Smart Home Security WardenCam

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
134 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Smart Home Security WardenCam bir mobil güvenlik kamerası uygulamasıdır

Smart Home Security WardenCam eğer kullanmadığınız eski mobil cihazınızı değerlendirmek ve bir güvenlik kamerası olarak kullanmak isterseniz işinize yarayabilecek bir güvenlik kamerası uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir uygulama olan Smart Home Security WardenCam temel olarak düşük maliyetli bir güvenlik kamerası çözümü oluşturmanızı mümkün kılıyor. Smart Home Security WardenCam ile bir köşede duran eski Android cihazınızın kamerasını güvenlik kamerası gibi kullanabiliyorsunuz. Bu sayede evde veya iş yerinizde olmadığınız durumlarda gözünüz arkanıda kalmıyor. Smart Home Security WardenCam kullandığınız Android cihaz bir bebek kamerası veya evcil hayvanlarınız için bir hayvan kamerası olarka kullanılabiliyor.

Smart Home Security WardenCam içerisindehareket dedektörü özelliği barındırıyor. Bu özellik sayesinde kamerada görüntü algılandığında video kaydı başlıyor. Ayrıca kullanıcılara mobile cihazlarında bildirimler veya e-postalar gönderilerek alarm veriliyor. Bulut tabanlı depolamayı destekleyen Smart Home Security WardenCam video kaydını Dropbox üzerine yaparak güvenlik kamerası görüntülerinize istediğiniz yerden, istediğiniz cihaz üzerinden erişimm imkanı veriyor.

Smart Home Security WardenCam'ın dikkat çeken bir diğer özelliği çift taraflı iletişim özelliği. Güvenlik kameranızla izlediğiniz kişi veya evcil hayvanlarınızla sesli iletişim kurabilmeniz mümkün.

Gece görüş özelliğine sahip olan Smart Home Security WardenCam düşük ışık alan ortamlarda kayıt yapabiliyor. Uygulamaya Gmail hesabınızla giriş yaptıktan sonra uygulamayı Dropbox hesabızla birleştiriyorsunuz.

Smart Home Security WardenCam'ın indireceğiniz bu ücretsiz versiyonu 24 saatlik deneme sürümü olarak sunuluyor. Premium versiyonu satın alarak uygulamayı sınırsız kullanabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Smart Home Security WardenCam

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
21.4 MB DOSYA BOYUTU

Smart Home Security WardenCam mobil cihazlarınızı bir güvenlik kamerasına çeviren bir uygulamadır

Smart Home Security WardenCam kullanıcılara düşük maliyetli bir güvenlik kamerası çözümü sunan bir mobil uygulama.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir güvenlik kamerası uygulaması olan Smart Home Security WardenCam ile bir köşede duran, eski ve kullanılmayan iPhone veya iPad'lerinizi değerlendirebiliyorsunuz. Smart Home Security WardenCam temel olarak iOS cihazınızın kamerasını kullanarak video kaydediyor ve mobil cihazınızı bir güvenlik kamerasına dönüştürüyor.

Bulut depolama destekli bir uygulama olan Smart Home Security WardenCam ile kaydedilen videolar Dropbox üzerine kaydediliyor. Bu sayede güvenlik kamerası görüntülerinize herhangi bir bilgisayardan veya mobil cihazlar, herhangi bir yerden erişebiliyorsunuz.

Smart Home Security WardenCam çift taraflı iletişim özelliği sayesinde bir bebek kamerası ve evcil hayvan kamerası görevi de görüyor. Uygulamayı kullanarak güvenlik kamreasına dönüştürdüğünüz cihaz ile izlediğiniz kişi veya hayvanlarla sesli iletişim kurabiliyorsunuz.

Hareket dedektörü özelliğine sahip olan Smart Home Security WardenCam herhangi bir hareket algıladığında video kaydını başlatabiliyor. Gece görüş özelliği ise karanlık ortamlarda görüntü algılamayı mümkün kılıyor.

Smart Home Security WardenCam'e Gmail hesabınızla giriş yaptıktan sonra uygulamayı Dropbox hesabınızla birleştiriyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SalientEye Home Security Alarm

    SalientEye Home Security Alarm mobil cihazınızı güvenlik kamerasına dönüştüren bir uygulamadır
  • ESET Smart TV Security

    ESET Smart TV Security, Android TV'ler için hızlı, güçlü antivirüs ve casus yazılım önleme uygulamasıdır.
  • Salient Eye Security Remote

    Salient Eye Security Remote bir mobil uzaktan kumanda uygulamasıdır
  • AirCover Security

    AirCover Security, Android için tam donanımlı güvenlik uygulamasıdır.
  • Security Master

    Security Master, Android telefon/tablet kullanıcıları için ücretsiz antivirüs, VPN, uygulama kilitleme, hızlandırma uygulaması.
  • Smart Booster - Free Cleaner

    Smart Booster - Free Cleaner ile Android cihazınızı daha verimli kullanabilirsiniz
  • Smart Distance

    Smart Distance sayesinde cihazımızın kamerasını kullanarak mesafe ve uzunluk ölçümü yapabiliyoruz.
  • Smart Flashlight

    Smart Flashlight birçok özelliği bünyesinde toplayan başarılı bir fener uygulaması.