Slime Road

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
231 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu

Slime Road, Android tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.

Kendine has oynanışı ve sürükleyici atmosferiyle dikkatimizi çeken Slime Road, reflekslerinizi sınayabileceğiniz bir oyundur. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda halkalar içerisinden geçerek puanlar kazanıyorsunuz. Engellerden de uzak durmanız gereken oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz. Altınları ve mücevherleri de toplamanız gereken oyunda keyifli anlar yaşayabiliyorsunuz. Birbirinden zorlu seviyeleri aşmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor diyebilirim. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Slime Road, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun.

Giderek hızlanan oyuna adapte olmak için dikkatinizi dağıtmamalı ve tüm zorlukların üstesinden gelmelisiniz. Slime Road, türünün başarılı örneklerinden bir tanesi diyebilirim. Tamamen ücretsiz bir şekilde oyunu oynayabiliyorsunuz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

Slime Road

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
158 MB DOSYA BOYUTU

Harika bir beceri oyunu

Slime Road, iOS tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz harika bir arcade oyunudur.

Renkli atmosferi ve sürükleyici etkisiyle ön plana çıkan Slime Road, reflekslerinizi sınayabileceğiniz ve yeteneklerinizi ön plana çıkarabileceğiniz bir oyundur. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda engellerden kaçıyor ve çemberlerden geçerek puanlara kazanıyorsunuz. Son derece keyifli bir oynanışa sahip olan oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Altınları ve mücevherleri de toplamanız gereken oyunda keyifli anlar yaşayabiliyorsunuz. Birbirinden zorlu seviyeleri aşmanız gereken Slime Road, sizleri bekliyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Dikkatinizi dağıtmamalı ve tüm zorlukların üstesinden gelmelisiniz. Slime Road, türünün başarılı örneklerinden bir tanesi diyebilirim. Tamamen ücretsiz bir şekilde oyunu oynayabiliyorsunuz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tough Road

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Twisty Road!

    Keyifli bir deneyim sunan beceri oyunu
  • Dancing Road: Color Ball Run!

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Color Road

    Voodoo'nun top oyunu reflekslerine güvenen herkese açık.
  • Bendy Road

    Hızla yuvarlanın.
  • Disney Crossy Road

    Disney Crossy Road mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunud
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.