Speed Loop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

Speed Loop, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz süper eğlenceli bir o kadar zor beceri oyunu.

Speed Loop, Android cihazlarınızda reflekslerinizi geliştirmek için oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan biri. Tamamen ücretsiz olarak sunulan oyuna giriş yaptığınızda kendinizi doğrudan bir çemberin içerisinde buluyorsunuz. Ne olduğunu anlamadan çember hızlanmaya başlıyor ve bir noktadan sonra baş döndürmeye başlıyor.

Oyunda tek yaptığınız üçgen şekli çemberin farklı renkte bölümüne geldiğinde dokunup puan almak. Başta bunu başarmak çok basit. Çünkü çember neredeyse hiç dönmüyor ve tek elle rahatlıkla ilerleyebiliyorsunuz. Lakin puan aldıkça içerisinde bulunduğunuz çember hızlanmaya başlıyor. Başta herkes oynar dediğiniz oyunun aslında ciddi odaklanma ve refleks istediğini anlıyorsunuz. Unutmadan, Facebook hesabınıza giriş yaparak arkadaşlarınıza meydan okuma şansına da sahipsiniz.

Erkan Calp

Speed Loop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
80 MB DOSYA BOYUTU

Speed Loop, iPhone ve iPad'inizde oynayabileceğiniz harika bir dikkat oyunu.

Speed Loop, iPhone ve iPad’inizde refleks ve odaklanma gerektiren oyunlar oynamayı seviyorsanız kesinlikle denemenizi tavsiye ettiğim bir yapım. Ücretsiz olarak sunulan ve süper kaliteli görseller sunmamasına karşın benzerleriyle karşılaştırdğımızda fazla yer kaplamasıyla dikkatimizi çeken oyun Ketchapp’ın oyunları aratmayacak düzeyde.

Ketchapp’ın geçilmesi güç oyunlarını seviyorsanız Speed Loop’u şiddetle öneririm. Oyunda puan kazanmamızla hızlanan bir çemberin içerisindesiniz. Tek yaptığınız çemberin farklı renkteki noktasına denk geldiğinizde dokunmak. Başlarda bunu yapmakta sıkıntı yok. Çünkü çember çok hızlı dönmüyor, dolayısıyla da kendinizi alana getirmeniz son derece kolay. Lakin birkaç puan almaya başladığınızda çember başınızı döndürecek hıza ulaşıyor ve tek elle rahatlıkla oynadığınız oyunda dokunma noktanızı tutturamamaya başlıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Loop Taxi

    Loop Taxi basit ve eğlenceli bir mobil beceri oyunudur
  • Loop

    Loop, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve çizim yapma yeteneğinizi kullanacağınız sıra dışı bir beceri oyunudur.
  • Loop Drive

    Loop Drive'da tehlikeli yollarda hayatta kalmaya çalışıyoruz.
  • Loop Mania

    Loop Mania, iOS cihazlarınızda reflekslerinizi geliştirmek amacıyla oynayabileceğiniz bir oyun.
  • Orbit Loop

    Orbit Loop, reflekslerinizi sınayabileceğiniz basit ve eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.
  • Loop Drive 2

    Loop Drive 2, eski raylı sistemli yarış oyunlarını anımsatan bir refleks oyunu.
  • Tegre - Infinite Circle Loop

    Eşsiz deneyim yaşayabileceğiniz bir beceri oyunu
  • Beat Balls: The magic loop

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu