Software Update

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,903 TOPLAM İNDİRME
6.1 MB DOSYA BOYUTU

Software Update programını kullanarak bilgisayarınızda kurulu olan programların güncellemelerini kolayca yapabilirsiniz.

Software Update programı, bilgisayarında bulunan yazılımları devamlı olarak en güncel şekilde tutmak isteyen kullanıcıların imdadına yetişen bir masaüstü programı güncelleme yazılımı olarak hazırlanmış. Oldukça sade ve hızlı bir şekilde çalışan program, ilk kurulduğunda bilgisayarınızda bulunan tüm programları taratıyor ve daha sonra bu programların güncel sürümleri mevcutsa bu sürümler konusunda sizi uyarıyor.

Güncel sürümü bulunan programların direkt olarak indirme bağlantılarının sunulması sayesinde bilgisayarınızdaki eski sürüm yerine yenisini hemen indirebiliyor ve kurabiliyorsunuz. Bu işlemler esnasında herhangi bir şekilde program içerisinden kurulum yapılmadığı için güncellenmesini istediğiniz programa dair orijinal kurulumu indirmeniz de mümkün hale geliyor.

Elbette verimli bir şekilde çalışabilmesi için internet bağlantısı gerektiren uygulama, internet olmadan online veritabanlarında bulunan verilerle bilgisayarınızdaki program verilerini maalesef karşılaştıramıyor.

Düzenli olarak güncellenen ve daha geniş bir hale gelen bir arşive sahip olan program, böylelikle PC'nizde yer alan tüm yazılımların güncel sürümlerinin kontrol edilebilmesi için yeterli bir hale geliyor. Bunun yanında bilgisayarınızda kurulu olan sürümü de gösterebilen Software Update, ayarlar bölümünde kullanıcılar için bir kaç özelleştirme seçeneği de barındırıyor.

Devamlı olarak hangi programın güncel sürümünün olduğunu kontrol etmek istemeyen kullanıcılar bu işlemi otomatikleştirebilmek için Software Update'e göz atmadan geçmesinler.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ComGenda

    ComGenda, Windows sürümlerinde kullanabileceğiniz kapsamlı bir kurumsal otomasyon yönetim programıdır.
  • Sanda Personel Takip Programı

    Personel bilgilerinizi kayıt altına alabileceğiniz bir otomasyon
  • DRKSOFT Oto Tamir

    DRKSOFT Oto Tamir, yetkili araç servislerinin ihtiyacı olan modülleri içeren bir otomasyon yazılımıdır.
  • Splat

    Splat programını kullanarak bilgisayarınızdaki işlemlerin otomatik olarak başlamalarını ve sonlanmalarını sağlayabiliyorsunuz.
  • WinParrot

    WinParrot'u kullanarak bilgisayarınızdaki diğer programların otomatik olarak çalıştırılmalarını sağlayabiliyorsunuz.
  • Ebos Dershane Otomasyon Programı 4.9

    Dershane Otomosyon Sistemi
  • Emsa CD Tray Pal

    Tüm CD-DVD sürücülerinizi tek noktadan yönetin
  • BarCode Reader

    Elinizdeki barkodları bilgisayarınızdan kolayca okutabilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.