Spontana - How good do I look?

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Spontana - How good do I look?, selfie fotoğrafları puanlayabildiğiniz bir sosyal ağ uygulaması.

Spontana - How good do I look?, selfie fotoğraflarınızda ne kadar iyi çıktığınızı kullanıcılara sorabildiğiniz, selfie’leri puanlayabildiğiniz farklı bir uygulama. Android telefonunuza ücretsiz indrip Instagram, Facebook, VK hesabınızı bağlayarak kullanabildiğiniz selfie uygulaması, size bir aynadan fazlasını söylüyor.

Daha çok bayanların kullanacağını düşündüğüm selfie uygulaması, kıyafet seçiminde zorlanan, aynanın karşısında dakikalarca vakit geçiren kişilere yardımcı oluyor. Selfie’nizi çekip uygulamaya yüklüyorsunuz ve rastgele seçilen 12 kişi tarafından fotoğrafınız 10 üzerinden değerlendiriliyor. Bir fotoğrafta en fazla 100 puan toplayabiliyorsunuz. En çok oylanan fotoğraflarınız profilinizde öne çıkarılıyor. Başkalarının da selfie’lerini değerlendirme, fotoğraflarını beğendiğiniz kişilerle hızlıca iletişime geçme şansına da sahipsiniz. Unutmadan, son 24 saat, 7 gün ve 1 ay içinde en çok beğenilen selfie’leri de görebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Spontana - How good do I look?

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
82 MB DOSYA BOYUTU

Spontana - How good do I look?, kıyafet seçiminde zorlanan kişilerin katıldığı selfie puanlama uygulaması.

Spontana - How good do I look?, kıyafet seçiminde zorlanan bayanların kullanacağını düşündüğüm iPhone uygulaması. Selfie fotoğrafınızı çekip değerlendirmeye açtığınız uygulamayla size en çok yakışan kıyafeti hızlıca öğrenebilirsiniz. Ayna karşısında kıyafet denemekten yorulduysanız fotoğrafınızı topluluğa açarak “Bu akşam hangi kıyafeti giysem acaba?” sorusuna yanıt bulabilirsiniz.

Hangi kıyafetin kendisine yakıştığına karar veremeyen kadınlar için hazırlanmış eşsiz bir mobil uygulama Spontana. Adından da anlayacağınız üzere fotoğrafınızı çekip göndererek kullanıcılara “Nasıl görünüyorum?” sorusunu yöneltiyorsunuz. Kullanıcılar selfie’nizi 10 üzerinden puanlıyor. Bir fotoğraf için en fazla 100 puan alabiliyorsunuz. Hangi kıyafetle daha iyi göründüğünüz puanlama neticesinde ortaya çıkıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • How old do you look like?

    How old do you look like? ile gösterdiğimiz yaşı eğlenceli yolda bulabiliyoruz.
  • Good Morning Alarm Clock

    Good Morning Alarm Clock, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir alarm uygulaması olarak tanımlanabilir.
  • How I Met Your Mother Trivia

    How I Met Your Mother Trivia, Android cihazlarınız üzerinden dünyanın en sevilen dizilerinden biri olan How I Met Your Mother dizisi ile ilgisi soru yarışması uygulamasıdır.
  • i Peel Good

    Harika deneyim sunan bir mobil simülasyon oyunu
  • Ashampoo Good Night Scheduler

    Ashampoo Good Night Scheduler uygulaması, Android cihazlarınızı siz uykudayken optimize ederek batarya gücünü korumanızı sağlıyor.
  • Face Look Changer Pro

  • Look, Your Loot!

    Hamster kahramanlarla zindanlara giriyorsunuz.
  • How to Draw - Easy Art Lessons

    How to Draw uygulamasıyla nasıl çizim yapılacağını, çizim yapmanın tekniklerini kolayca öğrenebilirsiniz.