Soft4Boost Disk Cleaner

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,132 TOPLAM İNDİRME
19.77 MB DOSYA BOYUTU

Bu programı kullanarak harddiskinizde varolan tüm gereksiz dosya ve programları temizleyebilirsiniz.

Bilgisayarınızda dilerseniz eski tip klasik harddiskleri kullanın dilerseniz de yeni SSD’leri kullanın her iki durumda da disklerin gereksiz dosyalarla şişmesi ve dolmasını engellemek ne yazık ki yardımcı araçlar olmadan mümkün olamıyor. Soft4Boost Disk Cleaner programı bu amaca yönelik olarak hazırlanmış programlardan birisi ve diskinizde bulunan tüm gereksiz dosya ve kalıntıları temizleyerek en iyi performansı elde etmenizi sağlıyor.

Kolay kullanılır bir arayüze sahip olan uygulama aynı zamanda bilgisayarınızda bulunan istemediğiniz, bozulmuş ve gereksiz programları da hızlıca kaldırmanıza olanak veriyor. Tarama işlemlerini çok hızlı bir şekilde gerçekleştirebilen Soft4Boost Disk Cleaner programı 11 teması sayesinde dilediğiniz şekle de bürünebiliyor.

Disk temizliği Windows açılış kapanış hızını da etkilediği için bu konuda yavaşlıktan şikayet edenlerin denemesi gereken programlar arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Anvide Disk Cleaner

    Anvide Disk Cleaner, sabit diskiniz üzerindeki bölümleri hızlı ve kolay bir şekilde temizleyebileceğiniz ücretsiz sistem aracıdır.
  • Simnet Disk Cleaner

    Simnet Disk Cleaner sisteminizde bulunan gereksiz dosyaları silerek size fazladan sabit disk alanı kazandıran başarılı bir programdır.
  • Disk Cleaner Free

    Disk Cleaner Free bilgisayarınız üzerinde bulunan sabit diskinizi temizlemenize ve optimize etmenize olanak tanıyan ücretsiz bir yazılımdır.
  • GiliSoft Free Disk Cleaner

    Windows için GiliSoft Free Disk Cleaner programı, hızlı ve güvenli bir çöp dosya temizleme programıdır.
  • Little Disk Cleaner

    Little Disk Cleaner sabit diskinizde bulunan gereksiz dosyaları temizlemek için tasarlanmış ücretsiz bir yazılımdır.
  • WinMend Disk Cleaner

    WinMend Disk Cleaner, sabit diskiniz üzerinde yer alan gereksiz dosyaları güvenli, hızlı ve kolay bir şekilde temizleyebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Disk Cleaner

    Yönetimsel programları denetleyen disk temizleyicisi.
  • Soft4Boost Toolbar Cleaner

    Soft4Boost Toolbar Cleaner ile istenmeyen tarayıcı araç çubuklarından ve tarayıcı eklentilerinden kurtulabilirsiniz