Slashy Souls

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Slashy Souls mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Slashy Souls yakın zaman içerisinde çıkacak olan ve birçok oyun sever tarafından heyecanla beklenen Dark Souls 3 adlı rol yapma oyunundan esinlenerek geliştirilmiş bir mobil sonsuz koşu oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Slashy Souls'da bizi en az Dark Souls 3'teki kadar zorlu bir macera bekliyor. Oyunda kendimize ölümlerden ölüm beğenirken birçok fantastik canavarla savaşıyoruz ve kaderimizi değiştirmek için mücadele ediyoruz.

Slashy Souls'da 2 boyutlu bir oyun yapısı mevcut. Kahramanımız ekranda sürekli ilerlerken karşımıza çıkan düşmanlarla savaşıyoruz. Bu savaşlarda dev kılıçlar gibi silahları kullanabildiğimiz gibi özel büyülü güçlerimizi de kullanabilmemiz mümkün. Oyun boyunca farklı silahları topluyoruz, ayrıca çeşitli bonuslar geçici olarak kahramanımızı çok daha güçlü hale getiriyor.

Retro tarzda bir görünüme sahip olan Slashy Souls içerdiği heyecanlı bölüm sonu canavarı savaşlarıyla beğeninizi kazanabilir. 

Can Erdil Şentürk

Slashy Souls

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Slashy Souls mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur

Slashy Souls içerisinde bolca aksiyon barındıran ve fantastik bir maceraya atılmamıza imkan tanıyan bir mobil sonsuz koşu oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Slashy Souls, bizi Dark Souls 3'ün karanlık evrenine davet ediyor. Bu evrende kahramanımızla birlikte içinde korkunç canavarların yer aldığı bir maceraya atılıyoruz. Macera boyunca kahramanımız sürekli koşuyor ve yoluna çıkan canavarlarla savaşıyor; bize de onu yönlendirerek eğlenceye ortak olmak düşüyor.

Slashy Souls'ta kahramanımız sürekli ilerlerken kılıç gibi silahlarımızı ve büyü gücümüzü kullanarak düşmanlarımızı yok etmeye çalışıyoruz. Yolumuz üzerindeki bonusları toplayarak geçici bir süreliğine gücümüzü artırabiliyor, kuvvetli bölüm sonu canavarlarıyla savaşıyoruz. Oyun boyunca farklı silah seçenekleri de karşımıza çıkıyor.

Slashy Souls retro tarzda grafiklere ve aksiyon dolu bir oynanışa sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Slashy Hero

    Slashy Hero mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Wayward Souls

    Wayward Souls, 16-bit dönemi grafikleri mükemmel bir aksiyon RPG ile buluşturan mobil bir oyundur.
  • BLEACH Brave Souls

    BLEACH Brave Souls, popüler manga ve anime serisi Bleach'in karakter ve konusunu içeren hack & slash oyunu.
  • Slashy Sushi

    Ketchapp'ın yeni oyununda sushi şefi oluyoruz.
  • Battle Souls

    Esrarengiz olayları araştırarak aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • SOULS APK

    Güzel grafiklerle karşımıza çıkan SOULS APK, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji kart oyunudur.
  • Chromatic Souls

    Chromatic Souls, Android mobil cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz gelişmiş ve kalitlei bir Android rol yapma oyunu.
  • Stray Souls Free

    Stray Souls Free, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak yükleyebileceğiniz oyunda, gizemli ve gizli eşyaları bulmak için bir maceraya çıkıyorsunuz.