Smash Cops Heat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
500 TOPLAM İNDİRME
157 MB DOSYA BOYUTU

Smash Cops Heat, Windows 10 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz bir polis yarış oyunu.

Smash Cops Heat, Amerika’nın dar sokaklarında hırsızları kovaladığımız ve yakalamaya çalıştığımız bir polis oyunu. Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarımıza ücretsiz indirip, uzun boyutlu olmamasıyla kısa bir sürede oynamaya başlayabildiğimiz yarış oyununda onlarca polis aracı yer alıyor ve hepsi ile oynamak oldukça keyifli.

Smash Cops Heat’in yarış oyunlarını takip ediyorsanız Smash Racing’in yapımcısı tarafından hazırlandığını biliyorsunuz. Kontrol mekanizması ve son derece keyif veren yarış oyununda bu sefer polis yerine geçiyoruz. İlk bölümlerde aracımızı nasıl kontrol edeceğimiz (kontrol sistemi çok farklı olduğundan ilk olarak zor gelebilir ancak kısa sürede alışacağınızı düşünüyorum.) ve suçluları nasıl yakalayacağımız hususunda uygulamalı dersler veriliyor. Alıştırma evresini tamamladıktan sonra nefes kesen kovalamaca sahneleri başlıyor.

Sadece tepeden kuşbakışı kamera açısı oynamamıza izin veren oyunda polis aracımız ile suçluları tek bir seferde kontrolümüz altına alabiliyoruz. “Instaram” butonuna tıkladığımızda suçlunun arabası tek seferde paramparça oluyor. Ancak bunu yapabilmek için suçluya oldukça yaklaşmanız gerekiyor. Bunun haricinde suçluların size zarar vermesini engellemek adına zırh seçeneği eklenmiş. Sınırlı sayıda kullanabildiğimiz zırh belli bir süre için hasar almamızı önlüyor.

Bol aksiyon içeren yarış oyununda tamamladığımız her görev sonrası yıldız kazanıyor ve bunlarla polis aracımızı yenileyebiliyoruz. Her biri farklı sürüş gerektiren polis araçlarını tek tek ücretsiz ve ücretli olarak açabildiğimiz gibi tek seferde parası neyse verip te açtırabiliyoruz. Ancak tüm araçların fiyatı oldukça pahalı.

Dünya genelinde 10 milyon oyuncusu bulunan Smash Cops Heat Windows 10’da da sorunsuz bir şekilde oynanabilmekte. Ücretsiz, ufak boyutlu ve zevk verecek bir yarış oyunu arıyorsanız, klasiklerden sıkıldıysanız indirip denemenizi öneririm.

Erkan Calp

Smash Cops Heat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,327 TOPLAM İNDİRME
148 MB DOSYA BOYUTU

Smash Cops Heat, polis olarak Amerika sokaklarındaki suçluları yakalamaya çalıştığınız bir yarış oyunu.

Smash Cops Heat, çeşitli polis araçlarını kullanarak Amerika sokaklarındaki vahşi ve tehlikeli suçluları yakalamaya çalıştığınız güzel bir android oyunu.

Kaos ve kargaşa halindeki şehirde kovalıyacağınız suçluların size karşı yaptığı saldırılardan kendinizi korumalısınız. Ayrıca kovalama esnasında sizi saf dışı etme çabalarından kurtularak  suçluları yakalamalısınız.

Oyunun Özellikleri:

  • Etkileyici 3 boyutlu grafikler
  • Büyük ve güzel bir şehir
  • Hızlı,tehlikeli ve vahşi suçlular
  • Kaos ve kargaşa ortamı
  • Araba seçenekleri özellikle güçlü Amerikan arabaları ilgi çekici
  • Yeni özellikler açma imkanı

Bu tehlikeli suçluları yakalamak için arabanızı güçlendirerek şehirde tur atmaya başlayın. Oyunun ayarlar kısmından ulaşabileceğiniz alışveriş mağazasında, arabanızı güçlendirmek ve süslemek için satın alabileceğiniz özellikler mevcut.

Barış YANIK

Smash Cops Heat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
153 MB DOSYA BOYUTU

Smash Cops Heat, klasik yarış oyunlarından sıkılanlar için harika bir seçenek ve hem iPhone hem de iPad'de oynanabiliyor.

Smash Cops Heat, iPhone ve iPad’inizde oynayabileceğiniz en sıra dışı yarış oyunu diyebilirim. Şimdiye kadar oynadığınız tüm araba yarışı oyunlarını unutturacak kadar farklı bir oynanış sunan Smash Cops Heat, popüler Smash Bandits Racing’in yapımcılarının imzasını taşıyor.

Klasik checkpoint içeren araba yarışı oyunlarından bıkkınlık geldiyse, iOS cihazınız için farklı bir yarış oyunu arıyorsanız ücretsiz de olsun diyorsanız Smash Cops Heat oyunundan daha iyi bir seçenekle karşılaşacağınızı sanmıyorum. Oyunun yapımcısı aynı olduğundan kontrol mekanizmasına kadar her şey farklılık göstermiyor. Bu noktada daha önce Smash Racing’i oynadıysanız bunu da rahatlıkla oynayacağınızı, zevk alacağınızı söyleyebilirim.

