Soft4Boost Dup File Finder

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
567 TOPLAM İNDİRME
13.58 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızdaki birbirinin kopyası olan dosyaları bulmak ve temizlemek için bu tarama uygulamasını kullanabilirsiniz.

Soft4Boost Dup File Finder programı bilgisayarlardaki kopya dosya ve dökümanları bulmaya yarayan kullanışlı bir yazılım. Özellikle sürekli olarak binlerce dosya ile çalışanların ve yıllar içerisinde sisteminde çok fazla döküman birikmiş olanların kullanması önerilen bir uygulama diyebilirim.

Birbirinin kopyası olan onlarca dosya hem sabit diskinizde gereksiz yere yer kaplamaktadır hem de sistem performansınızda sıkıntılara neden olmaktadır. Soft4Boost Dup File Finder kullanılırken tüm diskiniz program tarafından bir taramadan geçirilmektedir ve kopya olan dosyalar isterseniz çöp kutusuna gönderiliyor, isterseniz de direkt olarak tamamen silinmesi sağlanıyor.

Dosya tarama işlemleri ise hem dosya adlarına göre hem de dosya içeriklerine göre gerçekleştiriliyor. Böylece adı aynı olmayan ancak içerikleri tamamen aynı olan dosyalar da boşuna yer kaplamıyorlar ve bulunabiliyorlar. Çalışmak için sistem yetkisine sahip olması gereken uygulama tüm dosyalarda detaylı bir tarama gerçekleştirdiği için bir miktar sistem kaynağı tüketiyor.

Eğer bilgisayarınızda tam bir temizlik işlemi yapmak istiyorsanız kesinlikle kullanmanız gerekenlerden birisi olduğuna inanıyorum. Kurulum sırasında çıkan tekliflere hayır diyerek web tarayıcınıza toolbar kurulmasını engelleyebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hidden File Finder

    Hidden File Finder sisteminizde yer alan gizli dosyaları arayan ve bulan etkili bir yazılımdır.
  • Duplicate File Finder

    Sisteminizde tekrarlanan dosyaları kolayca bulmanıza ve temizlemenize yardımcı olan ücretsiz bir araç.
  • Dup Scout

    Dup Scout hızlı ve kolay kullanımlı bir eş dosya bulma ve temizleme aracıdır.
  • Auslogics Duplicate File Finder

    Bilgisayarınızdaki aynı dosyaları isim, içerik veya başka kriterlere göre bulup bu dosyaların kapladığı gereksiz alanı temizleyebileceğiniz ücretsiz bir program.
  • Soft4Boost Device Uploader

    Soft4Boost Device Uploader, akıllı telefonlar veya taşınabilir cihazlar üzerine kolay bir şekilde dosyalarınızı aktarabileceğiniz basit bir dosya yönetim programıdır.
  • Soft4Boost Document Converter

    Soft4Boost Document Converter programıyla döküman formatları arasında dönüştürme işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Soft4Boost Secure Eraser

    Soft4Boost Secure Eraser, sabit diskiniz üzerinde yer alan dosyaları kalıcı olarak silebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Empty Folder Finder

    Empty Folder Finder sayesinde bilgisayarınızın sabit diskindeki boş klasörleri tarayabilir ve temizleyebilirsiniz.