Solstice Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
660 TOPLAM İNDİRME

Solstice Arena online olarak oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur

Solstice Arena eğer arenaya çıkarak rakiplerinizle çarpışma keyfini yaşamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir MOBA oyunu.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz fantastik hikayeye sahip bir oyun olan Solstice Arena'da temel olarak kendi kahraman takımımızı kuruyoruz ve arenaya adım atarak karşı takımı yok etmeye çalışıyoruz. Oyunda çok sayıda kahraman yer alırken bu kahramanların her biri kendisine özel yeteneklere sahip. Farklı kahramanları birleştirerek kurduğunuz takımlar sayesinde rakipler arasındaki eşleşmelerde çeşitlilik sağlanıyor. Bu nedenle oyunda belli taktikleri uygulamak yerine rakibimize göre taktik geliştirmemiz gerekiyor.

Solstice Arena'nın benzer MOBA oyunlarından ayrılan yönü hızlı maçlara yer vermesi. 3 kişilik takımlar halinde mücadele ettiğiniz Solstice Arena'da karşılaşmalar 5-15 dakika arası sürüyor. Oyundaki temel amacımız karşı takımın üssünü yok etmek. Karşılaşmalar esnasında haritanın ortasında yer alan sandık üzerinde kontrol sağlayabiliyoruz ve elde edeceğimiz altını kahramanlarımızı geliştirmek için kullanabiliyoruz. Solstice Arena'da karşılaşmalar esnasında seviye atlayarak kahramanlarımızın kullandığı eşyaları ve kahramanlarımızın yeteneklerini geliştirebilmemiz mümkün. Bu sayede maçlarda avantaj elde etmemiz söz konusu.

Solstice Arena ortalama kalitede grafiklere sahip olduğu söylenebilir. Büyü ve yetenekleri kullanma sonucu ortaya çıkan görsel efektler ise oldukça hoş görünüyor. Oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • Service Pack 2 yüklü Windows XP
  • Intel Core 2 Duo veya eşdeğer özelliklere sahip bir işlemci
  • 1 GB RAM
  • DirectX 9 ve Shader Model 2.0 destekli ekran kartı
  • DirectX 9.0c
  • İnternet bağlantısı
  • 2 GB boş depolama alanı

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

Solstice Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Solstice Arena mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur

Solstice Arena eğer mobil cihazlarınızda hızlı ve aksiyon dolu bir MOBA oyunu oynamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir yapım.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza veya iPad tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir MOBA olan Solstice Arena online olarak yüksek tansiyonlu karşılaşmalar yapmamızı mümkün kılıyor. Fantastik bir hikayeye sahip olan Solstice Arena'da temel olarak 3 kahramandan oluşan takımların savaşları konu alınıyor. Biz bu savaşlara kahramanımızı seçerek dahil oluyoruz ve yeteneklerimizi arenada sergileyerek galip gelen taraf olmak için mücadele ediyoruz. Maçları kazanabilmek için yapmamız gereken şey rakip takımın üssünü yok etmek. Harita ortasında yer alan büyük sandığı ele geçirdiğimizde ise bize avantaj sağlayacak altını kazanabilmekteyiz.

Solstice Arena hızlı karşılaşmalar üzerine kurulu bir MOBA. Solstice Arena'da saatler süren karşılaşmalar yerine 5-15 dakka arası süren karşılaşmalar yapabilir ve zamanınızı daha verimli kullanabilirsiniz. Oyunu PvP modunda diğer oyunculara karşı oynayabileceğiniz gibi tek başınıza veya co-op modunda botlara karşı da oynayabilirsiniz.

Solstice Arena içerisinde oyunculara çok sayıda kahraman seçeneği sunuluyor. Her kahraman için farklı kostümler de mevcut. Karşılaşmalar esnasında kahramanlarınız seviye atlayabiliyor ve toplayacağınız parayla kahramanlarınıza yeni eşyalar satın alabiliyor ve yeteneklerini geliştirebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Solstice Chronicles: MIA

    Solstice Chronicles: MIA kışbakışı kamera açısıyla oynanan bir aksiyon oyunudur
  • The Elder Scrolls: Arena

    Nostaljiye hazır mısınız? The Elder Scrolls: Arena ile kendinizi 1994 yılına ışınlayın.
  • Tactical Monsters Rumble Arena

    Tactical Monsters Rumble Arena ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir canavar savaşı oyunu
  • Vindictus

    Vindictus, arena sistemiyle diğer oyuncularla mücadele etmenize izin veren 3D bir MMORPG oyunudur.
  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Hades

    Hades Steam'de! 2020'nin en iyi PC oyunları arasında gösterilen Hades, Supergiant Games imzalı aksiyon rpg oyunu.