

Ski Challenge 15

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
170 TOPLAM İNDİRME

Ski Challenge 15 kar kayağı yaparak şampiyonlara katıldığımız bir yarış oyunudur

Ski Challenge 15 bize kar kaplı dağların yamaçların aşağından yüksek hızlarda süzülme heyecanını yaşatmayı başarabilen bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kar kayağı oyunu olan Ski Challenge 15'de dünya çapındaki kayak turnuvalarına katılan bir kayakçıyı kontrol ediyoruz. Şampiyonluğa giden yolda sezon boyunca farklı dağların yamaçlarından aşağı son süratle iniş yapmamız gerekiyor. Oyunda gerçek hayattaki kayak yarışı pistleri birebir kopyalanmış. 10 farklı yarış pistinin yer aldığı oyunda kendi şampiyonumuzu yaratabiliyoruz ve farklı kayak ekipmanı seçenekleriyle onu donatabiliyoruz.

Ski Challenge 15 gerçekçi fizik hesaplamalarına sahip olan bir oyun. Süper hızlarda kayak yaptığımız oyunun her anı heyecan dolu. Kayakçımızı yönlendirmek için reflekslerimizi dikkatli bir şekilde kullanmamız gerekiyor. Çok oyunculu oyun moduna sahip olan Ski Challenge 15'de arkadaşlarımıza meydan okuyabiliyoruz.

Ski Challenge 15'in görsel olarak başarılı olduğu söylenebilir. Oyun orta seviye Android cihazlarda akıcı bir şekilde çalışabilmekte. Eğer kar kayağı yarışlarının heyecanını mobil cihazlarınızda yaşamak isterseniz Ski Challenge 15'i tavsiye ederiz.

Can Erdil Şentürk

Ski Challenge 15

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

Ski Challenge 15 gerçekçi bir mobil kayak oyunudur

Ski Challenge 15 mobil cihazlarınızda kar kayağı keyfini yaşamanızı mümkün kılan bir yarış oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Ski Challenge 15'de dünya çapındaki kayak turnuvalarına katılan bir sporcuyu kontrol ediyoruz ve şampiyonluğun peşinden koşuyoruz. Bu iş için gerçeklerinin birebir kopyası olan kayak pistlerine konuk oluyoruz ve dünyanın farklı noktalarını ziyaret ediyoruz.

Ski Challenge 15 gerçekçi bir oyun yapısına sahip. Oyunun fizik motoru bu gerçekçiliği bize sunuyor. Ayrıca oyunda farklı hava şartlarına da tanık olabiliyoruz. Yüksek kaliteli grafiklerle donatılmış oyunda rakiplerinizle yarışırken manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz.

Ski Challenge 15'i tek başınıza oynayabileceğiniz gibi oyunun online modunda dünyanın farklı noktalarından diğer oyuncularla da yarışabilirsiniz ve heyecanı bi üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Oyunda yönettiğiniz kayakçıyı farklı ekipmanlarla kişiselleştirebiliyorsunuz ve sizi ifade eden bir görünüm yakalayabiliyorsunuz.

Ski Challenge 15 kolay kontrollere sahip. Bunun yanında oyunun standart kontrol yöntemini de tercihlerinize göre değiştirebilirsiniz. Oyuna alışabilmek ve temel dinamiklerini öğrenebilmeniz için oyunda eğitim moduna da yer verilmiş.

Can Erdil Şentürk

Ski Challenge 15

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,797 TOPLAM İNDİRME
700.87 MB DOSYA BOYUTU

Ski Challenge 15 tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Ski Challenge 15, kar kayağı heyecanını Mac bilgisayarlarınıza taşıyan bir yarış oyunu

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Ski Challenge 15'de oyuna kendi kayakçımızı yaratarak başlıyoruz. Kayakçımızı yarattıktan sonra ise dünya çapındaki kayak turnuvalarına katılarak şampiyonluğun peşinden koşuyoruz. Hızlı ve dinamikl bir yapıya sahip olan Ski Challenge 15 bize kayak yapmanın nasıl bir duygu olduğunu gerçekçi fizik motoru sayesinde tecrübe etme imkanı veriyor. Oyunda dağ yamaçlarından aşağı son süratle inerken virajları almaya ve rakiplerimizi geçmeye çalışıyoruz.

Ski Challenge 15'i oyuncular tek başlarına oynayabildikleri gibi internet üzerinden diğer oyunculara karşı da oynayabiliyorlar. Bu sayede yüksek rekabetin yer aldığı yarışlar yapabiliyoruz. Oyunda yer alan yarış pistleri ise dünyanın farklı yerlerinde yer alan kayak pistlerinin birebir kopyası şeklinde hazırlanmış. Oyunda başarı kazandıkça kayakçımızı kişiselleştirmek için kullanabileceğimiz farklı ekipmanların kilitlerini açabilmekteyiz.

Ski Challenge 15'in grafiklerinin tatmin edici bir kaliteye sahip olduğu söylenebilir. Eğer yüksek hızda kayak yapma keyfini Mac bilgisayarlarınızda yaşamak isterseniz Ski Challenge 15'i deneyebilirsiniz.

Ski Challenge 15

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • COLOR RETRO RACER : MILES CHALLENGE

    COLOR RETRO RACER : MILES CHALLENGE reflekslerinizi sınayan bir yarış oyunu
  • Riders Republic

    Adrenalinli ve heyecanlı bir yarış istiyorsanız, Riders Republic'i indirin ve çılgın bir deneyim yaşayın.
  • Ski Safari 2

    Ski Safari 2, Windows cihazlarda ücretsiz oynanabilir kayak oyunu.
  • Street Challenge - 1/4 Mile Combat 2D

    Boyut olarak küçük olmasına rağmen, basit ve zevkli bir yarış oyunu olan Street Challenge bedava oyun keyfini yaşatmak için sizleri bekliyor.
  • Ski Racing 2005

    Kayaktan ve hızdan hoslananlar için bir kayak oyunu
  • RalliSport Challenge

    Mükemmel bir rally oyunu
  • Street Challenge - Extreme Velocity 3D

    Street Challenge ücretsiz drag yarışı serisinin ikinci ve 3 boyutlu oyunu olan Extreme Velocity sizlere araba yarışı heyecanını güzel grafikleri ve gelişmiş özellikleri ile yaşatmaya hazır.
  • Monster Truck Challenge

    Monster Truck Challenge ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur