Soda World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Soda World, Android işletim sistemine sahip tabletleriniz ve telefonlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

Soda World, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Şirket yönetip zengin olduğunuz bu oyunda paraya para demeyeceksiniz.

İşte karşınızda zengin olmak için eşsiz bir fırsat. Soda World oyununda bir içecek şirketi işletecek ve zengin olacaksınız. Diğer insanlara değişik aromalı içecekleri satacak ve bunun sonucunda da daha fazla para kazanacaksınız. Soda şişelerini doldurun, değişik aromaları sodalar üretin ve insanlara pazarlayın. Müşterileriniz memnun kaldığı taktirde sizden daha fazla alışveriş yapacak ve böylece daha fazla gelir elde edeceksiniz. Şirketiniz büyüdükçe üretimleriniz de artacak ve işleriniz daha fazla zorlaşacak. Tam anlamıyla bir patron rolünü üstlendiğiniz bu oyunda keyifli zamanlar geçireceksiniz. Her yaştan bireyin severe oynayabileceği oyunda egzotik tatları da müşterilerinize sunmanız gerekiyor. Ayrıca şirketiniz yükseldikçe şehrinizin kalitesi de artıyor ve insanlar sizin sodalarınızı tatmak için sizi ziyaret ediyor. Oldukça eğlenceli olan bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

Soda World oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Soda World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Soda World, iOS işletim sistemine sahip tabletleriniz ve telefonlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

Soda World, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur. Kendi şirketinizi işletip zengin olabileceğiniz bu oyunda zevkli zamanlar geçireceksiniz.

Şirket yönetip zengin olduğunuz bu oyunda adeta paraya para demeyeceksiniz. Bir soda şirketi işletttiğiniz bu oyunda değişik tatları müşterilerinize sunacakve onların memnun kalmasını sağlayacaksınız. Şirketinizi gün geçtikçe yükseltecek ve böylece daha fazla para kazanacaksınız. Ayrıca şirketiniz yükseldikçe üne kavuşacak ve dünya çapında müşterileri ağırlayacaksınız. Her yaştan birey için oldukça eğlenceli olan bu oyunda tam bir patron rolü üstleniyorsunuz. Gelirleriniz arttıkça değişik tatları müşterilerinizin beğenisine sunacak ve böylelikle daha fazla müşteriyi kendinize çekebileceksiniz. Severek oynayacağınız bu oyunun müptelası olacaksınız. Soda şirketi işletmek hiç bu kadar zevkli olmamıştı. Renkli grafiklere sahip oyun oyunu oynarken gözünüz de oyunu sevecek. Bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

Soda World oyununu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soda Factory Tycoon

    Soda kralı olmaya çalışacağız.
  • Candy Crush Soda Saga

    Candy Crush Soda Saga ile soda sesleri eşliğinde şekerleri patlatın. Yalnız biraz dikkatli olun zira şekerler bu sefer aşağıdan yukarıya doğru patlıyor.
  • Craft World APK

    Craft World APK'da, hayalinizdeki her şeyi yapabilir ve akıllı cihazlarınızda Minecraft benzeri oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • DragonVale World

    DragonVale World, Android işletim sistemi kullanan mobil platformlar üzerinde çalışan bir simülasyon oyunudur.
  • Soda Dungeon

    Soda Dungeon, Android mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir macera oyunu.
  • Horse World

    Horse World, en güzel atlarla engelli parkurlarda yarıştığınız, atların bakımını yaptığınız bir simülasyon oyunu.
  • Idle World!

    Eşsiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • World Truck Driving Simulator APK

     World Truck Driving Simulator APK'da, adeta gerçek bir kamyoncunun rolünü üstlenin ve görevleri sorunsuz bir şekilde tamamlayın.