Soda PDF 3D Reader

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,935 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Soda PDF 3D Reader sayesinde 3 boyutlu PDF dosyaları oluşturabilir ve görüntüleyebilirsiniz.

Soda PDF 3D Reader, 3D teknolojisini kullanarak herhangi bir PDF dökümanını sayfalarını çevirerek okuyabileceğiniz bir kitaba dönüştürmenizi sağlayacak, kolay kullanımlı bir PDF okuyucusudur.

Program ile Word, Excel ve bunların dışında 300'den fazla farklı formatı PDF dökümanları oluşturmak için kullanabilirsiniz. Soda PDF 3D Reader, diğer tüm PDF programları ile oluşturulan dökümanlarla 0 uyumlu olarak çalışmaktadır. Bu nedenle Soda PDF 3D Reader ile tüm PDF dökümanlarını kolaylıkla açabilir, görüntüleyebilir ve yazdırabilirsiniz.

Not: Uygulamanın ekstra özellik kilidini açmak için kullanıcıların geçerli bir e-posta adresi ile kayıt yapmaları ve ücretsiz ürün anahtarını almaları gerekmektedir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soda 3D PDF Reader

    PDF dosyaları ile sık sık çalışıyorsanız vazgeçilmez olabilecek bir program.
  • Soda PDF

    Soda PDF, Adobe Acrobat Reader'a en iyi alternatif PDF programıdır.
  • Nuance PDF Reader

    Nuance PDF Reader ile PDF dosyalarınızı görüntüleyebilir ve formatını değiştirebilirsiniz.
  • Nitro PDF Reader

    PDF okuma ve oluşturma programı olan Nitro PDF Reader 300'den fazla dosya tipinden PDF dokümanlar oluşturmanızı sağlayan çok kapsamlı bir alternatif.
  • Perfect PDF Reader

    Adobe Reader'a alternatif olarak geliştirilmiş bir yazılım olan Perfect PDF Reader sayesinde, PDF dosyalarınızı görüntüleyebilir ve düzenleyebilirsiniz.
  • CopySafe PDF Reader

    CopySafe PDF Reader kopya korumalı PDF içeriklerini görüntülemenize olanak tanıyan ücretsiz bir yazılımdır.
  • Foxit Reader

    Küçük ve ücretsiz PDF programı Foxit Reader ile PDF dokümanları okuyabilir, içeriklerinde değişiklik yapabilir ve hazırladığınız dokümanları yazdırabilirsiniz.
  • Cool PDF Reader

    Küçük boyutlu, kullanışlı, ücretsiz ve kurulum gerektirmeyen alternatif bir PDF okuyucu olan Cool PDF Reader uygulaması PDF dosyalarından resim ve yazı olarak dönüştürme işlemi yapabilmenize imkan sağlıyor.