Solo Test

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
849 TOPLAM İNDİRME

Solo Test, bulmaca oyunları oynamaktan keyif alanların deneyebileceği bir yapım.

Solo Test, Android tablet ve akıllı telefonları üzerinde oynayabilecekleri bir bulmaca oyunu arayanların mutlaka denemesi gereken alternatifler arasında yer alıyor. Oyunun en önemli avantajı internet olmadan çalışabiliyor olması. Çoklu oyuncu desteği bulunmayan oyunu tek başımıza oynuyoruz.

Oyun aslında pek çoğumuzun en az bir kere bile olsa denediği bir kosnept üzerine oturtulmuş. Solo Test'te platform üzerinde duran piyonları tek tek yok etmeye ve bu şekilde devam ederek platform üzerinde en az sayıda piyon çalışıyoruz.

Piyonları birbirlerinin üzerinden zıplatarak yok edebiliyoruz. Bunu başarıyla yapabilmek için her hamlemizi iyice düşünmeli ve bir sonraki adımı da hesaba katmalıyız. Plansız yapılan hareketler oyunu başarısızlıklı sonuçlandırmamıza sebep olabiliyor. Bölüm sonunda alacağımız puana göre beyinsiz ve bilgin gibi sıfatlarla ödüllendiriliyoruz.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen ve ortaya gerçekten denemeye değer bir oyun deneyimi çıkartan Solo Test, büyük küçük herkesin deneyebileceği bir seçenek.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kelimelik Solo

    Kelimelik Solo, Scrabble benzeri internetsiz oynanabilen Türkçe kelime bulmaca oyunu.
  • Solo Locker

    Solo Locker, Android cihazlar üzerinde kullanılabilecek bir kilit ekranı uygulaması.
  • Solo Notifier

    Android cihazlarınızda Solo Launcher uygulaması ile birlikte kullanabileceğiniz bir yardımcı uygulamadır.
  • Solo Launcher

    Birbirinden şık duvar kağıtlarına, temalara ve çok sayıda fonksiyona sahip olan Solo Launcher'ı ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.
  • Solo Battery Saver

    Solo Battery Saver, bir çok yararlı özelliğe ve sade bir arayüze sahip olan Android batarya ömrü uzatma uygulaması.
  • Solo Lock Screen

    Solo Lock Screen, Android cihazlarınızın ekran kilidini ekrana iki kere hızlıca dokunarak açmak ve kapamak istiyorsanız ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir uygulama.
  • Solo QR Code Scanner

    Solo QR Code Scanner, QR kodlarını kolayca okutma işlemini yapmanızı sağlayan yararlı bir Android QR kod okutucu uygulama.
  • Solo Scientific Calculator

    Solo Scientific Calculator, karışık, detaylı ve bilimsel işlemleri yapabilmenizi sağlayan kullanımı kolay bir Android hesap makinesi uygulaması.