Soundtrap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1.5/5 ZİYARETÇİ
3,750 TOPLAM İNDİRME
5.11 MB DOSYA BOYUTU

Müzik yapmanın yeni yolunu keşfedin!

Soundtrap, yüksek kaliteli, profesyonel döngülerden oluşan geniş bir set ile yaratıcılığını ortaya çıkarabileceğiniz bir müzik yapma uygulaması. Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bu uygulama ile vokal, elektro gitar, akustik gitar, bas ve daha fazla enstrümanı kaydederek özgün işler ortaya çıkarabilirsiniz.

Soundtrap neredeyse bütün platformlarda çıkış yapmış başarılı bir girişim diyebiliriz. Birçok enstrümanı kullanarak müzik yapmanıza imkan tanıyan bu uygulama, insanların yaratıcı yönünün ortaya çıkmasına yardımcı oluyor. Üstelik bununla da yetinmiyor, yarattığı topluluk ile üretilen parçaların yayınlanması konusunda da cesaretlendiriyor. Yarattığınız müzikleri dilerseniz Facebook, Twitter veya SoundCloud üzerinde de paylaşabiliyorsunuz. 

Soundtrap'in bence en iyi yanı bulut teknolojisine sahip olması. Yani hangi müziği yapmış olursanız olun bulutta depolayabilir ve ürettiklerinizin kaybolmasının önüne geçebilirsiniz. Bir başka açıdan düşünecek olursakta, diyelim ki okulda tablet üzerinde yaptığınız bir müziği eve döndüğünüzde bilgisayarınızda rahatlıkla devam ettirebilirsiniz.

Oldukça başarılı bir müzik yapma uygulaması olan Soundtrap'i ücretsiz indirebilirsiniz. Eğer müziğe dair bir merakınız varsa denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

Soundtrap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME

Soundtrap, Android işletim sistemli mobil cihazlarda çalışan başarılı bir müzik oluşturma programıdır.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda kullanılabilen Soundtrap, kendi müziğinizi oluşturabileceğiniz yaratıcı bir müzik yapma programıdır.

Müziğin kendisi kadar özgürlük vaat eden Soundtrap uygulamasıyla ister kendi müzik aletinizden ister Soundtrap veri tabanında bulunan hazır parçalardan isterseniz de direkt olarak mikrofon vasıtasıyla bir müziği kaydederek müzik yapmaya başlayabilirsiniz.

Depolama açısından da çok büyük kolaylıklar sağlayan Soundtrap uygulamasının bulut depolama alanında kayıtlarınızı her daim saklayabilirsiniz. Ayrıca tüm cihazlardan kendi kayıtlarınızın bulunduğu alana hesabınıza giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Örneğin yolculuk esnasında tabletinizde müzik yapmaya başladıysanız, eve vardığınızda dizüstü bilgisayarınızda kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Ayrıca Soundtrap sayesinde müzik yaparken yalnız da kalmayacaksınız. Soundtrap ara yüzünde arkadaşlarınızla mesajlaşabilir, görüntülü olarak da konuşabilirsiniz. Ayrıca kayıtlarınızı da arkadaşlarınızla paylaşabilir, anlık olarak fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Soundtrap uygulamasını Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Soundtrap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
45.1 MB DOSYA BOYUTU

Soundtrap, iOS işletim sistemli mobil cihazlarda çalışan ve kreatif müzik tutkunlarına hitap eden bir müzik oluşturma programıdır.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda kullanılabilen Soundtrap, müziğe kendiniz yön verebileceğiniz ve özgür bir dünya sunan müzik yapma programıdır.

Profesyonel adımlarla yüksek kaliteli müzikler oluşturabileceğiniz Soundtrap mobil uygulamasında yapabilecekleriniz oldukça geniş. Öyle ki neredeyse ses çıkaran her şeyle müzik yapabilirsiniz. Soundtrap uygulamasında kendi müzik enstrümanınızla kendi müziğinizi kaydedebilir ya da hazır olan bir müziği mikrofon vasıtasıyla direkt olarak uygulamaya kaydedip aranje edebilirsiniz. Ayrıca Soundtrap uygulamasının veri tabanında hazır olan müzikleri kullanarak da kendi müziğinizi oluşturabilirsiniz.

Tüm bunların yanında Soundtrap uygulamasının depolama imkanları da çok gelişmiş durumda. Uygulamanın kendi bulut depolama alanında tüm kayıtlarınızı saklama imkanınız var. Ayrıca herhangi bir cihazdan kendi Soundtrap hesabınıza giriş yaptığınızda depolama alanında sakladığınız tüm bu kayıtlara ulaşabilirsiniz. Ayrıca oluşturma aşamasında olduğunuz bir çalışmayı kaydedebilir. Dilediğiniz bir cihaz üzerinden daha sonra yarıda bıraktığınız bu çalışmaya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Soundtrap geniş müzik yapma ve saklama olanaklarının yanı sıra sosyal şartları da başarıyla temin etmiş durumda. Müzikleriniz hakkında arkadaşlarınızdan yorumlarını alabilirsiniz. Ayrıca uygulama içinde mesajlaşabilir ya da görüntülü konuşabilirsiniz. Müzik oluşturma uygulaması Soundtrap’i AppStore’dan hemen indirin ve kendi müziğinizi ortaya koyun.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Musictube

    MusicTube, Windows için YouTube müzik oynatma aracıdır.
  • Song Buddy

    Song Buddy, en sevdiğiniz sanatçılar hakkında daha fazla bilgiye ve fotoğraf albümlerine ulaşmanızı sağlayan yararlı bir müzik rehberi programı.
  • TrezyBox

    TrezyBox, Türk geliştiriciler tarafından hazırlanan ve müzik piyasasındaki en popüler şarkıları hızlı bir şekilde dinleme imkanı sunan gelişmiş özelliklere sahip müzik dinleme platformudur.
  • Winamp

    Winamp her türlü ses ve video dosyasını oynatmanıza olanak tanıyan ücretsiz ve popüler bir multimedya oynatıcısıdır.
  • AirRack

    Profesyonel ses ve müzik düzenleme yazılımlarında kullanmak üzere ses efektleri üretebilmenizi sağlayan program.
  • CROSS DJ

    Sadece müzik listeleri oluşturmak size yetmiyor aynı zamanda bu listeleri efekt ve geçişlerle renklendirmek istiyorsanız amatör ve profesyonel DJ'lere hitap eden CROSS DJ'i deneyebilirsiniz.
  • MuLab

    MuLab programı sayesinde kendi ses dosyalarınızı ve müzik parçalarınızı tasarlayabilirsiniz.
  • Full Video Audio Mixer

    Full Video Audio Mixer ile videolarınıza ses veya müzik ekleyebilirsiniz