Spike Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Spike Dash, kazıklarla dolu platformda dönüp durduğunuz bir refleks oyunu.

Spike Dash, kazıklarla örülmüş dairesel platformda tur atarak puan kazanmaya çalıştığımız refleks oyunu. Android cihazlarımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz oyunda geometrik şekillerin yerine geçerek puan kasmaya çalışıyoruz.

Sonsuz yapıda tasarlanmış oyunda ilerlemek çok kolay olmuyor. Başlarda alıştırmak açısından kazıklar belli noktalarda çıkıyor ve sayıları oldukça az. İlerleyişi anladıktan sonra asıl oyuna geçiyoruz. Alıştırma sürecinde tek tük karşımıza çıkan kazıklar arka arkaya çıkmaya başlıyor ve bir noktadan sonra hem arkamızda da beliriyorlar. Daha da kötüsü kazıklardan kurtulmamızın hiçbir önemi yok. Puanımızı artırmak için tam tur atmamız gerekiyor. Dairenin ortasındaki renkli iz başlangıç – bitiş noktamızı temsil ediyor.

Erkan Calp

Spike Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

Spike Dash, çivilerle dolu platformda dönerek puan topladığınız bir iOS oyunu.

Spike Dash, çivilerle dolu dairesel platform içerisinde tur atmaya çalıştığımız sonsuz yapıda diğer deyişle puan odaklı bir iOS oyunu ve ufak boyutlu olmasıyla iPhone ve iPad’inizde varlığıyla yokluğu bir olan oyunlarınız arasına girecek bir oyun. Tabii ki beceri gerektiren oyunlar olmazsa olmazlarınız arasındaysa…

Oyunda geometrik karakterler yerine geçip daire içerisinde mümkün olduğunca tur atmaya çalışıyoruz. Tur attıkça platform çivilerle dolmaya başlıyor ve üzerlerinden sıçrayarak ilerlemeniz gerekiyor. Çivilerin ne zaman ve kaç tane çıkacağı hiç belli olmadığından, ilerledikçe neredeyse adım başı çıktıklarından zıplamak için yaptığımız tek dokunuş büyük önem kazanıyor.

Oyunda ilerlemek kadar puan toplamak ta zor. Geride bıraktığımız her çivi için puan kazanmıyor; belirtilen noktaya geldiğimizde puanı almış oluyoruz. Yani tur bazlı ilerleme mevcut. Ara sıra çıkan değerli taş ise karakterin kilidini açmaya yarıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spike Run

    Spike Run, Ketchapp'ın sinir testine tabi tutan yeni oyunu.
  • Circle Spike Run

    Circle Spike Run, çember etrafında kontrol ettiğiniz top ile giderken önünüze çıkan engellere takılmadan ilerlemeniz gereken başarılı bir Android koşu oyunu.
  • Spike City

    Harika zamanlar geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Mr Dash

    Mr Dash, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz keyifli bir beceri oyunu.
  • Dash Fleet

    Dash Fleet, Android işletim sistemi üzerinde çalışan ve kendine has bir oynanışı olan bir beceri oyunudur.
  • Diver Dash

    Diver Dash, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Trash Dash

    Trash Dash, sevimli kedilerin yer aldığı sonsuz koşu oyunu.
  • Dash Adventure

    Dash Adventure, canavarı platform üzerinde ilerletmeye çalıştığınız bir koşu oyunu.