Soccer Manager 2017

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8,025 TOPLAM İNDİRME

Soccer Manager 2017 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur

Soccer Manager 2017 eğer kendi futbol takımınızın başına geçmek isterseniz ve gerçekçi bir takım yönetim tecrübesi yaşamak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir menajerlik oyunu.

Soccer Manager serisinin önceki oyunları çıkış yaptıklarında oyun severlerden yoğun ilgi görmüşlerdi. Menajerlik oyunları piyasada genelde yüksek satış fiyatlarına sahipler. Bu nedenle bu oyunlara erişmemiz çok mümkün olmayabiliyor. Soccer Manager oyunları ise ize ücretsiz birer alternatif olmuşlar ve para ödemeden menajerlik deneyimi yaşamamıza imkan tanımışlardı. Serinin son oyunu da bu geleneği bozmuyor ve bilgisayarlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğimiz bir menajerlik oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Soccer Manager 2017'de göze çarpan en büyük yenilik oyunun 2017 kadrolarına yer vermesi. Bu sayede güncel kadrolara sahip takımların başına geçebiliyor, transferlerimizi bu kadrolara göre yapabiliyoruz. Oyunda takımımızla kupalar kazanmak ve şampiyon olmak için mücadele etmekteyiz. Bu iş için oyuncularımızı formda tutmamız, maç günü taktiklerini belirlememiz, maçları izleyerek gerekli oyuncu ve taktik değişikliklerini yapmamız gerekiyor. Ayrıca takımımıza transferler yoluyla yıldızlar kazandırabiliyoruz.

Soccer Manager 2017 bulut abanlı bir oyun, bu da oyunun mobil versiyonlarıyla bilgisayar versiyonunu senkronize bir şekilde oynayabileceğiniz anlamına geliyor. Bu sayede nerede olursanız olun Soccer Manager 2017 oynayabiliyorsunuz.

Soccer Manager 2017'nin minimuım sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows XP işletim sistemi

- 1 GHZ işlemci

- 1 GB RAM

- İnternet bağlantısı

- 80 MB boş depolama alanı

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

Soccer Manager 2017

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
842 TOPLAM İNDİRME

Soccer Manager 2017 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur

Soccer Manager 2017 oyuncuları bir futbol takım yönetim simülasyonuna dahil eden bir mobil menajerlik oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir futbol menajerliği oyunu olan Soccer Manager 2017'de oyuncular seçecekleri takımın başına geçerek kariyer basamaklarına tırmanmaya ve takımlarını şampiyon yapmaya çabalıyorlar. Soccer Manager 2017 bize takım yönetimi anlamında birçok farklı detayla ilgilenme imkanı veriyor. Soccer Manager 2017'de tek işimiz transfer yaparak yıldız oyuncuları takımımıza kazandırmaktan ibaret değil; oyunda takımımızın taktiklerinden ve oyuncuların perofrmanslarından da biz sorumluyuz.

Soccer Manager 2017'de oyuncularımızı geliştirmek ve onları formda tutmak için çalışıyoruz. Bunun yanında maç günü sahaya çıkacak ilk 11'i belirleyip, 2 boyutlu maç ekranında maçları canlı olarak izliyoruz ve maç taktiklerini maçın gidişatına göre değiştirerek oyuncu değişiklikleri yapıyoruz. Başarılı olduğumuz takdirde özel ödüllre de kazanabilmekteyiz.

Soccer Manager 2017'yi dilerseniz bilgisayarınızdan, dilerseniz mobil cihazlarınızdan oynayabiliyor, herhangi bir cihazda oyunda kaldığınız yerden diğer cihazda devam edebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Soccer Manager 2017

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME

Soccer Manager 2017 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur

Soccer Manager 2017 oyun severlere hayallerindeki rüya futbol takımını yaratma ve bu takımla kupa peşinde koşma imkanı veren bir mobil menajerlik oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunu olan Soccer Manager 2017'de bizi simülasyon tadında bir yöneticilik tecrübesi bekliyor. Soccer Manager 2017, oyunculara bir futbol takımının başına geçme imkanı verirken bu takımın karşılaştığı bütün güçlüklerle baş etme mücadelesi sunuyor. Oyuncular takımlarını seçiyorlar ve oyuna başlıyorlar; sonrasında ise takımlarını geliştirebilmek için adım adım ilerliyorlar.

Soccer Manager 2017'de oyuncular takımdaki futbolcuların performanslarından sorumlular. Oyuncularımız ne kadar formdalarsa maçlar da o derece başarılı oluyorlar. Oyunda maç günü sahaya çıkacak oyuncuları seçiyoruz ve sonrasında maçları 2 boyutlu maç ekranından izleyerek taktikleri maça göre değiştiriyoruz. Gerektiğinde oyuncu değişiklikleri yaparak takımımızın karşı takım karşısında dirençli olmasını sağlıyoruz.

Soccer Manager 2017 bulut tabanlı bir oyun olduğu için oyunu oynarken bilgisayarlarınızda ve diğer mobil cihazlarınızda kaldığınız yerden farklı bir cihazda devam edebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soccer Manager

    Soccer Manager ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Soccer Manager 2015

    Soccer Manager 2015 detaylı bir menajerlik oyunudur
  • Soccer Manager 2016

    Soccer Manager 2016 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir manejerlik oyunu
  • Soccer Manager Arena

    Soccer Manager Arena farklı oyun türlerini birleştiren bir futbol oyunudur
  • Soccer Manager 2021

    Soccer Manager 2021, PC ve mobilde popüler futbol menajerlik oyunları arasında. Üstelik oynaması ücretsiz ve Türkçe!
  • Football Manager 2017

    Football Manager 2017 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol menajerliği oyunudur
  • Football Manager Touch 2017

    FM Touch 2017 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Sociable Soccer

    Sensible Soccer'ın geliştiricisinin elinden çıkan Sociable Soccer hızlı ve keyifli bir futbol tecrübesi yaşatıyor