Snoop Photo Editor

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,105 TOPLAM İNDİRME
31.42 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızda fotoğraflarınızı güzelleştirmek ve onları daha iyi hale getirmek için bu resim editörünü kullanabilirsiniz.

Snoop Photo Editor programı bilgisayarınızda yer alan fotoğraf albümlerinizdeki tüm öğeler üzerinde en güzel değişiklikleri yapabileceğiniz programlardan bir tanesi. Temel olarak çerçeveler yapma, efektler ekleme, yazılı watermarklar basma ve stickerlar ekleme gibi çeşitli özellikler barındıran program aynı zamanda online olarak arkadaşlarınızla çalışmalarınızı paylaşma olanağı da sunuyor.

Uygulama ücretsiz olarak indirilebiliyor ve kolay kullanılır arayüzü sayesinde herhangi bir zorluk yaşamak oldukça zor. Aynı zamanda fotoğrafların kalitelerini de arttırabilmesi sayesinde daha güzel etkiler elde etmeniz mümkün hale geliyor.

Eğer profesyonel yazılımlarla uğraşmak yahut para vermek istemiyorsanız, mobilden yapılan düzenlemelerin de zor olduğuna inanıyorsanız bilgisayarınızda mobildeki pek çok fotoğraf efektini yapabilmek için bu programı indirmeyi unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • VicMan's Photo Editor

    VicMan's Photo Editor, ücretsiz ve kullanışlı bir resim editörüdür.
  • SCRAP Photo Editor

    SCRAP Photo Editor ile resim ve fotoğraflarınız üzerinde düzenleme işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.
  • Pos Free Photo Editor

    Ücretsiz resim düzenleme programı Pos Free Photo Editor ile resimleriniz üzerinde değişiklikler yapabilir ve resimlere efektler verebilirsiniz.
  • Picsart Photo Editor

    Picsart Photo Editor ile Windows bilgisayarınızda kolayca fotoğraf düzenleyebileceksiniz.
  • Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.0

    Photo Editor
  • Polarr Photo Editor

    Polarr Photo Editor, Adobe Photoshop yazılımından çok daha uygun fiyatlı ve fotoğraf düzenlemede ihtiyaç duyulan tüm araçları sunuyor.
  • DreamLight Photo Editor 2.02

    Fotoğraflarınızı değişik efektlerle süsleyin, kendinize özel bir görünüm oluşturun.
  • Aviary Photo Editor

    Fotoğraflarınız üzerinde hızlı ve kolay efektler, düzenlemeler uygulamak isterseniz bu Windows 8 uygulamasını kaçırmayın.