Soda Dungeon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
224 TOPLAM İNDİRME

Soda Dungeon ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur

Soda Dungeon eğer fantastik hikayeleri ve retro tarzda grafikleri seviyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir rol yapma oyunu.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Soda Dungeon ilk olarak mobil platformlar için yayınlanmıştı. Mobil versiyonu oyuncular tarafından bir hayli beğenilen oyunun PC versiyonu da aynı eğlenceyi bize sunmayı hedefliyor. Soda Dungeon'da cesur kahramanların hüküm sürdüğü ve zindanları temizleyerek ganimetlere sahip olduğu bir çağa konuk oluyoruz. Oyundaki temel amaıcmız ise bir kahraman ekibi kurarak yeni zindanları keşfetmek ve yeni hazineleri ele geçirmek. Fakat maceramız hiç de umduğumuz gibi başlamıyor; çünkü cesur kahramanlar yerine beş parasız kahramanlar karşımıza çıkıyor. Bu nedenle yapacağımız serüveni kahramanlara çekici göstermemiz gerkeiyor.

Soda Dungeon'da kahramanların toplanma yeri olan hanlarda onlara ne kadar iyi hizmet edersek beğenilerini kazanıyor ve onları takımımız dahil edebiliyoruz. Bu iş için hanımızı geliştirmemiz, farklı gazoz çeşitleri sunmamız gerekmekte. Kahramanları cezbettikten sonra onları zindanlara gönderiyor, gülü canavarlarla savaşmalarını sağlayabiliyoruz.Oyunda birçok farklı kahraman seçeneği yer alıyor. Bu kahramanlar farklı sınıflar altında toplanmakta. Kimi kaharamanlar silah kullanmada, kimileri büyü kullanmada veya şifa dağıtmada ustalar. Her kahramanın kullanacağı ekipman ve silahları seçebilmemiz ve geliştirebilmemiz de mümkün.

Soda Dungeon düşük sistem gereksinimlerine sahip olan bir oyun. Soda Dungeon'ın minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows XP işletim sistemi

- Intel i5 işlemci

- 512 MB RAM

- Nvidia GeForce GT 630 ekran kartı

- 70 MB boş depolama alanı

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

Soda Dungeon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Soda Dungeon, Android mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir macera oyunu.

Soda Dungeon, zindanlar içerisine girerek büyük canavarlara karşı kurduğunuz takım ile savaşacağınız hem heyecanlı hem de eğlenceli bir Android macera oyunu. Ücretsiz olarak sunulan bu oyunda grafikler eski tip fakat oyunu oynaması çok keyifli.

Basitt yapısına rağmen oynarken oldukça keyifli vakit geçirmenizi sağlayan Soda Dungeon'da amacınız yeni sodaların kilidini açarak takımınızı genişletmek. Böylelikle daha güçlü bir takım haline gelip canavarlara karşı daha iyi savaşabiliyorsunuz. Canavarları kestiğinizde ise bir çok eşya kazanıyorsunuz.

Altın ve eşya kazanarak yola devam edeceğiniz oyunda kendi hangarınızı da genişletmeniz gerekiyor. Macera oyunu severler mutlaka denemeli.

Barış YANIK

Soda Dungeon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
49.2 MB DOSYA BOYUTU

Soda Dungeon, macera oyunu severlerin iPhone ve iPad'leri üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceği eğlenceli bir iOS oyunu.

Soda Dungeon, tıpkı sizin gibi macera sever arkadaşlardan oluşan takımınız ile birlikte hangarınızdan çıkıp zindanlara atılacağınız ve zindandaki büyük canavarlar ile savaşacağınız son derece heyecanlı ve aksiyon dolu bir macera oyunu. iPhone ve iPad için ücretsiz olarak sunulan oyun içerisindeki mağazada reklamsız oynama ya da bazı özellikleri satın alma seçenekleri mevcut.

Basit grafikleri ve oyun yapısı ile oynaması kolay olan oyunda canavarları kestikçe hem altın hem de eşyalar kazanıyorsunuz. Oyundaki asıl amacınız da altın ve eşyalar kazanmak. Hangarınızı gittikçe büyüterek iyi bir savaşçı haline gelmeniz gereken oyunda zamanın su gibi akıp gittiğini anlamayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Hunter 4

    Dungeon Hunter 4 bolca aksiyon ve eğlence sunan başarılı bir rol yapma oyunudur
  • Dungeon Hunter 5

    Sevilen Dungeon Hunter serisinin beşinci bölümü her zamankinden daha iddialı bir Aksiyon ve Rol Yapma Oyunu.
  • Minecraft Dungeons

    Minecraft Dungeons PC, Mojang'ın yeni aksiyon ve macera oyunu. Keyifli dungeon aksiyonları sizleri bekliyor.
  • Darkest Dungeon 2

    Hemen Darkest Dungeon 2 indirin ve bu stresli ve gergin dünyada hayatta kalarak ilerlemeye başlayın.
  • Dungeon Fighter Online

    Dungeon Fighter Online ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunudur
  • Heroes of Dark Dungeon

    Heroes of Dark Dungeon co-op desteğine sahip olan bir rol yama oyunudur
  • Darkest Dungeon

    Birçok zorluğun bulunduğu macera dolu savaşları hazır mısın? Darkest Dungeon ile kendi ekibini kurup birçok alanda savaşmanı istiyor.
  • Dungeon Gems

    Dungeon Gems, Gameloft'un Türkçe hazırladığı strateji ve rpg öğelerini de içeren bulmaca oyunu.