SMStagger

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME

SMStagger uygulaması ile belirlediğiniz tarih ve saatte mesajlarınızı gönderilmek üzere zamanlayabilmeniz mümkün hale geliyor.

Android işletim sistemli akıllı telefonlar için geliştirilen SMStagger uygulaması sayesinde, göndereceğiniz SMS’leri zamanlayabiliyorsunuz.

Bazı durumlarda sıkça ihtiyaç duyduğumuz özelliklerden biri de mesajlarımızı zamanlayarak göndermek olsa gerek. Unutmamamız gereken günler, hatırlatmalar gibi durumlarda çok basit işlemlerle bu dertten kurtulmamız SMStagger uygulamasıyla mümkün. Örneğin; doğum günü olan arkadaşlarınıza kutlama mesajı göndermek için, kişiyi rehberden aratıyorsunuz ve mesajı göndermek istediğiniz tarih ve saati seçtikten sonra göndermek istediğiniz mesajı yazarak zamanlayabiliyorsunuz. Mesajın gönderilme tarihine kadar değişiklikler yapma imkanu sunan uygulamanın reklamsız olması da benim gözümde olumlu puan almasına neden oldu diyebilirim. Zira çoğu uygulamada karşımıza çıkan gereksiz ve zaman kaybettiren reklamlar baş belası olabiliyor.

Materyal Dizayn ile süslenen SMStagger uygulaması, kullanım kolaylığı ve çok işe yarayacağını düşündüğüm zamanlama özelliğiyle Android kullanıcılarının mutlaka denemesini tavsiye ediyorum.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Voicedocs

    Voicedocs mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz speech to text uygulamasıdır