SkyHistory

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
889 TOPLAM İNDİRME
2.06 MB DOSYA BOYUTU

SkyHistory programını kullanarak Skype üzerinde gerçekleştirmiş olduğumuz sohbetleri sorunsuz bir şekilde görüntüleyebiliyoruz.

Skype kullanıcılarına sohbet geçmişlerini görüntüleme ve arşivleme imkanı sunan SkyHistory'yi Windows işletim sistemine sahip olan bilgisayarlarımız üzerinde sorunsuz bir şekilde kullanabiliyoruz.

Ücretsiz olarak indirilebilen bu program sayesinde tarihi ne olursa olsun Skype üzerinde gerçekleştirmiş olduğumuz sohbetleri detaylı bir şekilde görüntüleyebiliyoruz. Programda gelişmiş arşivleme çözümleri sunuluyor.

Gerçekleştirilen konuşmalar program üzerinde yıl, ay ve gün olarak saklanıyor. Sadece tarih olarak değil, konuştuğumuz kişiler için de ayrı kategoriler oluşturuluyor. Örneğin ailemizle yapmış olduğumuz konuşmalar aile kategorisine, arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz konuşmalar da arkadaşlar kategorisine kaydediliyor. Şayet herhangi bir grup içerisinde yer almayan biriyle konuşma yapmışsak bu konuşmalar bilinmeyen kategorisi altında toplanıyor.

SkyHistory'nin en iyi taraflarından bir tanesi de yapılan konuşmalar hakkında detaylı bilgiler sunması. Hangi dakika ve hatta hangi saniyede ne konuşulduğu arayüz üzerinde net bir şekilde gösteriliyor. Arayüzün sade tasarımı programın her seviyeden kullanıcı tarafından rahatlıkla kullanılabilmesini garantiliyor.

Geçmiş Skype sohbetlerini görüntüleme amacıyla kullanabileceğiniz işlevsel ve ücretsiz bir program arıyorsanız SkyHistory işinizi fazlasıyla görecektir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • VoipRaider

    VoipRaider son teknoloji ile çalışan yüksek kalitede dünya çapında iletişim imkanı sağlayan ücretsiz bir iletişim programıdır.
  • Discord

    Discord, topluluk kurmak için geliştirilmiş popüler sesli, görüntülü ve yazılı iletişim programı.
  • Flock

    Flock, takım olarak çalışna arkadaş grupları yada iş yerleri içinde iletişim kurmak isteyenlerin kullanarak rahatlıkla mesajlaşabileceği verim arttıran bir iletişim programı.
  • Ripcord

    Kullanışlı ve hızlı bir sohbet istemcisi
  • Zello

    Zello, Windows bilgisayarınız üzerinden arkadaşlarınızla iletişim kurabileceğiniz bas konuş programıdır.
  • Hangouts Chat

    Ekipler için mesajlaşma platformu: Google Hangouts Chat
  • TeamSpeak Client

    TeamSpeak Client, kullanıcıların sohbet kanalları üzerinden sesli iletişim sağladıkları VoIP programıdır. Discord kadar popüler bir yazılım.
  • Mumble

    Online oyunları oynarken takımınızla gecikme olmaksızın sesli iletişim kurmak istiyorsanız bu programı kullanabilirsiniz.