Soccer Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,735 TOPLAM İNDİRME

Soccer Manager ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur

Soccer Manager eğer futbolu seviyorsanız ve kendi futbol takımınızın başına geçerek kendi yöneticilik kariyerinizi oluşturmak istiyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir menajerlik oyunu

Bilgisayarlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir futbol menajerlik oyunu olan Soccer Manager'da herşeye sıfırdan başlamaktayız ve kendi takımımızı inşa etmekteyiz. Oyunda takımımızı oluştururken hangi transferleri yapacağımızı biz belirliyoruz. Soccer Manager içerisinde 70.000'den fazla oyuncu yer alıyor. Bu oyuncu altyapısı bulut tabanlı olduğu için sürekli yenileniyor ve oyunculara her zaman için güncel bir oyuncu listesi sunuluyor.

Soccer Manager'da 48'in üzerinde dünya liginde top koşturan 750'ye yakın futbol takımına yer veriliyor. Takımınızı seçerek oyuna başladıktan sonra oyunu dilerseniz tek başınıza oynayabiliyor, dilerseniz online olarak oynayarak diğer menajerlerin oluşturdukları takımlara karşı taktiklerinizi sınayabiliyor, pazarlık yaparak transferler gerçekleştirebiliyorsunuz. Soccer Manager'da her maçta aldığımız kararların sonuçlarına şahit olabiliyoruz. Saha kenarından maç taktiklerimizi belirledikten sonra 2 boyutlu maçlarda bu taktiklerin nasıl işlediğini izleyebilmemiz ve taktiklerimiizi duruma göre dğeiştirebilmemiz mümkün.

Soccer Manager oldukça düşük sistem gereksinimlerine sahip. Oyunu eski bilgisayarlarınızda bile rahatça oynayabilirsiniz. Soccer Manager sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows XP işletim sistemi

- 1 GHZ işlemci

- 1 GB RAM

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

Soccer Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
36,358 TOPLAM İNDİRME

Soccer Manager internet tarayıcınız üzerinden online olarak oynayabileceğiniz ücretsiz bir menajerlik oyunudur.

Soccer Manager ile hemen kendi kulübünü oluşturup binlerce oyuncu ile kıyasıya bir mücadele içine girebilirsiniz. Sadece bir kulüp oluşturmanın yanı sıra oyunun sizlere sağladığı farklı özellikler ile kendi özel liginizi hazırlayabilirsiniz.

Bir çok alternatifi bulunan online futbol menajerlik oyunlarının en iyisi olarak gösterilen Soccer Manager ile başarılı bir menajer olarak sahip olduğunuz kulübü iyiler klasmanına taşıyabilirsiniz.

Gelişmiş yapısı ile dikkat çeken Soccer Manager gerçekçi ve olabildiğince gelişmiş olan transfer piyasası, detaylı maç raporları, oyunda bulunan diğer binlerce menajere karşı kıyasıya mücadele içinde olmanız, 2.000 futbol kulübü, 50.000 futbol oyuncusu, arkadaşlarınıza katılın, kendi özel liginizi kurun, taktiksel imkanlar ve en önemlisi tamamen ücretsiz olan Soccer Manager sizleri en iyi menajerlik oyununa davet ediyor.

Her gün yapılan yeni maçlar ve detaylı maç raporları ile maçları takip etmek çok kolay ve ayrıntılı bir hale gelmiş durumda. Oyun boyunca girdiğiniz mücadeleleri canlı olarak takip edebilir ve anlık taktiklerinizi saha içine uygulayabileceksiniz. Oyunda yer alan bütün liglerde yer alma şansına sahip olabileceksiniz.

Oyun PvE sistemi ile ilerlerken dilerseniz PvP mücadelelerine de izin veriyor böylece arkadaşlarınız ile katılacağınız müsabakalardan çok keyif alacaksınız sadece arkadaşlarınız değil oyunda bulunan birçok gerçek oyuncu ile mücadele etme şansına sahip olacaksınız.

Takımınızı tamamen siz yönetin, transferlerden, oyunculara kadar. Sponsorluk anlaşmaları yaparak kulübünüze iyi paralar kazandırabilirsiniz. Takımın personeli, pazarlaması, stadyumu, tesisleri, kadrosu ve antrenmanları her şeyi size bırakılmış durumda, takımın kontrolünün tamamen size devredildiğinizi hissedeceksiniz.

İyi bir futbol zekasının yanı sıra iyi bir strateji yeteneği de gerektiren Soccer Manager’a hemen kolayca üye olup ücretsiz ve Türkçe bir şekilde oynamaya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soccer Manager 2015

    Soccer Manager 2015 detaylı bir menajerlik oyunudur
  • Soccer Manager 2016

    Soccer Manager 2016 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir manejerlik oyunu
  • Soccer Manager 2017

    Soccer Manager 2017 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Soccer Manager Arena

    Soccer Manager Arena farklı oyun türlerini birleştiren bir futbol oyunudur
  • Soccer Manager 2021

    Soccer Manager 2021, PC ve mobilde popüler futbol menajerlik oyunları arasında. Üstelik oynaması ücretsiz ve Türkçe!
  • Sociable Soccer

    Sensible Soccer'ın geliştiricisinin elinden çıkan Sociable Soccer hızlı ve keyifli bir futbol tecrübesi yaşatıyor
  • World Wide Soccer

    World Wide Soccer, Sensible Soccer ve Kick Off'a benzerliğiyle öne çıkan ücretsiz ve ufak boyutlu futbol oyunu.
  • Disney Bola Soccer

    Disney Bola Soccer Windows 8.1 için geliştirilmiş bir futbol oyunudur