Smart Wallpapers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME

Smart Wallpapers, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızın başlangıç ekranlarını daha kullanışlı hale getiren bir launcher uygulamasıdır.

Smart Wallpapers, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızın başlangıç ekranlarını işlevsel hale getiren bir launcher uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Smart Wallpapers sayesinde telefondaki pek çok işinizi telefonu açmadan yapabilirsiniz.

Klasik android başlatıcısına daha renkli bir görüntü kazandırmak için hizmet veren uygulama ile pek çok işlevsel ayara ulaşabilirsiniz. HD kaliteli günlük güncellenen arka planları, canlı göstergeleri, özelleştirme bölgeleri ve mükemmel seviyedeki performansı ile Smart Wallpapers çok hoşunuza gidecek. Akıllı telefonunuzda ihtiyaç duyabileceğiniz tüm bilgileri çift dokunuş ile size gösteren uygulama aynı zamanda hafif boyutuyla da telefonlarınızda fazla yer kaplamıyor. Kullanımı da oldukça basit olan uygulama ile işlemci, grafik, RAM ve batarya kullanım miktarlarını basitçe görüntüleyebilirsiniz. Ücretsiz ve Premium sürümleri bulunan uygulamanın Premium sürümü ile birlikte çok daha fazla işlevsel özelliğe de sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca Premium sürüm olan uygulama Google Fit ile entegre şekilde çalışarak sağlığınız ile ilgili verileri de size sağlıyor. Oldukça kullanışlı olan uygulamayı mutlaka denemelisiniz.

Uygulama Özellikleri;

  • HD duvar kağıtları
  • Ücretsiz ve Premium sürümler
  • Donanım kullanım miktarı göstergeleri
  • Canlı göstergeler
  • Kişiselleştirilebilir ayarlar

Smart Wallpapers uygulamasını Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Smart Wallpapers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Smart Wallpapers, Windows Phone telefonunuz için her gün QHD çözünürlükte ücretsiz duvar kağıtları sunuyor.

Smart Wallpapers, Windows Phone telefonunuzun başlangıç ve kilit ekranını farklı duvar kağıtlarıyla kişiselleştirmeyi seviyorsanız kullanmanız gerektiğini düşündüğüm bir uygulama. Her gün yeni bir duvar kağıdının eklendiği uygulamanın en dikkat çeken özelliği sadece QHD çözünürlükte duvar kağıtlarını sunması.

Duvar kağıtları bazılarımız için anlam ifade etmezken, bazılarımız için telefona bambaşka bir gözle bakmamıza neden olur. Telefonun başlangıç ekranı ve kilit ekranı için seçilen duvar kağıtlarının en büyük sorunu kaliteli olmamaları ve indirmek için internet bağlantısı gerektirmesidir. Smart Wallpapers, bu soruna çözüm getiren duvar kağıdı uygulamalarından biri. Sadece Windows Phone platformunda karşımıza çıkan uygulamada 100.000’den fazla farklı kategoride üstelik QHD çözünürlüklü duvar kağıtları bulunuyor.

Duvar kağıtlarını soyut, anime, otomobil, hayvan, yapı gibi kategoriler halinde sunan uygulamayı diğerlerinden ayıran bir özelliği de detaylı arama fonksiyonu. Örneğin; başlangıç ekranınızı sevimli bir kediyle süslemek istiyorsunuz. Etiket olarak “Cats”i işaretlediğiniz vakit, kategoriden kedi resimleri bulmakla uğraşmadan tüm kedi resimlerini listeleyebiliyorsunuz. Ayrıca aynı ekranda renk seçimi yapmanız da mümkün.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tropical Paradise Wallpapers

    Tropical Paradise Wallpapers bir ücretsiz Android duvar kağıdı uygulamasıdır
  • Wallpapers

    Wallpapers, Google'ın Android telefon kullanıcılarına ücretsiz sunduğu hd duvar kağıtları içeren uygulaması.
  • Wally Wallpapers

    Wally Wallpapers ücretsiz bir duvar kağıdı uygulamasıdır
  • Backdroid wallpapers

    Backdroid wallpapers mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir duvar kağıdı uygulamasıdır
  • Peppy Wallpapers

    Android cihazlarınızdaki duvar kağıtlarından sıkıldıysanız Peppy Wallpapers uygulamasında birbirinden şık duvar kağıtları bulabilirsiniz.
  • Minimal Wallpapers

    Minimal Wallpapers uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizin arkaplan görsellerini minimal ve sade tasarımlarla değiştiriyor.
  • National Geographic Wallpapers

    National Geographic Wallpapers içerisinde çok syaıda farklı duvar kağıdı içeren bir duvar kağıdı uygulamasıdır
  • Fenerbahçe Wallpapers HD

    Fenerbahçe Wallpapers HD içerisinde onlarca hoş tasarımlı Fenerbahçe temalı duvar kağıdı barındırıyor.