Soul Hunters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Soul Hunters, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyonu bol bir rol yapma oyunudur.

Soul Hunters, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyonu bol bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Güçlü düşmanların üstesinden gelin ve dünya çapında ün sağlayın.

Karanlık ve büyülü bir dünyada geçen dünyada geçen oyunda birbirinden efsanevi kahramanları kontrol ediyor ve düşmanlarınızı alt etmeye çalışıyorsunuz. Assassin Creed oyunundan tanıdığınız suikastçi Ezio'nun ana kahraman olarak kullanıldığı oyunda birbirinden farklı kahramanları kontrol edebiliyorsunuz. 50'den fazla süper güce sahip kahraman arasından dilediğinizi seçin ve düşmanlarınızın üzerine salın. Stratejik bilginizi zorlayan bu oyunda seçtiğiniz kahramanlarla düşmanlarınızın üzerinde saldırı gerçekleştiriyor ve dünya çapında bir üne sahip olabilirsiniz. Haftalık düzenlenen arenalara katılım sağlayabilir özel ödüllerin sahibi olabilirsiniz. Büyüleyici görsel efektlere sahip olan oyunu mutlaka denemelisiniz.

Oyunun Özellikleri;

  • Büyüleyici görsel efektler
  • Fantastik oyun kurgusu
  • Haftalık turnuvalar

Soul Hunters oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Soul Hunters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
193 MB DOSYA BOYUTU

Soul Hunters, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyonu bol bir rol yapma oyunudur.

Soul Hunters, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyonu bol bir rol yapma oyunudur. Karanlıkların gölgesinde kalmış krallıklada geçen oyunda düşmanlarınızı alt etmelisiniz.

Fantastik bir dünyada geçen oyunda amacınız düşmanlarıızı ortadan kaldırmak ve karanlıkların hakimi olmak. Birbirinden yetenekli kahramanların da yer aldığı oyunda Assassin Creed oyununda yer alan Ezio da yer alıyor. Süper güçlere sahip 50'den fazla kahramana sahip olan oyunda seçtiğiniz karakterlerle düşmanlarıza saldırmalı ve onları alt etmelisiniz. Büyülü bir ortamda geçen oyunda efsanevi savaşlara katılacaksınız. Aksiyonun hiç bitmediği oyunda haftalık düzenlenen turnuvalara katılım sağlayabilir ve birbirinden özel hediyelerin sahibi olabilirsiniz. Dünya çapında bir skor sistemine de sahip olan oyunda düşmanlarıızı alt ettikçe liderlik koltuğuna da oturabilirsiniz. Düşmanlarınızı alt edin ve karanlıkların hakimini tüm dünyaya gösterin. Büyüleyici görsel efektlere sahip olan oyunu mutlaka denemelisiniz.

Oyunun Özellikleri;

  • Büyüleyici görsel efektler
  • Fantastik oyun kurgusu
  • Haftalık turnuvalar

Soul Hunters oyununu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Crusher: Soul Hunters

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Hunters League

    Hunters League, avcılarla yaratıklara karşı savaştığınız aksiyon rpg oyunu.
  • Legion Hunters

    Legion Hunters, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Soul of Heroes : Empire Wars

    Soul of Heroes : Empire Wars, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz destansı rpg oyunu.
  • Invizimals: Battle Hunters

    Invizimals: Battle Hunters, birbirinden zorlu mücadelelere katıldığınız ve efsanevi canavarları kontrol ettiğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Soul Destiny

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Gem Hunters

    Bulmacaları çözerek rol dünyasında ilerlemeye çalışacağız.
  • Soul Seeker

    Android cihazlarınızda ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.