Spooky's House of Jump Scares

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,218 TOPLAM İNDİRME

16 bit grafiklerle hazırlanmış FPS bir korku oyunu istiyorsanız Spooky's House of Jump Scares şaşırtan kalitesiyle dikkat çekiyor.

Hayatta kalma korku oyunlarını sevenler için hazırlanmış olmasına rağmen sıradışı konseptleri bir araya getiriyor. Spooky's House of Jump Scares oynarken 90'lı yılların başında SNES için çıkan Enix yapımı JRPG arayüzüne ve pikselleştirilmiş görüntülerde yer alan karikatürümsü karakterlerin dolaşmış olduğu 1000 odalı bir zindanda hayatta kalma mücadelesi veriyor olacaksınız.

Şirinlik ve korkunç olamanın arasındaki dengeyi iyi kuran oyunu birinci kişi kamerasından oynuyorsunuz. Birbirinden farklı dekorlara sahip olan mekan çeşitliliğin bol olması nedeniyle kendinizi bu oyunu oynarken engin bir deniz içerisinde bulacaksınız. Öte yandan ilkel sesler ve görseller ile inşa edilmiş olan atmosfer beklenmedik kadar iyi bir izlenim yaratmayı başarıyor.

Kendinizi savunmasız olduğunuz bir oyuna hazır hissediyorsanız Spooky's House of Jump Scares bu açığınızı ciddi bir şekilde kapatmaya aday bir oyun olduğu gibi tamamen ücretsiz olması nedeniyle çekinmeden deneyebileceğiniz bir oyun deneyimini elinizin altına getiriyor. Tek ihtiyac duyacağınız şey bir Steam hesabı. Buradaki indir butonu aracılığıyla oyuna erişim sağlayabilirsiniz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Clown House

    Clown House, mobilin yanı sıra Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarda da oynanabilen kaliteli bir korku kaçış oyunu.
  • Marvel Run Jump Smash!

    Marvel Run Jump Smash! eğlenceli bir Marvel oyunudur
  • Jump Force

    Jump Force, Bandai Namco tarafından geliştirilen ve dağıtılan, ünlü anime karakterlerinin yer aldığı bir tür dövüş oyunudur.
  • House Flipper 2

    Devam oyunu olarak karşımıza çıkan House Flipper 2, yepyeni özellikleriyle birlikte piyasaya sürüldü.
  • eJay House

    eJay House 6 programı kendi house müziğinizi yapmanızı sağlayan, kullanımı basit, ayrıca müzik düzenleme ve ses kaydetme programıdır.
  • House Builder

    House Builder ile hayalinizdeki evi yapmak artık mümkün. En ince detayına kadar bir ev nasıl yapılır bizzat tecrübe etmek için House Builder oynayabilirsiniz.
  • Flower House

    Flower House, kendi çiçeklerinizle ilgilenebileceğiniz eğlendirici ve dinlendirici bir Windows 8.1 oyunu.
  • Messenger Jump MSN Winks Installer

    Messenger Jump! En yeni Göz Kırpmalarını görüntülemenizi ve Msn'nize eklemenizi sağlar..