Sky Hop Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Sky Hop Saga, yaratıkları atlatmaya çalıştığınız aksiyon yüklü ilerlemeli oyun.

Sky Hop Saga, birbirinden çirkin yaratıkların yaşamını sürdürdüğü fantastik dünyada geçen ilerlemeli oyun ve Android tablet – telefonda oynanabiliyor.

Ücretsiz olarak indirip satın alım yapmadan ilerleyebildiğimiz oyunda canavarlarla dolu gökyüzüne yakın insanoğlunun yaşam sürmediği ormanlık alanlarda bulunuyoruz. Amacımız nedenini sorgulamadan yaratıkları temizlemek. Kutucuklardan oluşan platform üzerinde hızlıca tabii ki de akıllıca hareket ederek yaratıkları atlatmaya çalışıyoruz. Bizim katbekat büyüğümüz canavarları öldürmek kolay olmuyor. Üzerinde durduğumuz platformun çöker yapıda olması da ilerleyişimizi zorlaştırıyor.

Bizleri tehlikeli maceranın içerisine atan oyunda karşımıza çıkan boss denilen dev yaratıkları yenmek için çok seri olmamız, asla durmamamız gerekiyor. Düşmanlarımızın gücünü sağ üste yerleştirilmiş kırmızı bardan takip edebiliyoruz. Bizim ise tabiri yerinde ise bir sıkımlık canımız var. En ufak hatada ruhumuzun çıkışını izliyoruz.

Erkan Calp

Sky Hop Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
74 MB DOSYA BOYUTU

Sky Hop Saga, dev canavarları öldürmeye çalıştığınız ilerlemeli oyun.

Sky Hop Saga, dev canavarların yaşam sürdüğü büyülü ormanlarda hayatta kalma mücadelesi verdiğimiz hareketli geçen bir iOS oyunu. Hem iPhone hem de iPad’de rahatlıkla oynanabilecek şekilde tasarlanmış farklı yerlerde farklı düşmanlarla karşılaştığımız bölümler sunan oyunda hız, aksiyon, savaş, strateji bir arada.

Yer ile gök arasında yaratıkların yaşadığı büyülü yerlerde bulunduğumuz oyunda amacımız bizden katbekat büyük canavarları öldürmek. Üzerinde ilerlediğimiz platformun her an çöker vaziyette olması ve hiçbir silahımızın olmaması işimizi son derece zorlaştırıyor. Çevikliğimizi kullanarak, dev yaratığı diğer canlılarla baş başa bırakarak devleri atlatmaya çalışıyoruz. Sabit duran canlıların yanı sıra gökyüzünden önümüze düşen canlılar da ara sıra sürpriz misafir olarak bizleri karşılıyor. Onlardan kaçmanın tek yolu hareketli olmak.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hop Swap

    Hop Swap, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Dino Hop

    Dino Hop mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Sky High Strike

    Sky High Strike klasik tarzda bir aksiyon oyunudur
  • Cordy Sky

    Cordy Sky, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Hop Hop Hop

    Hop Hop Hop, Ketchapp'ın Android platformuna çıkardığı yeni zıplama oyunu.
  • Hop Hop Hop Underwater

    Hop Hop Hop Underwater, Ketchapp'ın sabrın sınırlarını zorlayan Android oyunlarından biri.
  • Voletarium: Sky Explorers

    Voletarium: Sky Explorers, eski zamanları konu alan bir aksiyon oyunudur. Oyunda yaptığınız uçakla birlikte keşfe çıkmalı ve yeni ülkeler bulmalısınız.
  • Gökyüzü Savaşçıları 3D (Sky Fighters) APK

    Sky Fighters APK, uçak savaş oyunları hayranlarına tavsiye Android oyunudur. Gökyüzü Savaşçıları 3D APK arcade oynanış sunan uçak oyunları sevenler içindir.