Skyscanner Hotels

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,110 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Skyscanner Hotels uygulaması sayesinde Android akıllı telefon ve tabletlerinizden kolayca otel rezervasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Skyscanner Hotels uygulaması, Android akıllı telefonlarınızı ve tabletlerinizi kullanarak en kolay yoldan otel bulma ve rezervasyon işlemlerinizi tamamlamanıza yardımcı oluyor. Bu alanda oldukça deneyimli olan ve uzun süredir uçak rezervasyonları hizmeti veren Skyscanner tarafından hazırlanmış olması sayesinde size en uygun oteli zamanında bulabileceğinizi söyleyebilirim.

Uygulamayı kullanırken direkt olarak gideceğiniz konum ve tarihi belirledikten sonra otellerin verdikleri teklif ve seçeneklere hemen göz atabiliyorsunuz. Bu konuda daha net bir karar verebilmeniz için tabii ki kullanıcıların otellere verdikleri puan ve yorumları görüntüleme imkanınız da oluyor. Dolayısıyla en iyi ve uygun fiyatlı oteli bulmak daha kolay hale geliyor ve otellerdeki boş yerler konusunda da bilgi sahibi olabiliyorsunuz.

Eğer birden fazla otel arasında kaldıysanız bu otelleri direkt olarak karşılaştırabileceğiniz bir kıyaslama menüsü de uygulama içerisinde mevcut. Otellerin resimleri, çevre görünümü, haritadaki yeri ve en düşük fiyatları sorunsuzca gösterildiği için oldukça fazla detaya küçük telefon ekranlarında bile sahip olabildiğinizi söyleyebilirim.

Seçiminizi yaptıktan ve otelinize karar verdikten sonra rezervasyonunuzu Skyscanner Hotels uygulamasından çıkış yapmadan hemen uygulama içerisinden tamamlayabiliyor ve böylece otelinizi ayarlama işini sonlandırıyorsunuz. Uygulamanın oldukça kolay kullanılabilen ve basit bir arayüzü olduğu için bu işlemler sırasında pek zorlanacağınızı da sanmıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Skyscanner Hotels

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Skyscanner Hotels uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızda hemen otel rezervasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Skyscanner Hotels uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının seyahatleri sırasında kendilerine en uygun otel seçeneklerini tespit edebilmeleri için hazırlanmış ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor ve uzun yıllardır uçak rezervasyonları konusunda oldukça büyük deneyim kazanmış olan Skyscanner tarafından yayınlanmış durumda. Dolayısıyla otel sonuçlarının oldukça doğru ve net bir şekilde sunulabildiğini belirtelim.

Uygulamanın çok kolay kullanılabilen ve yeterli miktarda veri sunabilen arayüzü sayesinde aradığınız doğru oteli bulmak için fiyat, konum, puan gibi pek çok filtreleme seçeneğinden faydalanabiliyor, isterseniz oteller arasında direkt olarak karşılaştırma yapmanızı sağlayan kıyaslama ekranından da faydalanabiliyorsunuz.

Size uygun olan otel konusunda daha rahat kararlar verebilmek için otelin iç ve dış fotoğraflarını görme, kullanıcı puan ve yorumlarını okuma gibi pek çok farklı seçenek de yine otellerin kendilerine ait profil ekranlarında yer alıyor. İlk olarak karşınıza en uygun fiyatlı seçeneğin çıkması ve daha sonra üst seçeneklerin görüntülenmesi ise bütçesine önem veren kullanıcılar için güzel bir özellik.

Otel seçiminizi gerçekleştirdikten sonra uygulamanın içerisindeki rezervasyon seçeneklerini kullanarak hemen rezervasyonunuzu tamamlayabiliyor ve böylece seyahatinizden önce tüm gereken operasyonları sonlandırabiliyorsunuz. Eğer uygun oteller ve kalacak yerler konusunda bir yardımcıya ihtiyacınız varsa kesinlikle göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Skyscanner

    Android cihazlarınız için en uygun uçak, otel ve araç kiralama fiyatlarını bulmak için Skyscanner uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • SPG: Starwood Hotels & Resorts

    SPG: Starwood Hotels & Resorts, Android kullanıcılarının seyahatleri sırasında kalabilecekleri otelleri bulabilecekleri ücretsiz bir uygulamadır.
  • Choice Hotels

    Choice Hotels, 6000'den fazla oteli bünyesinde barındıran detaylı otel arama ve rezervasyon uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Wego Flights & Hotels

    Wego uçak ve otel fiyatlarını tek çatı altında toplayan harika bir seyahat uygulamasıdır.
  • Hipmunk Hotels & Flights

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz otel ve uçak rezervasyon uygulamasıdır.
  • Expedia Hotels & Flights

    130 binden fazla otele ulaşın ve kredi kartınızla istediğiniz birine rezervasyon yaptırın ayrıca bulunduğunuz civara yakın otelleri anında görün.
  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.