SoundCloud Downloader for Firefox

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,010 TOPLAM İNDİRME

SoundCloud Downloader for Firefox ile SoundCloud üzerinden parça indirebilirsiniz

SoundCloud Downloader for Firefox, SoundCloud müzik indirme konusunda kullanıcılara yardımcı olan ücretsiz bir Firefox eklentisidir.

Eğer Mozilla Firefox internet tarayıcısını kullanıyorsanız size SoundCloud MP3 indirmenin kolay bir yolunu sunan tarayıcı eklentisi sizi ek program bulup yükleme ve tarayıcı penceresi dışında uygulama çalıştırma derdinden kurtarıyor.

Üzerinde yer alan parçaların sadece çevrimiçi bir şekilde oynatılabildiği SoundCloud, internetimiz olmadığı zamanlarda bize şarkı dinleme imkanı vermemektedir. Ayrıca kotalı internet bağlantıları söz konusunda olduğunda aynı parçayı daha sonra dinlemek istediğimizde oluşan veri trafiği ay sonundaki internet faturamıza yansımaktadır. İşte buna benzer durumlarda SoundCloud Downloader for Firefox eklentisini Mozilla Firefox tarayıcımıza yüklememiz bize pratik bir çözüm sunacaktır.

SoundCloud Downloader for Firefox, Firefox tarayıcınızdan SoundCloud servisini açtığınızda parçaların yanına bir "Download" kısayolu yerleştirir. Bu şarkı indirme kısayolunu kullanarak anında SoundCloud şarkı indirme işlemini başlatabiliriz ve SoundCloud üzerinde yer alan şarkıları bilgisayarımıza kaydedebiliriz. SoundCloud Downloader for Firefox eklentisi ayrıca şarkı listelerini de tek tıklamayla indirmemize olanak tanır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flash Video Downloader

    Firefox tarayıcınıza kurulan Flash Video Downloader eklentisiyle FLV, MP4 tabanlı tüm videoları ve flash tabanlı oyunları bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • Web Video Downloader

    Web Video Downloader popüler video sitelerinden kolayca video indirmenize yarayan bir Firefox eklentisidir.
  • Ant Video Downloader

    Ant Video Downloader, Firefox internet tarayıcısı kullanan kullanıcılar için geliştirilen başarılı bir video indirme eklentisidir.
  • Youtube Video and Audio Downloader

    Youtube Video and Audio Downloader, adlı Firefox eklentisi sayesinde Youtube videolarını ve seslerini bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • Clickberry for Firefox

    Clickberry for Firefox, YouTube videoları üzerindeki beğendiniz sahneleri etiketleyerek sosyal medya sitelerinde paylaşmanızı sağlayan bir Firefox eklentisidir.
  • Hola! For Firefox

    Hola For Firefox, Firefox kullanıcılarının hem internete daha hızlı girmesini hem de engelli sitelere erişim sağlayabilmesini sağlayan yararlı ve ücretsiz bir eklentidir.
  • Free Soundcloud Downloader

    Free Soundcloud Downloader ile SoundCloud üzerindeki müzikleri bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • SoundCloud Downloader

    SoundCloud Downloader, popüler müzik servisi SoundCloud üzerinden müzik indirebileceğiniz başarılı ve ücretsiz bir programdır.