Sleep Talk Recorder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
425 TOPLAM İNDİRME
2.2 MB DOSYA BOYUTU

Sleep Talk Recorder, uyurken konuşup konuşmadığınızı öğrenmenizi sağlayan ve konuşuyorsanız sesinizi kaydedip dinleme fırsatı sunan yararlı ve eğlenceli bir Android uygulaması.

Sleep Talk Recorder, uyurken konuşmadığını inkar eden kişilerin kendilerini test edebileceği ve acı gerçekle yüz yüze kalacağı bir Android uygulaması. Siz uyurken çıkardığınız sesleri ve aynı zamanda konuşmaları kaydetme özelliğine sahip olan uygulama, uyurken konuşmadığını ve horlamadığını iddia eden kişilerin yaptıklarını yüzüne vurmanızı sağlayan bir uygulama.

Kaydettiği sesler ile hem eğlenceli hem de yararlı olan uygulama son derece basit ve sade bir uygulama olmasına rağmen, oldukça şık bir tasarıma sahip. Bir kaç tuşa dokunarak kolayca kullanabileceğiniz uygulama, uyurken sadece ses çıkardığınızda aktif olarak hemen çıkardığınız sesleri kaydediyor. Böylece sabaha kadar gereksiz ve boş kayıtlar yapmayarak hem sabah kalktığınızda sadece çıkardığınız sesleri dinlemenizi sağlıyor hem de gereksiz yere uzun ses dosyaları oluşturmanızı engelliyor.

Kaydettiğiniz komik ve eğlenceli ses kayıtlarını Facebook, Twitter yada uygulamanın kendi web sitesi üzerinden yayınlama imkanı sunan uygulama sayesinde arkadaşınızın, eşinizin yada tanıdıklarınızın konuştuklarını kaydedebilir yada horladıklarını kanıtlayabilirsiniz. Kaydedilen sesler için özel olarak adlandırma yapma imkanı sunan uygulama, aynı zamanda çok sevdiğiniz ses kayıtlarını favorilere ekleyerek daha sonra tekrar kolayca dinlemenizi sağlıyor.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan ve oldukça eğlenceli bir Android uygulaması olan Sleep Talk Recorder'ı Android telefon ve tabletlerinize indirerek gece konuştuklarınızı kaydedip sabah dinleyin. Bu arada konuyla ilgili kısa bir istatistik vermek gerekirse, gençlerin yüzde 50'si uyurken konuşurken, bu oran yetişkinlerde yüzde 5'e düşüyor.

Barış YANIK

Sleep Talk Recorder

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
32.6 MB DOSYA BOYUTU

Sleep Talk Recorder, uykunuzda konuşup konuşmadığınızı merak ediyorsanız kesin olarak öğrenmenizi sağlayan bir iOS uygulaması.

Sleep Talk Recorder, uykunuzda konuştuklarınızı kaydetmenizi sağlayan hem yararlı hem de eğlenceli bir iOS uygulaması. Pek çok kişi uykusunda konuştuğunu yada horladığını reddeder. Ne söylerseniz söyleyin ikna olmayan bu kişilere artık Sleep Talk Recorder uygulamasını önerebilir ve böylece gerçekten yapıp yapmadıklarını öğrenmelerini sağlayabilirsiniz.

Son güncellemesi ile birlikte yenilenen tasarımı kusursuz ve muhteşem olan Sleep Talk Recorder, gece uykunuzda eğer konuşuyorsanız, söylediklerinizi kaydederek sabah dinleme fırsatı sunuyor. Rüyanızda veya sadece uyurken konuştuklarınızı merak ediyorsanız yada konuşup konuşmadığınızı öğrenmek istiyorsanız, uygulamayı satın alarak iPhone ve iPad'lerinize yüklemeniz öğrenmenizi sağlayacak.

Son derece kolay bir kullanıma sahip olan uygulamayı uykuya dalmadan önce açarak kaydı başlatmanız gerekiyor. Sabah kalktığınızda konuştuklarınızı dinlemek mümkün. Ayrıca konuştuğunuz kayıtlarını isimlendirerek saklayabilir ve hatta favorilerinize ekleyebilirsiniz. Yazının başında da söylediğim gibi uygulama yararlı olsa da aynı zamanda oldukça eğlenceli olabilir. Çünkü gece uyurken söylediklerinizi tahmin etmek çok zor. Ortaya çıkan komik ses kayıtlarını saklayarak favorileriniz ekleyip arkadaşlarınıza da dinletip onlarında gülmesini sağlayabilirsiniz.

Uyku sürenizde konuşmuyorken aktif kayıda devam etmeyen uygulama, konuştuğunuzda anlık olarak hızlı bir şekilde aktif oluyor ve söylediklerinizi kaydediyor. Böylece uyku süreniz boyunca çıkardığınız sesleri kaydetmek için çok fazla depolama alanı kaplamamış oluyor.

Uygulamanın tek kötü yanı olarak ücretli olmasını söyleyebilirim. Fakat böyle bir şeyi öğrenmek için yaklaşık olarak 2 TL ödemek çok da pahalı olmasa gerek. Bu nedenle alınabilecek bir uygulama olarak görüyorum. Son güncellemesinde tasarım değişimi ile birlikte eklenen alarm özelliği sayesinde uygulama sabahları uyanmanızı da sağlıyor. iPhone ve iPad kullanıcılarının denemesi gerektiğini düşündüğüm uygulamalardan bir tanesi.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tape-a-Talk Voice Recorder

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz ses kaydetme uygulamasıdır.
  • Advanced Sleep Timer

    Advanced Sleep Timer uygulamasıyla müzik dinlerken belirli bir süre sonra müziğin kapanması için zamanlayıcı ayarlayabilirsiniz.
  • GOM Recorder

    GOM Recorder uygulamasıyla yüksek kaliteli ses kayıtları alabilmeniz kolay hale geliyor.
  • iRig Recorder 3

    iRig Recorder 3, Android için ücretsiz profesyonel ses ve video kaydetme, düzenleme uygulaması.
  • Samsung Voice Recorder

    Samsung Voice Recorder, Samsung cihazlarda önyüklü gelen ses kaydı uygulaması.
  • InCall Recorder-Phone Calls

    InCall Recorder-Phone Calls, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz yararlı bir arama ve ses kaydetme uygulamasıdır.
  • Forest Sounds Nature To Sleep

    Forest Sounds Nature To Sleep, uyumadan hemen önce yada kafa dinlemek istediğinizde dinleyebileceğiniz birbirinden güzel doğa şarkıları içeren bir Android müzik uygulamasıdır.
  • Apowersoft Android Recorder

    Apowersoft Android Recorder, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızın ekran videolarını almanıza yardım eden güçlü bir uygulamadır.