Smart Profiles

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Akıllı telefonunuzun çeşitli özelliklerini belirlediğiniz zaman aralıklarında otomatik olarak açıp kapatmanızı sağlayan bir uygulama.

Smart Profiles uygulaması ile Android işletim sistemli akıllı telefonlarınıza akıllı profiller ekleyerek, belirli saatlerde çalışacak uygulamaları ve ayarları otomatikleştirebilirsiniz.

Akıllı telefonlarımızın bazı özelliklerini evde, dışarda ve diğer ortamlarda farklı şekillerde kullanabiliyoruz. Örneğin; eve geldiğimizde mobil veriyi kapatıp, Wi-Fi bağlantısı açıyor, iş toplantısına gittiğimizde cihazı sessiz konuma alabiliyoruz. Bir süre sonra otomatiğe bağladığımız bazı işlevleri, telefonun kendi kendine yapmasını sağlayabiliyoruz. Bu konuda bize oldukça yardımcı olan Smart Profiles uygulaması, belirlediğimiz saat aralıkları ya da günlerde telefonumuzun çeşitli işlevlerini bizim için açıp-kapatabiliyor.

Gece uyuduğumuz saat aralığında telefonu sessize alıp, internet bağlantısını kapatabiliyor ya da dışarıda olduğumuz saatlerde ekran parlaklığını ve internet bağlantısını dilediğimiz gibi ayarlayabilmemiz mümkün. Oldukça basit bir arayüze sahip olan ve profil ayarlaması yaparken hiç zorlanmayacağınız Smart Profiles uygulamasının ücretsiz olarak sunulması da bir başka güzel özellik diyebilirim.

Uygulamada oluşturduğunuz profillerde değiştirebileceğiniz ayarlar ise şunlar: zil sesi, bildirim sesi, titreşim, Wi-Fi, Wi-Fi hotspot, Bluetooth, ekran parlaklığı, ekran zaman aşımı ve GPS.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Smart Lock

    Smart Lock ekran kilidinizi daha kolay şekilde aktifleştirmenizi sağlayan bir mobil uygulamadır
  • Smart Wallpapers

    Smart Wallpapers, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızın başlangıç ekranlarını daha kullanışlı hale getiren bir launcher uygulamasıdır.
  • Smart Volume Control

    Android akıllı telefon ve tabletler için hazırlanmış olan Smart Volume Control sayesinde telefonunuzun ses profillerini daha detaylı bir şekilde yönetebilirsiniz.
  • A-Smart Araç Takip Sistemleri

    A-Smart Araç Takip Sistemleri, kiralık araç filonuzu mobil cihazlardan kontrol edebileceğiniz yararlı ve kullanışlı bir araç takip uygulaması.
  • Smart Launcher Pro APK

    Smart Launcher Pro APK Android için en iyi launcher programları arasında. Ücretsiz Android launcher ile telefonunuz daha hızlı ve kolay kullanılabilir olacak.
  • Smart Launcher 2

    Android için ücretsiz ve kullanışlı bir launcher uygulamasıdır.
  • Smart Screen Launcher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz launcher uygulamasıdır.
  • ESET Smart TV Security

    ESET Smart TV Security, Android TV'ler için hızlı, güçlü antivirüs ve casus yazılım önleme uygulamasıdır.