Soccer Manager Worlds

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
130 TOPLAM İNDİRME
7.8 MB DOSYA BOYUTU

Soccer Manager Worlds mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur

Soccer Manager Worlds oyunculara heyecanlı bir menajerlik tecrübesi yaşatan bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunu olan Soccer Manager Worlds'de dünya çapındaki liglerde top koşturan 3000'den fazla takımdan birini seçiyoruz ve oyuna başlıyoruz. Menajerlik kariyerimiz boyunca takımımızın kupalar ve şampiyonluklar kazanabilmesi için  hem taktiksel hem de finansal açıdan yeteneklerimizi sergilememiz gerekiyor.

Online altyapıya sahip olan Soccer Manager Worlds'da diğer oyuncular tarafından yönetilen takımların karşısına çıkarak taktiklerimizi savaştırabiliyor veya transferler için diğer menajerlerle görüşebiliyoruz. Oyun içerisinde 70.000'in üzerinde futbolcu seçeneği bulunmakta. Bu futbolcuların değerlerini ise oyuncular topluluk oylarıyla belirliyor.

Can Erdil Şentürk

Soccer Manager Worlds

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
48.9 MB DOSYA BOYUTU

Soccer Manager Worlds mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur

Soccer Manager Worlds taktiksel yeteneklerinizi konuşturabileceğiniz ve heyecanlı bir yöneticilik macerasına atılabildiğiniz bir mobil menajerlik oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir futbol menajerlik oyunu olan Soccer Manager Worlds'da 3.000'den fazla dünya takımının arasından kendi takımımızı seçiyoruz ve takımımızla başarıya ulaşmak için hem taktiksel, hem de finansal olarak zekamızı kullanıyoruz.

Soccer Manager Worlds'de hem maç taktiklerini belirleyerek maç günü takımımızı yönetiyoruz, hem de transferler yardımıyla kadromuzu güçlendirmeye çalışıyoruz. Online altyapıya sahip olan Soccer Manager Worlds'te diğer menajerlerle çekişmekteyiz. Lig usulü haftada 2 maça çıkabildiğimiz oyunda diğer menajerlerin taktikleriyle kendi taktiklerimizi yarıştırıyoruz. Ayrıca diğer oyuncularla transferler için görüşmemiz de mümkün.

Soccer Manager Worlds'de oyuncular futbolcuların değerlerini topluluk oylarıyla belirliyorlar. Oyun içinde 70.000'den fazla futbolcu bizi beklemekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soccer Manager 2022 APK

    Soccer Manager 2022 APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen Türkçe futbol menajerlik oyunu.
  • Soccer Manager 2024 APK

    Tam anlamıyla bir futbol menajerlik oyunu olan Soccer Manager 2024 APK'da, yönettiğiniz takımın tüm yükünü sırtlamanız gerekiyor.
  • Soccer Manager 2023 APK

    Soccer Manager 2023 APK ile Android akıllı telefon ve tabletinizde gerçekçi bir futbol menajerlik oyunu oynayabilirsiniz.
  • Soccer Manager 2015

    Soccer Manager 2015 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Soccer Manager 2016

    Soccer Manager 2016 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Soccer Manager 2017

    Soccer Manager 2017 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Soccer Manager 2021

    Soccer Manager 2021 Android İndir: Soccer Manager 2021, mobilde en çok indirilip oynanan Türkçe ve ücretsiz futbol menajerlik oyunu
  • Swipe Manager: Soccer

    Swipe Manager: Soccer, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen kapsamlı bir futbol menajerlik oyunudur.