Speedtest.net

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
1,707 TOPLAM İNDİRME
105.7 MB DOSYA BOYUTU

Speedtest, internet hız testi programıdır! Ping, download (indirme), upload (yükleme) hız değerlerini öğrenmek için hemen Speedtest yükleyin.

Speedtest.net, Türk Telekom (TTNet), Turkcell Superonline, Vodafone abonelerinin internet hız testi yapmak için girdiği sitelerin başında geliyor. Ookla tarafından geliştirilen internet hız testi uygulaması Speedtest, mobil ve masaüstü platformlarda kullanılabiliyor. Windows 10 için Speedtest programını  bilgisayarınıza indirerek web tarayıcınızı açmadan hızlıca internet indirme ve yükleme hızınızı öğrenebilirsiniz. İnternet servis sağlayıcınız taahhüt ettiği download ve upload hızlarını sunabiliyor mu? Evde internetiniz için vadedilen hızları alabiliyor musunuz? Online oyunları gecikmesiz (lagsız) oynamak için önemli ping değeriniz kaç? Speedtest indirerek bu bilgileri saniyeler içerisinde alabilirsiniz.

Speedtest ile İnternet Hız Testi Nasıl Yapılır?

Speedtest, mobil kullanıcılar ve evde internet abonelerinin internet hızlarını öğrenmek için tercih ettiği internet hız testi yaptırma sitesi. Speedtest.net adresine girerek internet hızı ölçümü yapabilirsiniz. Speedtest, internet hızı nasıl ölçülür? sorusunun yanıtını verir; İnternet hızı nasıl arttırılır? sorusunun yanıtını vermez, internet hızını artırma programı değildir. Speedtest programı ile Turkcell, Vodafone, Superonline, Dsmart, Kablonet, hangi internet servis sağlayıcıyı kullandığınızın bir önemi olmaksızın internet hızınızı ölçebilirsiniz. Peki, Speedtest ile internet hızı nasıl ölçülür? Download, upload, ping değerlerinizi öğrenmek için tek yapmanız gereken Go butonuna tıklamak. Speedtest, bulunduğunuz konuma göre en uygun sunucuyu bulur ve önce ping, sonra indirme ve yükleme hızlarınızı çıkartır. İnternet hız testi sonuçları kaydedilir, geçmişe yönelik detaylı raporu görüp karşılaştırma yapabilirsiniz. Sonuçları dilerseniz paylaşabilirsiniz.

Speedtest İndir

30 saniyenin altında tek tıklamayla kolay internet bağlantı testi için Speedtest’i kullanın. Küresel ağlara sahip olmasıyla her yerde doğru sonucu verir. Her gün milyonlarca insan internet hızlarını test etmek için Speedtest internet sitesi ve mobil uygulamaları kullanıyor. İnternet hızınızı test etmenin en doğru ve kullanışlı yolu Windows masaüstünüzde de kullanılabilir.

  • Ping, indirme ve yükleme hızlarınızı saniyeler içinde öğrenin.
  • İnternet servis sağlayıcınızın söz verdiği hızları sunup sunmadığını görün.
  • Detaylı raporlamayla önceki testleri takip edin.
  • Sonuçlarınızı kolayca paylaşın.
Erkan Calp

Speedtest.net

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7,839 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Android İçin Speedtest.net Uygulaması ile bağlantınızı her an bir tıklama ile ve 30 saniyenin altında bir sürede test edebilirsiniz.

Android İçin Speedtest.net Uygulaması ile bağlantınızı her an bir tıklama ile ve 30 saniyenin altında bir sürede test edebilirsiniz.

Milyonlarca kullanıcı speedtest.net adresini, internet bağlantı hızını test etmek için kullanmakta. Mobil cihazınızda kullandığınız internet bağlantısının hızını test etmek için aynı üretici tarafından geliştirilen bu uygulamayı kullanabilirsiniz. Ayrıca bu uygulama, Anandtech, Engadget, BBC ve New York Times gibi profesyonellerin güvenini kazanmış bir uygulamadır.

Başlıca özellikleri:

  • Bağlantı hızınızı gerçek zamanlı grafiklerle test edin,
  • Hızı doğrulama ve bağlantı sorunlarını giderme,
  • Önceki testleri takip etme ve ayrıntılı raporlama,
  • Sonuçları kolayca paylaşma.
Sibel Aflazi

Speedtest.net

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,729 TOPLAM İNDİRME
9.1 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazınızın net bağlantı hızını test edebilmek ve raporlayabilmek için bu uygulamayı indirin.

