Smart Recovery

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,083 TOPLAM İNDİRME
26.76 MB DOSYA BOYUTU

Smart Recovery ile bilgisayarınızı otomatik olarak yedekleyebilir ve silinen verilerinizi kurtarabilirsiniz

Smart Recovery dünyanın lider donanım üreticilerinden olan Gigabyte tarafından geliştirilmiş olan ve kullanıcılara formatsız sistem kurtarma işi için gerekli olan otomatik sistem yedekleme ve sistem geri yükleme araçlarını sunan ücretsiz bir yedekleme programıdır.

Smart Recovery sayesinde sistemim ayarlarımızın, uygulamalarımızın, dökümanlarımızın, fotoğraf, müzik ve videolarımızın en güncel kopyalarını otomatik olarak kaydedebilmekteyiz. Eğer kazara bilgisayarımızda depoladığımız önemli bir dosyayı silersek Smart Recovery kullanarak silinen dosyaları geri getirme işlemini uygulayabiliyor ve veri kayıplarını önleyebiliyoruz.

Smart Recovery bilgisayarımız kötü amaçlı yazılımlar tarafından saldırıya uğradığında da oldukça kullanışlı olmaktadır. Eğer bilgisayarınıza bir virüs girdiyse ve sisteminizin önemli özelliklerini kontrol altına alıp bilgisayarınızın işleyişini aksattıysa Smart Recovery kullanabilir ve bilgisayarınızı daha önceki bir tarihteki durumuna geri döndürebilirsiniz. Bu sayede virüsün yarattığı zararlar ve etkiler ortadan kalkar ve sisteminizi kurtarmak için format atmanıza gerek kalmaz.

Smart Recovery veri yedekleme işini tercihlerinize göre yapılandırmanıza imkan tanıyor. Programı her saat başı sistem kalıbınızı alacak şekilde ayarlayabilmektesiniz. Bu kalıpları ihtiyaç duyduğunuzda sisteminizi kurtarmak için kullanabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UltFone Data Recovery

    UltFone Data Recovery ile Windows bilgisayarınızdan veri kurtarabilirsiniz.
  • AOMEI OneKey Recovery

    AOMEI OneKey Recovery programını kullanarak bilgisayarınızı ücretsiz olarak sorunsuzca açılan haline geri döndürebilir veya yedekleyebilirsiniz.
  • Lazesoft Windows Recovery Home

    Lazesoft Windows Recovery Home, önyükleme sorunlarını çözmek için kullanabileceğiniz tam çözüm paketidir.
  • Redo Backup and Recovery

    Redo Backup and Recovery programını kullanarak bilgisayarınızdaki tüm verileri yedekleyebiliyor ve daha sonra bu verileri geri döndürebiliyorsunuz.
  • Lazesoft Recovery Suite Home

    Lazesoft Recovery Suite Home, sabit diskiniz üzerinde yer alan verileri yedekleyebileceğiniz ve önyüklenebilir diskler oluşturabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • UltFone Android Data Recovery

    UltFone Android Data Recovery sayesinde Android telefonunuzdaki verileri kurtarabilirsiniz.
  • SystemSafe Online Backup & Disaster Recovery 6.0.353

    SystemSafe Online Backup & Disaster Recovery 6.0.353
  • Smart Data Recovery

    Kaybettiğiniz dosyaları kurtarmak için kullanabileceğiniz bu küçük program ile artık kaybolan ve yanlışlıkla silinen dosyalarınızı geri kurtarabilirsiniz.