Slime Smasher EX

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Slime Smasher EX, reflekslerinizi konuşturmanız gereken Android oyunlarından biri.

Slime Smasher EX, Android cihazlarınızda reflekslerinizi geliştirmek amacıyla oynayabileceğiniz zaman geçirmek için harika bir oyun. Oyunda ilerlemek için tek yaptığınız ekrana dokunmak ancak karşınıza çıkan karakterler o kadar fazla sayıda ki bunu ışık hızında yapmanız gerekiyor.

Hem yetişkinlerin hem de çocukların oynayabileceği basitlikte olan hız ve dikkat oyununda karşınıza ne çıkarsa çıksın (hayalet, şövalye, kedi, tavşan, kar topu ve daha saymakla bitmeyen ilginç şeyler) olabildiğince seri davranarak ekrandan silmeniz gerekiyor. Şirinliklerine bakmadan iki parmağınızı da kullanarak ezmeniz, ekranı doldurmadan bitirmeniz gerekiyor. Ne kadar hızlı olursanız o kadar iyi. Zira kısa sürede çoğalabiliyorlar ve parmaklarınız birbirine geçmeye başlıyor. Üst taraftan ne kadar kaldıklarını, alt taraftan da kalan canınızı kontrol edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Slime Smasher EX

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Slime Smasher EX, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz kabarcık patlatma oyunu.

Slime Smasher EX, iPhone ve iPad’inizde reflekslerinizi konuşturabileceğiniz oyunlar arasında.

Kabarcık olarak karşımıza çıkan tavşan, ateş, prenses, kahraman, hayalet, şövalye, kedi ve daha nice karakterin çoğalmasına engel olmaya çalıştığımız oyunda çok hızlı olmamız gerekiyor. Bir saniyeliğine bile olsa beklediğimizde ekranı hızlıca doldurmaya başlıyorlar ve ekran tamamıyla dolduğunda oyuna veda ediyoruz.

Her yaştan kişinin dikkatini çekecek türde hazırlanan oyunda farklı şekillerde ölümler yapabiliyoruz. Üzerimize durmadan gelen kabarcıkların sayısını ekranın üst kısmından, mevcut canımızı da alt bölümden takip ediyoruz. Tek amacımız en yüksek puanı yapıp en iyiler listesinde birinci sırada yer almak. Tabii ki bunun için oldukça uzun süre oyunu oynayıp bol bol pratik yapmanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rage Meme Smasher FREE

    Rage Meme Smasher FREE oldukça komik ve eğlenceli bir Android oyunudur
  • Zombie Smasher

    Zombie Smasher adından da anlaşılabileceği gibi zombileri ezdiğiniz eğlenceli bir Android oyunudur.
  • Ant Smasher

    Ant Smasher ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir böcek ezme oyunudur.
  • Fly Smasher

    Fly Smasher, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde yeteneklerinizi konuşturarak ekrandaki tüm sinekleri öldürmeye çalışacağınız eğlenceli ve stres atmanızı sağlayan ücretsiz bir oyundur.
  • Slime Road

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Slime Slasher

    Zorlu engellerin üstesinden gelmeniz gereken bir aksiyon oyunu
  • Little Zombie Smasher

    Little Zombie Smasher Android için geliştirilen bir zombi ezme oyunudur.
  • Fish Smasher

    Fish Smasher, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir eşleştirme oyunu olarak dikkat çekiyor.