Softmaker FreeOffice

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,893 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Softmaker FreeOffice, kullanımı basit, ufak boyutlu ve ücretsiz ofis programı.

Softmaker FreeOffice, Microsoft Office programının ücretsiz alternatifi.

Microsoft Office dosyalarını da destekleyen ücretsiz ofis programında yazı işlerinizi yapmaktan sunum hazırlamaya, elektronik tablolalar hazırlamaktan çizim yapmaya pek çok şeyi kolaylıkla yapabiliyorsunuz. Tabii ki bir Microsft Office kalitesinde değil ancak ücretsiz alternatifleri karşılaştırdığımızda ufak boyutlu olması, kolay kullanılabilir olmasıyla tercih edilebileceğini düşünüyorum.

Ücretsiz ofis programı arayanların tercih edebileceği FreeOffice kendi içerisinde TextMaker, PlanMaker ve Presentations olmak üzere üç farklı kullanıma yönelik uygulamayı barındırıyor.

Yazı işlerinde kullanabileceğiniz TextMaker Windows ile önyüklü gelen Wordpad’den biraz daha gelişmiş ancak Microsoft Office kadar da fazla araç, seçenek sunmuyor. Yeni bir belge oluşturup yazmaya başlamanın haricinde Microsoft Word, OpenOffice ile oluşturulmuş dosyaları aktarıp düzenleme yapabiliyorsunuz. Metinler biçimlendirme ve düzenleme, dokümanlar üzerinde ortak çalışma, resim ekleme ve çizim yapma Word’ün olmazsa olmazları mevcut. Microsoft Excel’in yerini alan PlanMaker’da da Microsoft Excel’de hazırlanmış tabloları aktarıp düzenleme yapabiliyorsunuz. 330’dan fazla hesaplama fonksiyonu, hücreler üzerinde detaylı düzenleme yapma, grafik ekleme gibi sıklıkla kullanılan özellikler mevcut. Presentations da adından anlayacağınız üzere sunum hazırlamak için kullanabileceğiniz uygulama. Sıfırdan hazırlama veya Microsoft PowerPoint dosyasını aktarma seçeneği sunan uygulamada sunumu hazırlamaktan paylaşmaya ihtiyacınız olan her araç mevcut.

Not: Programın kurulumu için gerekli lisans, indirme sayfasında verdiğiniz e-posta adresinize gönderiliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Android Injector

    Android Injector, android cihazınıza uygulama yüklemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Voicemod Clips

    Voicemod Clips ile Windows bilgisayarınızda dilediğiniz gibi videolar düzenleyebileceksiniz.
  • myAppFree

    myAppFree, ücretli Windows 8 uygulama ve oyunları indirime girdiğinde haberdar eden bir uygulama.
  • Warp VPN - 1.1.1.1 - Cloudflare DNS

    Cloudflare Warp VPN 1.1.1.1 Windows PC'ler için ücretsiz ve kaliteli VPN programı.
  • Auslogics Task Manager

    Windows görev yöneticisinin göstermediği ancak işlemcinizde o anda çalışan tüm uygulama ve servisleri göstererek bu uygulama ve servisleri devre dışı bırakmanıza olanak tanıyan ücretsiz bir görev yöneticisi.
  • FizzBoost

    Facebook'unuza her zaman girmek zor mu geliyor. Öyleyse masaüstünüzde çalışabilecek küçük bir uygulama ile bu dertten tamamen kurtulun. Her türlü uyarıyı masaüstünüze getiren bu küçük uygulama sayesinde herşeyden anında haberdar olab
  • Posteriza

    Poster hazırlama programı...
  • Flutter

    Mobil uygulama geliştirme frameworkü