Sonic The Hedgehog 2 Classic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,036 TOPLAM İNDİRME

Dr. Eggman'i silahını tamamlamadan bulmalısınız.

Sonic The Hedgehog 2 Classic, bildiğiniz üzere SEGA’nın en çok satan oyunlarından biri. Şimdi geniş ekranlı akıllı telefonlarımızda oynayabilmemiz için yenilenmiş. Görseller orijinal oyundaki gibi; olduğu gibi bırakılırken, oynanış tarafında 60FPS desteği getirilmiş ve sesler elden geçirilmiş. Nostalji yaşamak adına indirilip oynanabilecek yapımlardan biri.

SEGA konsol sahiplerinin bildiği, yeni neslin “retro arcade oyun” gözüyle baktığı Sonic The Hedgehog 2 Classic’de Sonic başta olmak üzere kahramanlarımız Dr. Eggman’i durdurmak için mücadele ediyor. Kaos yaratmak için kullanacağını oldukça güçlü bir silahın yapımında son aşamaya gelen kötü doktoru çok geç olmadan bulup öldürmemiz gerekiyor. Silahın tamamlanması için gerekli kaos zümrütlerine ondan önce ulaşmalıyız.

Time Attack ve Boss Attack modlarını sunan Sonic oyununda vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. SEGA’nın yılların oyununu mobile taşıması ve ücretsiz olarak sunması ise takdire şayan.

Erkan Calp

Sonic The Hedgehog 2 Classic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
149 TOPLAM İNDİRME
100 MB DOSYA BOYUTU

SEGA'nın en çok satan oyunlarından. Artık ücretsiz!

Sonic The Hedgehog 2 Classic, tüm zamanların en çok satan SEGA oyunlarından biri ve artık mobil platformda da ücretsiz oynanabilir durumda. SEGA konsoluyla büyüyen nesil için harika bir nostalji oyunu. Siz de SEGA başında saatler harcayanlar arasındaysanız durmayın; iPhone ve iPad’inize indirin, hemen oynamaya başlayın.

SEGA’nın yıllar geçmesine rağmen unutulmayan arcade oyunlarından biri olan Sonic The Hedgehog 2 Classic’de Sonic ve arkadaşlarıyla Dr. Eggman’i durdurmaya çalışıyorsunuz. Büyük silahını tamamlamak üzere olan şeytani doktor, kaos zümrütlerini bulmadan siz onu bulmalısınız. Tabii ki doktora ulaşmadan önce geçmeniz gereken onlarca düşman, tuzak bulunmakta.

Görsellerin korunduğu, seslerin geliştirildiği, oynanışın da 60FPS’ye yükseltildiği yeni nesil Sonic The Hedgehog 2 Classic’in ücretsiz gelmesi dışında 100MB boyuta sahip olması da sevindirici.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sonic the Hedgehog

    Sonic the Hedgehog, SEGA'nın Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir platform oyunu.
  • Sonic Dash APK

    Sonic Dash APK Android koşu oyunları içerisinde oldukça popüler. Sonsuz koşu ve yarış birleşimi hızlı tempolu mobil oyun, süper eğlenceli.
  • SONIC RUNNERS

    Sonic ile iki boyutlu bir sonsuz koşu oynamak isteyenler için SEGA tarafından hazırlanan eğlenceli bir oyun.
  • Sonic Jump Fever

    23 yıldır Sega'nın maskotu olan Sonic, bu kez platform olmayan bir oyun ile mobil platformlarda şansını deniyor.
  • Sonic Dash 2: Sonic Boom

    Sonic Dash 2: Sonic Boom güzel grafikleri ve bol aksiyonu birleştiren bir mobil sonsuz koşu oyunudur
  • Sonic at the Olympic Games

    Sonic at the Olympic Games Android oyununda kirpi ile olimpiyat oyunlarına katılıyorsunuz.
  • Sonic Runners Adventure

    Kirpi ve arkadaşlarıyla Sonic evrenini kurtarın.
  • Sonic at the Olympic Games Tokyo

    Tokyo'yu keşfederken Sonic ve arkadaşlarına katılın.