Spellweaver

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
203.83 MB DOSYA BOYUTU

Spellweaver online olarak oynayabileceğiniz bir kart oyunudur

Spellweaver, Hearthstone gibi oyunlarla yaygınlaşan kart oyunu türüne ilginç yenilikler kazandıran ve oyunculara keyifli bir içerik sunmayı başarabilen bir oyun olarak tanımlanablir.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Spellweaver bizi fantastik bir dünyaya konuk ediyor. Bu dünyada birbirleriyle savaşan kahramanları kontrol ederek galip gelen taraf olmaya çalışıyoruz. Oyundaki savaşlarda farklı kahramanları ve yaratıkları bir araya toplayarak kendi kart destemizi oluşturuyoruz. Kendine has yeteneklerle donatılmış olan bu kahramanların ve yaratıkların yeteneklerini nasıl ve ne zaman kullandığımız ise oyunun taktiksel yaısının bir bölümünü oluşturuyor.

Spellweaver'ı benzer oyunlardan farklı kılan öğelerden ilki oyunculara kahramanlarını maçlar sırasında geliştirebilme imkanı verilmesi. Bu sayede kahramanlarınızı güçlendirerek rakibinizin zayıflıklarından daha fazla yararlanabiliyor veya rakibinizin güçlü olduğu yönlere karşı önlem alabiliyorsunuz. Ayrıca kahramanlar mevcut yeteneklerini geliştirmenin yanısıra yeni yetenekler de kazanabiliyorlar.

Spellweaver'ı farklı kılan bir diğer öğe de yaratık hızı sistemi. Oyunda yer alan yaratıklardan kimileri hızlı, kimileri yavaş hareket edebiliyor. Hızlı hareket eden yaratıklar savaşın gidişatını değiştirebiliyorlar; fakat daha zayıf oluyorlar. Yavaş hareket eden yaratıklar ise daha büyük ve güçlü oluyorlar; fakat hızlı yaratıklar kolayca yavaş hareket eden yaratıklardan kaçabiliyorlar.

Spellweaver içerisinde farklı oyun modları yer almakta. Ayrıca oyun içine dahil edilen turnuvalarda oyuncuları özel ödüller bekliyor. Oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows XP işletim sistemi

- 1 GB RAM

- DirectX 9.0c uyumlıu herhangi bir ekran kartı

- DirectX 9.0c

- 500 MB boş depolama alanı

Can Erdil Şentürk

Spellweaver

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Online kart savaş oyunu

Spellweaver, Android platformunda online oynanabilen kart savaş oyunu olarak yerini alıyor. Kart oyunu tutkunu tarafından kart oyunu sevenler için yapılan dijital kart oyunu, derinlemesine ve zorlayıcı stratejik savaşlara sokuyor. PC platformunda sonra mobil platforma ücretsiz çıkış yapan oyun, 10 Nisan’dan önce indirenlere 500 ücretsiz kristal hediye ediyor.

Online tabanlı olduğundan aktif internet bağlantısı gerektiren kart oyunu Spellweaver, benzersiz özellikler ekleyerek klasiğin dışında, yepyeni bir oyun deneyimi sunuyor. Stratejik düşünmenin önem kazandığı eşsiz kart oyununda yapay zekayla kıyasıya mücadeleler, sıralama - yükselme odaklı maçlar, turnuvalar, çekişmeler ve çok daha fazlasına yer veriliyor. Kısaca oynamaya başladığınızda zor bırakacağınız, saatlerinizi sizden alan sürükleyici bir kart oyunu.

Spellweaver Özellikleri:

  • Zengin görev sistemi
  • Karma turnuvalar
  • Sıralamalı liderler tablosu
  • Çeşitli oyun modları
  • 6 karışık kart görünüşü
  • 18 eşsiz kahraman kartı

Erkan Calp

Spellweaver

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
335.8 MB DOSYA BOYUTU

Online kart savaş oyunlarını sevenler oynamalı.

Spellweaver, PC platformundan seneler sonra mobilde yayınlanan online kart savaş oyunu. Kart savaş oyunlarıyla saatler harcayan profesyonel oyuncular tarafından kart oyunu severler için hazırlandığı belirtilen yapım, iOS tarafında da ücretsiz ve hem iPhone hem de iPad’de rahat, keyifli oynanış sunuyor.

Aktif internet bağlantısı gerektiren dijital kart oyununa birkaç özellik eklenerek yepyeni bir oynanış elde edilmiş. Klasik kartlarla oynan strateji odaklı savaş oyunlarından biraz farklı olan Spellweaver, yapay zekaya karşı maçlar, sıralamalı oynama, çekişmeler, turnuvalarla sonsuz eğlence sunuyor. Şanstan ziyade stratejik düşünmenin önem kazandığı bu kart oyununda toplayabileceğiniz 18 eşsiz kahraman kartı var. Kahramanlarınızın yeteneklerini geliştirebiliyorsunuz ki sadece turnuvalarda değil, görevleri tamamlamanız için de bu şart.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MARVEL SNAP

    Bu kart oyununu hemen indirin ve hızlı bir oyununun keyfine varın.
  • Inscryption

    Kart oyunlarını seviyor musunuz? Farklı bir kart oyunu mu arıyorsunuz? O zaman Inscryption aklınızı başınızdan alacak.
  • Ratropolis

    Ratropolis: Gerçek zamanlı kart oyunu, Steam en iyi oyunlar arasında!
  • Scrolls

    Scrolls, Minecraft yapımcısı Mojang tarafından geliştirilmiş olan bir kart oyunudur
  • Mis Yeşil Kart Programı

    Yeşil Kart Programı (Yeşil Kart Büroları için)
  • Hearthstone

    Hearthstone, popüler oyun geliştiricisi Blizzard tarafından geliştirilen ve bağımlılık yapan bir dijital kart oyunudur.
  • SolSuite Solitaire

    SolSuite Solitaire 504 tane kaliteli Solitaire ve kart oyunu barındıran, gelişmiş özellikleri ile kişiselleştirilmiş kart oyunu zevkini ayağınıza getiren mükemmel bir oyun paketi yazılımıdır.
  • Magic: The Gathering Arena (MTGA)

    Magic: The Gathering Arena: Dünyanın en çok oynanan kart oyunu PC'de!