Smurfs' Village

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18,927 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Smurfs' Village, popüler çizgi film Şirinler üzerine kurgulanmış ve Şirinler Köyü oluşturmaya yönelik bir oyun.

Smurfs' Village, Şirinler'i konu alan ve onların yeni bir köy yapmaları üzerine kurulu olan renkli bir Android oyunu.

Gargamel'in Şirinler'in neredeyse tümünü kaçırması ile yeni bir köy kurmaya kalan Şirin Baba ve birkaç şirin işe koyuluyor. Amaç, diğer Şirinler'in yeni köyü bulması ve buraya katılmaları. Oyunda bize Şirin Baba yol gösteriyor. İlk andan itibaren neyi nasıl yapacağımızı o gösteriyor. Evler, tarlalar gibi temel yaşam öğelerinin yanı sıra bazı farklı araçlar da kullanabiliyoruz.

Tüm Şirinler'in listesini "My Village" alanının solundan görebilir ve burada her bir Şirin'e ait temel bilgilere ulaşabilirsiniz. Dilerseniz smurfberries adıyla geçen Şirin Çileği alabilir ve çalışmaları hızlandırabilirsiniz. Ücretsiz bir oyun olan Smurfs' Village'da bu Şirin Çilekleri almak ise ücretli.

Onur Şendere

Smurfs' Village

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
502 TOPLAM İNDİRME
239 MB DOSYA BOYUTU

Smurfs' Village, çocukların beğenerek yıllardır tkip ettiği Şirinler çizg ifilminin iPhone ve iPad'leriniz ile oynayabileceğiniz mükemmel oyunudur.

Smurfs' Village, uzun yıllardır ekranların sevilen çizgi filmlerinden olan ve çocuklar tarafından çok beğenilen Şirinler'in oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Şirinler'in en büyük düşmanı Gargamel, pek çok şirini kaçırmış ve uzaklara götürmüş durumdadır. Sizin göreviniz şirinlerin liderliğini yapan Şirin Baba önderliğinde Şirinler Köy'ünü kurarak, gittikçe büyütmektir.

Köyünüzü büyütüp genişleterek ve size verilen görevleri yerine getirerek diğer kaçırılan şirinlerin köyü bularak aranıza katılmasını sağlıyorusnuz. Fakat ilk başta yola Şirin Baba ve bir kaç şirin ile çıkacaksınız. Oyuna ilk başladığınızda sadece ufak bir mantar eviniz oluyor. Zaman içerisinde köyünüz genişleyip büyüdükçe yeni özel evler, akarsular, bahçeler ve özel yollar yapacaksınız.

Oyun içerisindeki ilerleyişi hızlandırmak için mağazadan Şirin Çilekleri alabilirsiniz. Aldığınız Şirin Çileklerini kulanarak oyundaki çalışmaları hızlandırmak mümkün.

En sevilen ve popüler şirinlerin bulunduğu oyunu, internet bağlantısına ihtiyaç olmadan istediğiniz yerde dilediğiniz zaman oynayabiliyorsunuz. Ücretsiz olarak indirip oynamaya başlayabileceğiniz oyunda sınırları yaratıcılığınız ile belirliyorsunuz. Çocuklarınız ile birlikte oynayarak keyifli dakikalar geçirip eğlenebilmek için mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • War Village

    War Village, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Farm Village: Middle Ages

    Farm Village: Middle Ages Orta Çağ'da geçen bir çiftlik oyunudur
  • Village Life

    Village Life, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir köy kurma oyunudur.
  • Smurfs Epic Run

    Smurfs Epic Run, Şirinleri Gargamel'in elinden kurtarmaya çalıştığınız koşu oyunu.
  • Smurfs Bubble Story

    Smurfs Bubble Story, Şirinler Kayıp Köy filminden esinlenerek hazırlanmış Android bulmaca oyunu.
  • The Smurfs 2 3D Live Wallpaper

    The Smurfs 2 3D Live Wallpaper, çocukların en sevdiği çizgi filmlerden bir tanesi olan Şirinler'in resmi Android duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • The Smurfs Bakery

    Şirinler köyünün tatlı krizi tuttuğunda mutfakta sizin olmanız herkesi mutlu edecektir. The Smurfs Bakery çocuklar için hazırlanmış aşçılık oyunu.
  • Dungeon Village

    RPG ambiyansının hakim olduğu bir dünyada kendi şehrinizi kurun ve bir cazibe merkezi yaratırken canavarlarla da savaşıp para kazanın.