Speed Of Race

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,611 TOPLAM İNDİRME

Speed Of Race açık dünya tabanlı bir yarış oyunudur

Speed Of Race ülkemizde faaliyet gösteren Phoenix Game Studios adlı bağımsız oyun geliştiricisi tarafından geliştirmekte olan bir yarış oyunu projesi.

Steam Greenlight üzerinde başarı kazanan Speed Of Race'in kısa bir süre içerisinde geliştirilmesinin tamamlanarak oyunculara sunulması bekleniyor. Bu süre boyunca oyuncular oyunu inceleyerek oyun hakkındaki yorumlarını ve görüşlerini belirterek oyunun geliştirilmesine katkıda bulunabiliyorlar.

Açık dünya tabanlı bu yarış oyununda Phoenix adlı kurgusal şehre konuk oluyoruz. Oyuncular araçlarını seçiyorlar ve bu şehre adımlarını atıyorlar. Polislerle dolu şehirde temel amacımız sürüş yeteneklerimizi kanıtlayarak şehrin en hızlı yarışçısı olmak ve kendi kurallarımızı koyarak polisi etkisiz bırakmak. Bu iş için adım adım yükseliyoruz. Yarışları kazandıkça aracımızı geliştiriyor, modifiye ediyor ve motorunu güçlendiriyor, kazandığımız parayla yeni ve daha hızlı arabalar satın alabiliyoruz.

Speed Of Race'te para kazanabilmek için meydan okumalara cevap vermemiz gerekiyor. Oyuncular bu meydan okumaları kabul edip yarışları kazandıklarında yeni araç ve modifiye seçeneklerinin kilidini açabiliyorlar. Oyun içerisinde farklı yarış modlarının yer alması da planlanıyor. Drift modu, klasik yarış modu, zaman karşı yarış modu, online yarışlar, hikaye modu ve serbest mod bu modlar arasında.

Speed Of Race, Unity oyun motoru kullanılarak geliştiriliyor. Oyunun geliştiricisi Phoenix Game Studios bu oyun motorunun limitlerini zorlayacağını iddia ediyor. Ayrıca oyunun sanal gerçeklik sistemlerini desteklemesi de planlanıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Top Speed

    Top Speed, Windows tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz üst seviye, kaliteli drag yarışı oyunu.
  • Rise: Race the Future

    Rise: Race the Future, arcade tarzıyla ön plana çıkan ve araba yarışlarını geleceğe taşımayı başaran, ilginç bir yarış oyunudur.
  • Need For Speed: Most Wanted

    Need For Speed Most Wanted, serisinin en eğlenceli oyunlarından birisi.
  • Need for Speed Unbound

    Efsane araba yarış oyunu olan Need for Speed Unbound, sonunda kullanıcılara sunuldu.
  • Need for Speed Hot Pursuit Remastered

    Need for Speed Hot Pursuit Remastered PC Steam'de! Çılgın araba yarışı oyununda polislerden kaçıyor veya suçluları yakalıyorsunuz.
  • Speed Rovers - Classic

    Speed Rovers - Classic eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Top Gear: Race the Stig

    Top Gear: Race the Stig oyununda Top Gear'ın efsane sürücüsü Stig ile kafa kafaya yarışıyorsunuz.
  • Driving Speed 2

    Driving Speed 2, bilgisayar kullanıcılarının ücretsiz olarak oynayabilecekleri üç boyutlu bir yarış oyunudur.