Söz - Online Multiplayer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
559 TOPLAM İNDİRME

Söz dizisinin resmi mobil oyunu

Söz - Online Multiplayer, Star TV’de izlenme rekorları kıran Söz dizisinin resmi mobil oyunu. TIMS&B Yapım’ın Oyun Stüdyosu ile birlikte tasarladığı Söz mobil oyununun görev odaklı ilerleyen tek oyunculu modu kadar oyuncuların hayatta kalma mücadelesi verdiği çok oyunculu modu da heyecan verici.

Yapımcılığını TİMS&B Prodüksiyon’un üstlendiği ve yayınladığı her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen Söz dizisinin mobil platforma uyarlanan oyunu, hem görsel hem de oynanış açısından kalitesini ortaya koyuyor.

Dizinin karakterlerini üç boyutlu harika çizimlerle karşımıza çıkaran askeri aksiyon - strateji oyununun single player modu 31 bölüm sunarken, multiplayer modunda 3 dakika süreli mücadeleler gerçekleşiyor. MOBA tarzında hazırlanan çok oyunculu modda çevrenizi saran düşmanları bir bir yok ederek onlardan düşen mermi ve bombalarla gücünüze güç katıyorsunuz. Elde ettiğiniz puanlarla karakterinizi geliştirme, yeni silah satın alma şansına sahipsiniz. Bu arada karakterleri kontrol etmek, çatışmaya girmek son derece kolay.

Not: Tüm bölümleri bitiren oyuncular arasından 3 şanslı kişinin dizi setine davet edileceği, Söz Online Multiplayer oynayanlar arasından 1 kişinin dizide rol alma fırsatı yakalayacağı yapımcı tarafından paylaşıldı.

Erkan Calp

Söz - Online Multiplayer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME

Söz dizisinin resmi mobil oyunu

Söz - Online Multiplayer, her bölümüyle izleyicileri TV başına kilitleyen efsane dizi Söz’ün mobil oyunu. Oyun Stüdyosu tarafından geliştirilen askeri aksiyon - strateji oyununda hem görevleri tamamlayarak ilerlediğiniz tek oyunculu mod hem de diğer oyuncularla savaştığınız çok oyunculu mod bulunuyor. Türkiye’de bir yetişkin dizisine uyarlanan ilk mobil oyun olma özelliğini de taşıyor.

Yapımcılığını TİMS&B Prodüksiyon’un üstlendiği ve yayınladığı her bölümü izlenme rekoru kıran Söz dizisi hayranlarına özel hazırlanan askeri aksiyon oyunu Söz - Online Multiplayer, MOBA (Çok Oyunculu Çevrimiçi Savaş Arenası) tarzında. Hem Android hem de iOS platformunda milyonlarca indirmeye ulaşan ilk oyundan farkı; tahmin edeceğiniz üzere görev odaklı ilerlememesi. Diğer oyuncularla 3 dakika süre sınırlı çatışmalara giriyorsunuz. Etrafınızı çevreleyen düşmanları bomba ve diğer silahlarla etkisiz hale getirerek ilerliyorsunuz. Aldığınız puanlarla karakterinizi geliştirip yeni silahlar alabiliyorsunuz.

Yapımcıdan: Söz'ün tüm bölümlerini bitiren oyuncular arasından 3 kişi dizinin setine davet edilecek. Söz - Online Multiplayer oyuncuları arasından da 1 kişi dizide rol alma fırsatı yakalayacak.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hide Online APK

    Hide Online APK, çok oyunculu (multiplayer) saklambaç oyunu. Aksiyon shooter öğelerini içermesiyle klasik saklambaç oyunlarından ayrılıyor.
  • Söz (Strike Force Online)

    Söz dizisinin mobil oyunu Strike Force Online'ı kesinlikle oynamalısınız.
  • Mini Militia APK

    Mini Militia Doodle Army 2 APK Android oyunda online olarak savaşıyorsunuz. 2D shooter oyunu ücretsiz indirilebilir.
  • Pixel Gun 3D APK

    Pixel Gun 3D APK, Minecraft tarzı grafiklere sahip online multiplayer FPS oyunu. Farklı oyun modları sunan Pixel Gun 3D Android için ücretsiz.
  • Guns of Boom APK

    Guns of Boom APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir çok oyunculu (multiplayer) FPS oyunudur.
  • Standoff 1 APK

    Standoff Multiplayer APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz bir online aksiyon oyunudur. Standoff 1 APK shooter oyunları sevenlere tavsiyemizdir.
  • Block Strike APK

    Block Strike APK, Minecraft'tan çıkıp gelmiş karakterlerin yer aldığı FPS oyunu. Android FPS oyunları içerisinde oldukça popüler!
  • Tank Raid

    Tank Raid, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz online multiplayer tank savaşı oyunu.