Social Monitor

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,144 TOPLAM İNDİRME
0.46 MB DOSYA BOYUTU

Windows için Social Monitor programı, özellikle ebeveynlerin, çocuklarının bilgisayar başında ne yaptığını takip etmesini sağlayan bir programdır.

Windows için Social Monitor programı, özellikle ebeveynlerin, çocuklarının bilgisayar başında ne yaptığını takip etmesini sağlayan bir programdır.

Social Monitor programı sayesinde çocuğunuzun Facebook’ta neler yaptığını ona sormadan öğrenebilirsiniz. Bu program, çocuğunuzun bilgisayardaki herhangi bir aktivitesini hemen öğrenmenizi sağlar ve size tam veri sunar. Social Monitor programıyla çocuğunuzun bilgisayarında kimlerle iletişim kurduğundan haberdar olabilirsiniz. Böylece bu bağlantıların onun için zararlı ya da güvenli olduğu konusunda karara varabilirsiniz. Bu yazılım, çocuğunuzun bilgisayar başında ne yaptığını düşünerek endişelenmenize son verecek. Social Monitor yazılımını bilgisayarınıza kurarak kullanmaya başladığınızda çocuğunuzun bilgisayar ekranında neler olduğunu ve bilgisayarda ne yaptığını hemen görebileceksiniz.

Bu yazılım size çocuğunuzun ilgi alanlarını ve hobilerini anlama konusunda harika bir olanak sunuyor. Bunların yanı sıra, çocuğunuzla güvene dayalı ilişkiler kurmanızı ve iletişim bariyerlerini ortadan kaldırmanızı sağlıyor.

Başlıca özellikleri:

  • Hiçbir kişisel bilginin görünmediğinden emin olabilirsiniz
  • Çocuğunuzun Facebook üzerinde haber kaynağını ve durumunu takip edebilirsiniz
  • Çocuğunuzun ilgi alanlarını, aktivitelerini, olaylarını ve hangi sitelere girdiğini görüntüleyebilirsiniz.
Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WiFi Network Monitor

    WiFi Network Monitor ile kablosuz ağınıza bağlanan cihazları görüntüleyebilirsiniz
  • ClearIP Monitor 0.3

    Clearip monitör sayesinde artık ipiniz devamlı değişebilecek
  • HomeGuard Activity Monitor

    HomeGuard Activity Monitor, ailelerin çocuklarını internet üzerinde kontrol ve takip etmesini sağlayan yararlı ve kullanışlı bir programdır.
  • Social Downloader

    Social Downloader ile sosyal medya hesaplarınızdaki fotoğrafları, arkadaş listelerini ve yorumları yedekleyebilirsiniz
  • NetLimiter Monitor

    Ücretsiz bir internet bağlantısı görüntüleme aracı olan NetLimiter Monitor ile bilgisayarınızda internet ve ağ üzerinde hangi işlemleri gerçekleştirdiğini öğrenebilirsiniz. Oldukça kolay kullanımlı ve ücretsiz bir program olan NetLim
  • FreeMeter Bandwidth Monitor

    FreeMeter Bandwidth Monitor programını kullanarak bilgisayarınızdaki internet veri akışını anlık olarak inceleyebilirsiniz.
  • PRTG Network Monitor

    PRTG Network Monitor ağ trafiğinizi izlemeniz için tasarlanmış gelişmiş bir ağ bağlantısı monitör servisidir.
  • WildBlue Bandwidth Monitor

    WildBlue Bandwidth Monitor bant genişliği kullanımınızı görüntüleyebileceğiniz ve kaydedebileceğiniz kullanışlı bir uygulamadır.