Soda Player

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,395 TOPLAM İNDİRME
74 MB DOSYA BOYUTU

Soda Player, masaüstü bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz gelişmiş bir video oynatma programıdır.

Soda Player, yüksek çözünürlüklü videolarınızı oynatabileceğiniz gelişmiş bir video oynatıcısıdır. Kullanışlı menülere ve işlevsel özelliklere sahip olan Soda Player ile film keyfinizi yükseltebiliyorsunuz.

Bilgisayarınızda varsayılan olarak kullandığınız video oynatıcısından sıkıldıysanız daha yenilikçi ve kullanışlı olan Soda Player'ı tercih edebilirsiniz. Aklınıza gelebilecek her türlü platforma destek sunan Soda Player ile filmlerinizi yüksek kaliteli bir şekilde izleyebiliyorsunuz. Harika bir deneyim sunan Soda Player ile HEVC/H.265, AC-3, DTS, WebM formatlarını da sorunsuz bir şekilde çalıştırabiliyorsunuz. Torrent programlarıyla da entegre bir şekilde çalışan Soda Player, altyazıları da sizin için otomatik olarak bulabiliyor. İnternet tabanlı bir video oynatıcı olarak ön plana çıkan Soda Player, mutlaka denemeniz gereken bir uygulamadır. 

Soda Player'ı masaüstü bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Soda Player

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
391 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Soda Player, MAC bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz gelişmiş bir video oynatma programıdır.

Soda Player, gelişmiş özelliklere sahip bir video oynatıcısı olarak ön plana çıkıyor. Kullanışlı menülere ve gelişmiş özelliiklere sahip olan Soda Player, filmlerden aldığınız keyfi üst seviyelere çıkarıyor.

Gelişmiş bir video oynatıcı arayanların işini fazlasıyla gören Soda Player, yüksek çözünürlüklü videolar izlemenizi mümkün kılıyor. Blu-ray kalitesinde filmler izlemenizi de sağlayan Soda Player ile harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Altyazı bulma ve ekleme özelliğine de sahip olan Soda Player, izlediğiniz filmlerin altyazılarını Türkçe olarak bulur ve filme entegre eder. Böylece arayıştan kurtulabilirsiniz. Yenilikçi bir video oynatıcı olarak da nitelendirebileceğim Soda Player, mutlaka denemeniz gereken bir oynatıcıdır. Eğer varsayılan olarak kullandığınız oynatıcıdan sıkıldıysanız Soda Player'ı sakın kaçırmayın.

Soda Player ile HEVC/H.265, AC-3, DTS, WebM formatlarını da sorunsuz bir şekilde çalıştırabiliyorsunuz. Torrent programlarıyla da entegre bir şekilde çalışan Soda Player, internet tabanlı bir video oynatıcı olarak ön plana çıkıyor.

Soda Player'ı MAC bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • VLC Media Player

    VLC Media Player açık kaynak kodlu olarak geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak dağıtılan gelişmiş bir medya oynatıcıdır.
  • Free Media Player

    Free Media Player, temel oynatıcılar üzerinde yer alan tüm kontrollere sahip olan sezgisel ve kullanıcı dostu bir medya oynatıcıdır.
  • Xt Media Player

    Xt Media Player basit ve kullanışlı bir medya oynatıcıdır
  • ROSA Media Player

    ROSA Media Player ile favori videolarınızı oynatabilirsiniz
  • Rox Player

    Rox Player ile tüm medya dosyalarınızı sorunsuzca oynatabilirsiniz.
  • Smooth Player

    Smooth Player ücretsiz bir medya oynatma programıdır
  • Hanso Player

    Hanso Player, hafif, ücretsiz ve başarılı bir ses oynatıcısıdır.
  • Impulse Media Player

    Impulse Media Player kullanımı kolay bir medya oynatıcıdır