Smart Hide Calculator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
988 TOPLAM İNDİRME
3.5 MB DOSYA BOYUTU

Smart Hide Calculator, hesap makinesi içerisinde dosyalarınızı gizleme ve saklama özelliği barındıran yararlı ve ücretsiz bir Android uygulaması.

Smart Hide Calculator, Android akıllı telefon ve tabletleriniz üzerinde dosyalarınızı gizlemek için bile gizli bir yöntem arıyorsanız kullanmanız gereken uygulamalardan bir tanesi. Standart bir hesap makinesi uygulaması gibi gözüken fakat aslında bir dosya gizleme uygulaması olan Smart Hide, ilk giriş yaptığınızda sizden bir şifre istiyor. Bu şifreyi belirledikten sonra uygulamaya giriş yaparak =(eşittir) tuşuna basarak dosya gizleme moduna geçebiliyorsunuz.

Önemli ve özel fotoğraflarınızı, videolarınızı, dökümanlarınızı ya da herhangi bir dosyanızı  gizlemenize olanak sağlayan uygulama, SD kartınız üzerinde de bu işlemleri yapabilmenizi sağlıyor. Eğer kullandığınız Android cihazınız daha önce rootlandıysa uygulamaları da saklayıp tekrar normalde döndürebilirsiniz.

Eğer meraklı aile bireylerinizden ya da arkadaşlarınızdan bir şeyler saklamak istiyorsanız kullanabileceğiniz uygulamanın normalde bir hesap makinesi uygulaması gibi görünmesi, tanıdıklarınızın şüphelenmesini de ortadan kaldırıyor. Siz de bu şekilde istediğiniz tüm dosyalarınızı rahatlıkla saklayabiliyorsunuz.

Son kullanılan uygulamalar içerisinde kendini göstermeyen Smart Hide Calculator'ı istediğiniz bir yerde muhafaza ederek gizlice dosyalarınızı gizleyin!

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Discount Calculator

    Discount Calculator uygulamasıyla mağazalardaki indirimli ürünlerin gerçek fiyatlarını hesaplayabilirsiniz.
  • MyScript Calculator

    Android MyScript Calculator uygulamasıyla hesap işlemlerinizi eğlenceli hale dönüştürebilirsiniz.
  • Google Calculator

    Google Calculator mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir hesap makinesi uygulamasıdır
  • SKF Calculator

    SKF Calculator uygulaması mühendislerin işine yarayabilecek birçok hesaplama aracı sunuyor.
  • Calculator++

    Calculator++ uygulaması Android akıllı telefon ve tabletleriniz için hazırlanmış gelişmiş bir grafik destekli hesap makinesi.
  • Calculator Pro

    Calculator Pro, kolay kullanımı ve şık tasarımı ile ön plana çıkan ücretsiz bir Android hesap makinesi uygulamasıdır.
  • Super Calculator

    Super Calculator, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz çok fonksiyonlu ve kullanımı kolay bir hesap makinesi uygulamasıdır.
  • Algeo Calculator

    Algeo Calculator uygulaması sayesinde Android telefon ve tabletlerinizde bilimsel hesaplamalar yapabilir, bunları grafiğe dökebilirsiniz.