Split Masters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Split Masters mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Split Masters bir kere oynadıktan sonra arka arkaya oynayacağınız keyifli bir mobil beceri oyunu. 

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bacak açma oyunu olarak tanımlanabilecek Split Masters'ta bir yandan meditasyon yapan, diğer yandan da bacaklarını kullnarak yükseklere tırmanmaya çalışan dövüş sanatları ustalarını kontrol ediyoruz. Bir onlara dengeyi yakalamaları ve en yükseğe çıkmaları için yardımcı olmaktayız.

Split Masters'da ekranın sağında ve solundaki duvarların arasında yer alan kahramanımız bir örümcek gbi sırayla ayaklarını kullanarak yükseliyor. Ekrana dokunarak kahramanımızın bir aıdm yukarı çıkmasını sağlıyoruz. Fakat zamanlamayı yanlış yaparsak kahramanımız yukarı çıkamıyor ve takılıp kalıyor. Bu nedenle sabırlı olmamız, kahramanımızın hareketlerini izlememiz gerekiyor. Yukarı çıktıkça yıldızları toplayarak kazandığımız puanı artırabilmekteyiz.

Split Masters'ta birçok farklı kahraman seçeneğine sahibiz. Oyunda yüksek puan yakaladıkça bu kahramanların kilidini açabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Split Masters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
69.5 MB DOSYA BOYUTU

Split Masters mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Split Masters bir kere oynadıktan sonra mobil cihazınızı elinizden bırakamamanıza neden olan oyunlardan bir tanesi.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Split Masters bize ilginç bir oyun konspeti sunuyor. Oyunda temel olarak akrobatik yeteneklerini kanıtlamaya çalışan bir dövüş sanatları ustasını kontrol ediyoruz. Bu işi gerçekleştirebilmek için ise Van Damme ile meşhur olmuş ünlü bacak ayırma hareketini hızlı ve dengeli bir şekilde yaparak en üst noktaya tırmanmamız gerekiyor.

Heyecan verici bir bacak açma oyunu olan Split Masters'da kahramanımızın bir ayağı ekranın solundan, diğeri de de ekranın sağından destek alıyor. Yukarı tırmanabilmek için ise ayaklarımızı sırayla yukarıya taşıyoruz. Her yukarı attığımız adımı doğru bir zamanda yerleştirmeliyiz. Eğer erken veya geç yerleştirirsek kahramanımız düşüyor ve oyun sonlanıyor. Yani oyunda dengeyi yakalamamız büyük önem taşımakta. Yukarı tırmandıkça yıldızları topluyoruz. Oyunda farklı kahraman seçeneklerine de sahibiz.

Split Masters vakit öldürmek için ideal bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Split The Line

    Split The Line, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • 5050 Split Up

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Split the Ball

    Reflekslerinizi sınamanız gereken bir mobil oyun
  • Split Pic

    Split Pic uygulaması ile Android cihazlarınızda kendi klonlarınızı yapabilir veya fotoğraflarınızı birleştirebilirsiniz.
  • Vehicle Masters APK

    Çeşitli onlarca görevi yerine getireceğiniz Vehicle Masters APK'da, kargoculuktan itfaiyeciliğe kadar tüm görevleri yerine getirmeniz gerekiyor.
  • Split

    Split, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz ve görmek istemediğiniz kişilerle karşılaşmanızı engelleyen yaratıcı bir uygulamadır.
  • Split-Screen Creator

    Split-Screen Creator uygulamasıyla Android cihazınızın ekranını ikiye bölerek aynı anda iki uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Split Squad

    Split Squad, Android telefon ve tabletler üzerinde tercih edilebilecek aksiyon oyunlarından bir tanesidir.