Speedtest.net iPhone ve iPad için hazırlanmış ve cihazınızın internet bağlantı hızını ölçmek için kullanabileceğiniz hızlı bir uygulama. Web sürümü sık sık tercih edilen uygulamanın bu iOS sürümü de web sürümünde olduğu gibi doğru bir şekilde çalışıyor ve internet hızınızın en doğru şekilde ölçülmesini sağlıyor.

Hem 3G ve LTE, hem de WiFi üzerindeki hızınızı ölçmenize olanak tanıyan uygulama size en yakın sunucuya bağlanarak veri aktarımını gözlemliyor. Download, upload ve ping verilerini barındıran uygulama böylece bağlantınızın çeşitli elementlerini ayrı ayrı görmenize olanak tanıyor. Ayrıca test sırasında anlık olarak veri iletimini de görebilir, dalgalanmalar varsa bunları farkedebilirsiniz.

Eğer test sonuçları hoşunuza gitmezse mobil operatörünüze bildirim yapmayı ve vadedilen hızınızı talep etmeyi de unutmayın. Uygulamanın paylaşım seçeneği sayesinde sonucu hemen kaydedebilir ve sosyal ağlar üzerinden paylaşabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Speedtest.net

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,565 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Speedtest.net ile mobil cihazınızın internet hızını kolayca test edebilirsiniz.

Speedtest.net, tek dokunuşla hızlı şekilde internet bağlantınızı test etmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulamadır. 30 saniye gibi kısa bir sürede internet indirme ve yükleme hızınızı öğrenmenize imkan tanıyan uygulamanın milyonlarca kullanıcısı bulunmaktadır. New York Times, Engadget, BBC, Anandtech gibi profesyonel isimlerden tam puan almaya başaran Speedtest.net uygulamasının başlıca özellikleri:

• İndirme, yükleme ve ping hızınızı öğrenebilir,
• Gerçek zamanlı grafikten bağlantı tutarlığını görebilir,
• Sonuçları kolayca paylaşabilir,
• Geçmiş testlerin raporunu detaylı olarak takip edebilirsiniz.

Erkan Calp

Speedtest.net

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
23,123 TOPLAM İNDİRME

İnternet hızınızın ne düzeyde olduğunu ölçmek istiyorsanız Speedtest uygulamasını kolayca kullanabilirsiniz.

İnternet hızınızın kalitesinden ve internet servisini aldığınız ISP’nin size sunduğu hizmetten şüpheye düşüyorsanız belki de internet hızınızı kendiniz ölçmenizin vakti gelmiştir.

Speedtest bunu gerçekleştiren bir web uygulaması. Uygulama hem download hem de upload hızlarınızı size en yakın sunucuyu kullanarak ölçüyor ve ayrıca ping bilgilerini de sunuyor. Böylece en doğru şekilde efektif internet hızınızı öğrenerek gerekirse hizmet sağlayıcınıza şikayette bulunabiliyorsunuz.

Ayrıca internetinize güveniyorsanız elde ettiğiniz sonuçları Facebook veya Twitter hesabınızda paylaşma butonları da unutulmamış durumda.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cleanup

    Cleanup ile Internet Explorer çerezlerini ve önbelleğini temizleyebilirsiniz
  • Samsung Internet Browser

    Google Chrome yer imlerini Samsung İnternet tarayıcısına aktarın.
  • Remote Mouse

    Remote Mouse ile bilgisayarınızı mobil cihazınızı kullanarak uzaktan kontrol edebilirsiniz
  • Whois

    Whois, alan adlarıyla ilgili kayıt bilgilerine hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmanıza yardımcı olacak ücretsiz bir yardımcı araçtır.
  • Nexeye Switch Snarf

    Switch ile kurulan yerel agdaki bir bilgisayarin Internet aktivitelerini izlemeye yardimci olur.
  • Web Link Validator 4.0

    İnternet sitesi yönetirken size yardımcı olacak bir program..
  • Whoosh

    Whoosh, farklı internet servisleri üzerine fotoğraflarınızı yüklemenize olanak tanıyan ücretsiz bir yardımcı yazılımdır.
  • Intel Easy Migration

    Intel Easy Migration ile bilgisayarınızdaki dosyaları ve bağlantıları kolayca chromebookunuza taşıyabilirsiniz