SlideShare

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
293 TOPLAM İNDİRME
4.1 MB DOSYA BOYUTU

Farklı konularda hazırlanmış profesyonel sunumlara ulaşabileceğiniz SlideShare'i tamamen ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

SlideShare uygulaması ile devasa slayt kütüphanesi artık cebinizde. Teknolojiden iş dünyasına uzanan geniş bir skalada dilediğiniz konu başlığında slayt gösterilerine erişim sağlamanızı sağlayan buy uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Uygulamayı kullanmak için Facebook veya LinkedIn hesabınızı kullanabilirsiniz.

Uygulama sadece kaynaklara erişim sağlamanızı sağlamıyor aynı zamanda beğendiğiniz sunumları sosyal medya kanalları üzerinden paylaşmanıza da olanak tanıyor. Uygulamayı kullanarak erişim sağladığınız sunumları tam ekran modunda sunuabilirsiniz.

SlideShare 16 milyon tekil ziyaretçiye ve 15 milyondan fazla upload oranına sahip. Bu zengin kaynaktan faydalanmak ise bu uygulama sayesinde çok kolay ve hızlı. Uygulama son derece şık görünen bir arayüze sahip. Kullanım olarak da çok rahat. Sunumlara erişim veya görüntüleme sırasında herhangi bir problemle karşılaşmıyorsunuz.

Genel olarak faydalı bir uygulama olarak niteleyebileceğim SlideShare'i farklı konularda hazırlanmış profesyonel veya amatör sunumlara ulaşmak için kullanabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

SlideShare

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME

SlideShare ile milyonlarca sunumdan oluşan dev bir arşive göz atabilirsiniz

SlideShare kullanıcılara alanında uzman kişilerce paylaşılmış sunumlara göz atma imkanı veren bir mobil sunum uygulamasıdır.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir sunum uygulaması olan SlideShare temel olarak yeni sunumlar keşfetmenize ve sektörlerinde deneyimli kişiler tarafından paylaşılan sunumlar sayesinde bu kişilerin deneyimlerinden yararlanmanıza imkan tanıyan bir uygulama. SlideShare sayesinde ilgi alanlarınız ile örtüşen sunumlara ulaşmak çok daha kolay ve pratik bir hale geliyor. SlideShare dev bir sunum arşivini beraberinde getirmekte, Uygulama içersinde 12 milyonun üzerinde sunuma yer veriliyor ve kullanıcılar bu sunumlara herhangi bir kısıtlama olmadan erişebiliyor.

SlideShare içerisinde teknolojiden iş hayatına, eğitimden haber ve politikaya, tasarımdan finansa, pazarlamadan eğlenceye kadar geniş bir yelpaze içerisinde yer alan sunumlar kategoriler halinde kullanıcılarla paylaşılıyor. Uygulama içersiinden NASA, Dell, Ogliivy, Beyaz Saray, Netflix gibi tanınmış firma ve kurumların sunumları da bulunmakta. Dilerseniz bu sunumları çevrimdışı okumak üzere kaydedebiliyorsunuz. Sunum paylaşma konusunda da pratik bir çözüm sunan SlideShare beğendiğiniz sunumları Facebook, Twitter, LinkedIn ve SlideShare üzerinden arkadaşlarınızla paylaşmanıza imkan veriyor. 

Tam ekran sunum görüntüleme özelliğine sahip olan SlideShare içerisinde yer alan eğlence kategorisi altındaki sunumlara göz atarak boş zamanlarınızı keyifli bir şekilde değerlendirmeniz de mümkün.

Can Erdil Şentürk

SlideShare

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,569 TOPLAM İNDİRME

Uygulamayı kullanarak çeşitli sunumlarınızı ve dökümanlarınızı çevrimiçi ortamlarda kolaylıkla yayınlayabilirsiniz.

Web uygulamalarındaki gelişim ve tüm sektörlerin bu uygulamalara yönelimi sayesinde her geçen gün farklı işlevleri gören web uygulamaları gün yüzüne çıkıyor. Profesyonel iş hayatı ile ilgili gereklilikleri karşılayan web uygulamaları da internette yer almaya başladı.

Bunlardan bir tanesi ise Slideshare. Uygulamayı kullanarak çeşitli sunumlarınızı ve dökümanlarınızı çevrimiçi ortamlarda kolaylıkla yayınlayabilir, videolar ekleyebilir (video CV’ler özellikle popüler), Zipcast denilen web toplantılarını gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca yüklediğiniz belgeleri ister herkese açabilir isterseniz de gösterimini sınırlandırarak istediğiniz kişilere ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Tasarım olarak da göz yormayan, sade, reklamların sayfaları doldurmadığı güzel bir çalışma yapılmış. Özellikle iş hayatında çok vakit geçiren kişilerin yorgunlukları düşünülerek hızlı ve basit bir arayüz elde edilmiş.

Ücretsiz versiyonunda sadece sunum, doküman ve zipcast desteği sunan Slideshare daha üst seviye kullanıcılar için daha fazla kapasite ve gelişmiş özellikler sunuyor. Her ne kadar pek çok muadili olsa da dünya çapında ünlü olması Slideshare’ın daha uzun yıllar hizmet vermeye devam edeceğini gösteriyor.

 

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Box

    Güvenli dosya depolama ve paylaşım imkanı sunan Box servisinin Android cihazlar için geliştirilmiş uygulamasıyla dokümanlara her yerden ulaşın.
  • Google+

    Google+, Google'ın sunduğu sosyal medya ağının Android için hazırlanan uygulamasıdır.
  • Drive APK

    Google Drive APK Android telefonlarda en iyi bulut depolama uygulamasıdır. Google Drive ile dosyalarınızı güvenle depolayıp dilediğiniz cihazdan erişebilirsiniz.
  • Noisli

    Rahatlamanıza yardımcı olan bir uygulama
  • LibreOffice Viewer

    LibreOffice Viewer mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir ofis yazılımıdır
  • Coffitivity

    Coffitivity ile çalışmalarınıza daha rahat odaklanabilirsiniz
  • WPS Office Lite APK

    WPS Office Lite, Android için ücretsiz ofis uygulaması. Microsoft Word, Excel, PowerPoint, PDF bir arada!
  • LinkedIn Lite

    İş çevrenizi genişletin, hayalinizdeki işi kolayca bulun.