Snap Upload

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
778 TOPLAM İNDİRME

Snap Upload uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan Snapchat arkadaşlarınıza toplu olarak fotoğraflar ve videolar gönderebilirsiniz.

Snap Upload uygulaması, Snapchat kullanıcısı olan iPhone ve iPad sahiplerinin hoşuna gidebilecek uygulamalar arasında yer alıyor ve ücretsiz olarak sunuluyor. Uygulamayı kullanarak hiç zorlanmadan Snapchat üzerinden fotoğraflar ve videolar gönderebiliyorsunuz. Elbette bunu zaten Snapchat üzerinden gerçekleştirebiliyoruz diyeceğinize eminim. O zaman gelelim uygulamanın onu diğerlerinden ayıran yanlarına.

Snap Upload'ı kullandığınızda Snapchat fotoğraflarını veya videolarını göndermeden önce üzerlerinde filtreler uygulayabiliyor ve yazılar ekleyebiliyorsunuz. Düzenlediğiniz fotoğraflar direkt olarak Snapchat hesabınız üzerinden arkadaşlarınıza gönderiliyor.

Bu noktada bir diğer dikkat çekici nokta ise, aynı anda birden fazla kullanıcıya resim ve videoları gönderebilmek. Bu sayede tek tek Snapchat'ten resimlerinizi göndermeye çalışmak yerine toplu halde tüm dostlarınızı şaşırtabilirsiniz. Fakat maalesef uygulamanın ücretsiz sürümünde aynı anda gönderimler konusunda bazı sınırlamalar mevcut. Ancak bunlar uygulama içi satın alma seçenekleriyle çözülebiliyor.

Oldukça basit bir arayüzünün olmasının yanında performans bakımından da herhangi bir sorunu olmaması nedeniyle uygulamayı kullanmaktan memnun olacağınıza inanıyorum. Sık sık Snapchat'ten gönderi yapanlar uygulamaya göz atmayı unutmasınlar.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • YouCam Snap

    YouCam Snap tamamen ücretsiz olarak sunulan ve kullanışlı özelliklere sahip bir doküman tarama uygulamasıdır.
  • Pocket Snap

    Pocket Snap, Ketchapp'ın iOS kullanıcılarına ücretsiz sunduğu top fırlatma oyunu.
  • Norton Snap

    Norton Snap ile tarattığınız karekodların güvenli olup olmadığını anında görebilirsiniz.
  • Face Snap

    Face Snap, Snapchat kedi köpek surat filtresini tüm iOS cihazlara taşıyor.
  • Snap & Translate

    Snap & Translate (Çek ve Çevir) uygulaması ile nesnelerin fotoğrafını çekerek ne olduğunu, anlamını öğrenin.
  • MailChimp Snap

    MailChimp Snap, ziyaretçilerinize fotoğraflı e-posta bülteni göndermek için kullanabileceğiniz pratik, ücretsiz bir uygulama.
  • Wordament Snap Attack

    Wordament Snap Attack, gerçek zamanlı olarak gerçek kişilere karşı oynama şansı sunan süreli bir kelime bulma oyunudur.
  • Upload for Facebook

    Facebook hesabınıza iPhone ve iPad'inizden anında fotoğraf ile videolar yükleyebilmek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.