Snipers vs Thieves

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
741 TOPLAM İNDİRME

Snipers vs Thieves, hırsızlarla keskin nişancıları karşı karşıya getiren mobil aksiyon oyunu.

Snipers vs Thieves, hırsız ve keskin nişancı tarafında yer aldığımız, aksiyonun hiç dinmediği süper eğlenceli bir mobil oyun. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan oyunda dünya genelinde oyuncularla bir araya gelip filmleri aratmayacak sahneler yaşıyorsunuz.

Siz de benim gibi hem kötü hem de iyi tarafta olma fırsatı veren aksiyon oyunlarına bayılıyorsanız keskin nişancılarla hırsızları karşı karşıya getiren bu oyundan başınızı kaldıramayacaksınız. Oyunda hırsızlara katılırsanız diğer oyuncularla birlikte planlı olarak büyük banka soygunları gerçekleştiriyorsunuz. Keskin nişancıların tarafını seçerseniz rakip bankacılardan gerçek zamanlı olarak deponuzu koruyor, kaçış araçlarına binmeden önce onları ortadan kaldırmaya çalışıyorsunuz. Her iki senaryo da sürükleyici ve tek başınıza değilsiniz.

Oyunda 50’den fazla farklı silah ve araç, 100’den fazla da maske bulunmakta. Bunları kazanabilmeniz için oyunda ciddi zaman harcamanız gerekiyor. Sezon ve etkinliklerde yeni içerik ve sürprizler yer alırken, her gün yüzlerce silah ve alet kara borsada satışa çıkıyor.

Erkan Calp

Snipers vs Thieves

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
431 MB DOSYA BOYUTU

Snipers vs Thieves, hırsız veya keskin nişancı tarafında olduğunuz çok oyunculu aksiyon oyunu.

Snipers vs Thieves, iPhone ve iPad’inizde dünya genelinde oyuncularla beraber oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir mobil oyun. Gerçek zamanlı olarak banka soygunlarına katılma, hırsızları suçüstü yapma, depo koruma, kaçış araçlarına binmelerini engelleme, rakip çetelere meydan okuma gibi türlü aksiyonlara girdiğiniz oyunda etkinlik ve sezonlara katılırsanız çeşitli ödüllerin sahibi oluyorsunuz.

İster iyi isterseniz de kötü tarafta olabileceğiniz oyunlardan biri Snipers vs Thieves. Oyunun adından da anlayacağınız üzere ya hırsız ya da keskin nişancı olarak aksiyona giriyorsunuz. Hangi tarafı seçerseniz seçin, takım oyunu oynamanız gerekiyor, tek başınıza hareket etme lüksüne sahip değilsiniz. Zaten oyunun keyfi de böyle çıkıyor.

50’den fazla silah ve aracın yanında 100’den fazla maske bulabileceğiniz aksiyon yüklü oyunun en güzel yanı da; ücretsiz oynanabilir olması. Satın alım yapmadan da keyifle oynayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cowboy vs UFOs

    Cowboy vs UFOs mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Dadi vs Monsters

    Dadi vs Monsters eğlenceli bir mobil aksiyon oyunudur
  • Egg vs. Chicken

    Egg vs. Chicken, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Finger Vs Guns

    Finger Vs Guns, aksiyon odaklı bir mobil oyun ve tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.
  • Squareboy vs Bullies

    Squareboy vs Bullies beat em up türünde bir aksiyon oyunudur
  • Monster vs Sheep

    Monster vs Sheep, bol bol aksiyon olan ve oynarken kendinizden geçeceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir Android oyunu.
  • Hero Panda vs Zombies

    Hero Panda vs Zombies, karakterinizle birlikte zombilerle savaşmanızı amaçlayan aksiyon dolu bir mobil oyundur.
  • Animals vs. Mutants

    RPG ve takım savaş oyunu dinamiklerini harmanlayan Animals vs. Mutants, Güney Kore'nin Netmarble ekibinin batıya açıldığı ilk mobil oyun.