Cihazın gücünü emen süper grafikler sunmamasına rağmen oynarken kesinlikle zevk veren bir yarış oyunu diyebileceğim Smash Cops Heat, Amerika sokaklarında geçiyor. Daracık, keskin virajları olan sokaklarda suçluları kovalıyorsunuz. Tek amacınız suçluların araçlarını paramparça etmek.

Polis aracınızı nasıl süreceğinizi ve suçluları nasıl yakalayacağınızı öğrenerek başladığınız oyunda kovalamaca, meydan okuma içeren onlarca bölüm yer alıyor. Başarı ile yakaladığınız her suçlu size yıldız kazandırıyor. Kazandığınız yıldızları yeni araçlar denemek için harcayabiliyorsunuz. Harcama demişken polis araçlarından dilediğinizi ve hepsini para ödeyerek te aşma şansına sahipsiniz.

Smash Cops Heat, farklı kontrol mekanizması, oynanışı ile saran bir oynanış sunuyor. iPhone ve iPad’inizdeki oyunlar listesinde yarış oyunları da varsa düşünmeden indirim derim.

Erkan Calp

Smash Cops Heat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME
159 MB DOSYA BOYUTU

Smash Cops Heat, Amerika sokaklarında polis olarak suçluları kovaladığınız bir Windows Phone oyunu.

Smash Cops Heat, Windows Phone tabanlı telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz süper eğlenceli bir polis oyunu. Farklı kontrol mekanizması, kamera açısı ve oynanışı ile dikkat çeken oyun oynanış olarak Smash Bandits Racing’e oldukça benziyor (zaten aynı firmanın oyunu). Bu oyunda farklı olarak polis yerine geçiyor ve suçluları kovalıyorsunuz.

Smash Cops Heat oyununda polis olarak Amerika’da cirit atan suçluları ait oldukları yere götürmek birincil göreviniz. Oyuna kısa bir öğrenme süreci ile başlıyorsunuz. İlk bölümde polis aracını nasıl kontrol edeceğinizi, suçluları nasıl yakalayacağınızı öğreniyorsunuz. Sonrasında kovalama içeren nefes kesen bölümlere geçiyorsunuz.

Daha önce hiçbir yarış oyununda rastlamadığım kontrol seçenekleri sunan oyunda farklı sürüş tekniği isteyen birçok polis aracı seçebiliyorsunuz. Polis araçlarını görevleri tamamlayarak açtığınız yıldızları kullanarak ücretsiz açabildiğiniz gibi, gerçek para ile satın da alabiliyorsunuz. Dilerseniz oyunda seçilebilir tüm polis araçları tek seferde de yine para ile açma şansına sahipsiniz.

Grafiklerini fazla başarılı bulmadığım oyun oynanış olarak son derece eğlenceli. Polis aracı ile hırsızları yakalamak gerçekten uğraş istiyor. Yaklaştığınızda ise tek bir dokunuşla araçlarını etkisiz hale getirebiliyorsunuz. Oyunu heyecanlı yapan ise hırsızların da size zarar verebilmesi. Her ne kadar aracınıza hasar verebilmelerini engelleyebilseniz de bunu belli kısa bir süreliğine yapabiliyorsunuz ve kullanımı sınırlı.

Amerika sokaklarını gösteren, geniş sayılabilecek bir haritada hırsız polis kovalamacasına bizleri konuk eden Smash Cops Heat oyununu yarış oyunlarından keyif alan herkese öneririm. Windows Phone cihazınıza kesinlikle indirmenizi tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NASCAR Heat 3

    NASCAR Heat 3, bilgisayarlar üzerinden oynanabilen çok sevilen yarış serisi NASCAR için geliştirilmiş oldukça detaylı bir oyun serisinin 2018 yılında çıkan sürümüdür.
  • Smash Bandits Racing

    Smash Bandits Racing, klasik yarış oyunlarından sıkılanlar için harika bir alternatif ve de ücretsiz.
  • Asphalt 7: Heat

    Asphalt 7: Heat, Windows 8'li tablet ve pc'nizde oynayabileceğiniz dünyaca ünlü araba yarışı oyunudur.
  • Need for Speed: Heat

    NFS'nin yeni oyununda yine son gaz ilerliyoruz.
  • Smash

    Smash, eski arcade dövüş oyunlarından ilham alınarak hazırlanmış bir aksiyon MMORPG oyunudur.
  • Marvel Run Jump Smash!

    Marvel Run Jump Smash! eğlenceli bir Marvel oyunudur
  • Cars with Guns: It's About Time

    Cars with Guns: It's About Time araçlarınızla savaşabildiğiniz bir yarış oyunu
  • Descenders

    Descenders ile gerçekçi bisiklet yarışlarına katılmaya hazır olun.