Space Racing 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
376 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Space Racing 3D, farklı uzay gemileri ile yarıştığınız hiçbir sınırın olmadığı hareketli bir yarış oyunudur.

Space Racing 3D, etkileyici grafik ve ses efektleri ile benzersiz bir uzay yarışı deneyimi sunan ücretsiz bir oyundur. Yer çekimine karşı koyduğunuz ve hiçbir kuralın geçerli olmadığı bu uzay yarışı oyununda çeşitli silahlarla donatılmış birbirinden hızlı uzay araçlarını yönetiyoruz.

Uzay istasyonları, uzaylı dünyası, birlik gemisi gibi büyüleyici mekanlarda geçen oyunda hepsi yükseltilebilir 9 farklı uzay aracı kullanıyor ve 40’dan fazla pistte yarışma imkanı buluyoruz. Yarışları birinci tamamlayarak ilerliyor, her yarış sonrası yeni bir uzay gemisinin kilidini açıyor veya mevcut araçlarımıza füze, kalkan gibi çeşitli güçlendiriciler ekleyebiliyoruz.

Kariyer, Kurtulma ve Takip adını taşıyan 3 oyun modu içeren oyunda ister cihazınızı eğerek isterseniz transparan kontrolleri kullanarak uzay araçlarını yönlendiriyoruz. Hızlanma butonu ile rakiplerinizi birden geride bırakabilir, Roket butonu ile uzay araçlarına saldırabilir, Kalkan butonu ile de savunma moduna geçiş yapabilirsiniz. Oynaması basit ama keyifli bir oyun sizleri bekliyor.

Eğer klasik araba yarışı oyunlarından sıkıldıysanız, farklı oynanışa ve görsellere sahip bu oyunda cihazınızda kesinlikle yer vermelisiniz.

Erkan Calp

Space Racing 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
226 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Space Racing 3D, uzay gemileri ile yarışlara katıldığınız akıcı bir mobil oyundur.

Space Racing 3D, birbirinden hızlı uzay araçları ile yarıştığınız etkileyici grafik ve özel efektlere sahip bir yarış oyunudur. Yer çekimine karşı koyduğunuz oyunda harika tasarlanmış mekanlarda sıradışı yarışlara katılıyorsunuz.

Windows Phone 8 ve üzeri sistemli telefon ve tabletlerle uyumlu olan Space Racing 3D, ufak boyutlu ve boş zamanınızda sıkılmadan oynayabileceğiniz dünyada geçmeyen en hızlı ve en heyecan verici aksiyon yarışı oyunu. Uzay istasyonu, uzaylı dünyası ve birlik gemisi gibi tasarım harikası mekanlarda geçen oyunda 40’dan fazla yarış pisti bulunuyor. Kariyer, Takip ve Kurtulma adını taşıyan 3 farklı oyun modunun hepsi birbirinden eğlenceli. Farklı teknik özelliklere sahip uzay gemilerine hızlanma, füze ve kalkan gibi çeşitli güçlendiriciler uygulayabiliyorsunuz. Farklı pistlerde farklı araçlarla oynamak içinse katıldığınız yarışları birinci tamamlanız gerekiyor.

Space Racing 3D Özellikleri:

  • Uzay istasyonları, uzaylı dünyası veya birlik gemilerinde yarışma
  • 3 farklı oyun modu: Kariyer, Takip ve Kurtulma
  • 40’dan fazla pist ve farklı özelliklere sahip uzay gemileri
  • Uzay gemilerini silah ve füzelerle donatma
  • Gücünüzü açığa çıkaran öğeler
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Space Racing 2

    Space Racing 2, kaliteli grafikler sunan uzay yarış oyunu.
  • Street Racing 3D APK

    Street Racing 3D APK Android yarış oyununda sokak yarışlarına katılıyorsunuz. Hız sınırının olmadığı online yarışlarda birinci olmaktan başka şansınız yok!
  • MORTAL Racing 3D

    MORTAL Racing 3D tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir yarış oyunudur.
  • Rage Racing 3D

    Rage Racing 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Real Traffic Racing 3D

    Real Traffic Racing 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Speed Racing 3D

    Speed Racing 3D oldukça keyifli bir yarış oyunudur
  • Zombie Racing 3D Free

    Zombie Racing 3D Free heyecan dolu bir yarış oyunudur
  • Traffic Rush 3D Racing

    Traffic Rush 3D Racing, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bir yarış oyunu.